Гражданското общество заяви присъствие, смята Кутев

Депутатът чака добра избирателна активност на евроизборите
Обновена: 30 дек 2013 08:17 | 30 дек 2013 07:44, Красимир Ангелов
34
Гражданското общество заяви присъствие, смята Кутев
Антон Кутев. Снимка: Булфото

За 2013 година най-важното е това, че гражданското общество заяви своето присъствие в държавата, обяви народният представител от "Коалиция за България" Антон Кутев.

По думите му макар това да не е български, а световен процес, той е голямо предизвикателство пред политическата система оттук нататък.

"Политическата класа трябва да намери начините да общува със съвременните граждани, с онези граждани, които имат волята да променят света, и заедно с тях бъдещите политици в бъдещите няколко години трябва да намерят изход за това как да променят света към добро, да създадем новата Европа, да създадем новата България, новия свят по един различен начин - този процес ще бъде дълъг, той ще бъде много труден, съпътстван с много проблеми", обобщи народният представител.

Антон Кутев обяви, че не очаква ниска избирателна активност на изборите за европарламент през май.

"Аз мисля, че българите все повече ще осъзнават необходимостта от участието на България в европейския контекст; смятам, че активността ще бъде дори по-голяма и интересът на българите към Европа и мястото на България в света нараства", посочи депутатът.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я, позата му също като на Дучето Мусолини! И по навика да демагогства му прилича. Само дето е далече от красноречието му. Общо взето, приказва глупости.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Komunisticheski svine !!!
26
0
 
2
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Не ,гражданското общество би установило присъствие ако обществото намери начин да се отърве завинаги от такива като тебе.
25
0
 
1
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
"Политическата класа трябва да намери начините да общува със съвременните граждани"... Докато у политиците ни битува този начин на мислене - ГОРКО НИ! ГОРКО ни, докато ПОЛИТИЦИТЕ ни се възприемат като отделен(различен) субект от съвременните граждани,с които са ПРИНУДЕНИ да общуват и съобразяват.Този наследен и доразвиващо се ИЗВРАТЕН начин на "разбиране" на процесите, определя естественото състояние наполитика,общество,демография и икономика в България.
24
2
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Кутев, признай!1. Европа препоръча ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ С 12 ГОДИНИ ПО-НИСКА ОТ СРЕДНАТА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА, която в България е 73 години или пенсии на 61 г., а заради младежката безработица - забрана на държавна работа за пенсионери!2. Инвалидността не е Трудов стаж!:- Инвалидните пенсии (950 000бр.) да се плащат от Здравните, а не от Пенсионните осигуровки!3. Приходите: - МРЗ равна на ОБЩЕСТВЕНИЯ МИНИМУМ от 562лв, а ДП и ДОД = 20%- Намаляване ДДС на 10%, с ОБРАТНО НАЧИСЛЯВАНЕ! ТАКА БЮДЖЕТА МОЖЕ ДА СЕ УДВОИ!.
23
1
 
4
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Кутев,МОРАЛ е...:1. Хуманизъма... - по нашенски "човещина..."2. Соцалната справедливост... - по нашенски "хорски срам"...Прочетиете за:- Човещина - Що е то "Жизнен минимум" (351лв. = Мин. пенсия), - Хорски срам - Що е то "Обществен минимум" (682лв. = Мин. заплата), А у нас 90% от хората живеят с по-малко пари и това е НЕМОРАЛНО!!!.
22
2
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Кутев,Договора с Е.С. е НИЩОЖЕН!Защото включва отстъпване на НАРОДЕН СУВЕРЕНИТЕТ, а не е утвърден с референдум!К-яЧл. 1. (1) България е република с парламентарно управление. (2) ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ ПРОИЗТИЧА ОТ НАРОДА. Тя се осъществява от него НЕПОСРЕДСТВЕНО и чрез органите, предвидени в тази Конституция(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция (ПАРЛАМЕНТА Е САМО ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ) или отделна личност (ПРЕЗИДЕНТА) не може да си присвоява осъществяването на НАРОДНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ.
21
0
 
7
 
! Отговори
Мен преди 10 години
Кутев е един от най-долнопробните ***. Под негово управление са форумнтите *** на БСП. Майстор на демагогията и дезинформацията. Автор на изключително глупави изказвания. Типичен пример на човек, издигнал се, ближейки *** и повтаряйки каквото трябва.
20
0
 
7
 
! Отговори
Съвсем случаен преди 10 години
Ето го, един майстор на нищонеказването (справка последното изречение). Целият им живот минава под празните им приказки. Чета в друго заглавие, че до 2 години тока щял да скочи с 30%. Питам: Защо сега ще го намалявате - заради изборите ли, които ще са напролет, или да? А, другарю Кутев кажете де, или конкретните въпроси не са ви по вкуса, а само празните приказки към вашия разноцветен електорат.
19
0
 
9
 
! Отговори
Урод с Урод преди 10 години
Това е само един от *** дето ни управляват!До кога ще търпим!!!ОСТАВКА *** С ***!!!
18
0
 
13
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Гражданското общество изяви желание за вашето отсъствие !
17
0
 
18
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕНП 100% преди 10 години
ОСТАВКА....ПОЗОР...Г-Н КУТЕВ..ПОМНЯ КАК ИЗГОТВИХТЕ ЗАКОН ЗА ЕДИН ЧОВЕК-ПЕЕВСКИ , ГЛАСУВАХТЕ ЗА НЕГО , С КОЕТО СЕ ИЗГАВРИХТЕ С НАРОДА..БИЛО ГРЕШКА--НЕ , ПРЕСТЪПЛЕНИЕ , Г-Н КУТЕВ. ПАК ВИЕ ДАДОХТЕ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ САМО ДА СЕ ГАВРИТЕ ОТНОВО С ХОРАТА--УЖ БИЛИ ИЗКУПЕНИ ВСИЧКИ НОЖОВЕ И БОКСОВЕ В СОФИЯ..ПАК ВИЕ ИЗПОЛЗУВАТЕ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ , РЕДОВНО..МЪЛЧИТЕ ЗА БИСЕРОВ....МЪЛЧИТЕ ЗА СИДЕРОВ....ЩО ЗА ХОРА СТЕ , ТА ВИЕ ПРЕДАВАТЕ И ОБИКНОВЕННИТЕ КОМУНИСТИ ...ПОЗОР....ОСТАВКА.....
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оставкааааааа и мажоритарни избори
15
1
 
13
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Г-н "Пу-тев", вие сте един от най-наглите политици, барабар с Бойко и Цветанов, Доган, другарката Бисеров и прочие пасмина която се мъчи да управлява крадейки ..... да не дабравяме и сина на майка си - топ бизнесмена Дидо Пеевски - на кого пее и какво плаща, пардон пее е друг въпрос!
14
0
 
18
 
! Отговори
Made in Varna преди 10 години
Червен мухлясал мафиот!
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
10, мутрата-милиционер и милионерът-офшорник са ясни, но да си социалист и уж защитник на бедните и онеправданите, докато си три години в борда на директорите на ЧЕЗ (която обира същите тези бедняци), а жена ти се е нагушила с ВЕИ, си е лицемерие на квадрат.
12
0
 
19
 
! Отговори
Милена преди 10 години
Да ни поучава и философства точно Кутев?!?! Все едно дявола да ни учи на светото писание! БСП наистина се превърна в махленска сбирщина от деградирали алкохолици. Единственият свестен ще се окаже Кадиев, но *** от Позитано вероятно скоро ще го изгонят, защото в този вертеп нормалността пречи. Гнусотия и поквара!
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С протестите се роди гражданското общество,силата е в народа
10
0
 
10
 
! Отговори
да бе преди 10 години
Надай се,к-е,на пияни жени!
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде по-добре е да се слушат високопарните поучения на мутра милионер или пък на милионер офшорник.