"Няма политическа поръчка, а хулигански действия"

Така Сотир Цацаров коментира случая с Волен Сидеров
Обновена: 10 яну 2014 21:58 | 10 яну 2014 21:46, Петя Славова
86
 "Няма политическа поръчка, а хулигански действия"
Сотир Цацаров. Снимка: Булфото

"Няма политическа поръчка със случая с Волен Сидеров", това потвърди главният прокурор Сотир Цацаров пред БНТ.

Той отново напомни, че всеки трябва да носи последиците от своето поведение независимо дали има имунитет. Главният прокурор коментира и твърденията, че в скандала има политическа поръчка.

Според Цацаров става въпрос за хулигански действия. " След като има хулигански действия, според разбирането на държавното обвинение, оттам насетне има и съответната реакция. Колкото и да говорим за политическа поръчка, не аз съм поръчал това поведение. И не някоя политическа сила е поръчала посегателството върху униформен полицай. Оттам насетне всеки трябва да носи последиците за своето поведение независимо дали има, или няма имунитет”, – аргументира се още главният прокурор Сотир Цацаров.

Както Dnes.bg вече писа, Сидеров предизвика в понеделник вечерта скандал по време на полет. Лидерът на „Атака“ бил придружаван от Десислав Чуколов, Деница Гаджева и почти цялата парламентарна група на националистическата партия.

Той нападнал френското културно аташе, като поискал от нея да се легитимира. Млад мъж се застъпил за дамата и нарекъл Сидеров "простак". Лидерът на „Атака“ и двамата му спътници мигновено нападнали въпросния гражданин. Сидеров нападнал и полицая от "Гранична полиция" Костадин Колев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
5
 
1
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Дръж се, Волене, има още българи!
60
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За всички мислещи хора е ясно че има *** политическа поръчка срещу Волен Сидеров, то е не очевидно, а очевадно.
59
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
BRAVO SUPER CACAROV !!!
58
1
 
6
 
! Отговори
brawo,Цацаров! преди 10 години
Но защо БКП/БСП и ДПС СЕ ОСЛУШВАТ?Пак започват да ОТЛАГАТ: нямат мнение( да се смее човек с г..а си..) коскоджамити ДЕПУТАТИ, НЯМАТ мнение, трябва да "ПРОУЧАТ", да "СЪСТАВЯТ КОМИСИЯ".... да питат ПУтина, Газпром..и мислят, че иамт АВТОРИТЕТ с това ШИКАЛКАВЕНЕ?Никакъв. Все едно, че казват на Сидеров:" "ние знаем, че си прав, когато съгрешиш дори"( защото НИ КРЕПИШ на ВЛАСТ)Коварна столетница, жалки ДПС, нямащи МНЕНИЕ.И тези хора, БЕЗ мнение, управляват РБЪЛГАРИЯ.
57
2
 
5
 
! Отговори
konsa преди 10 години
До Анонимен54Има си заболяване човека,не е от преяждане.Като не познавате някого,не го съдете по външния му вид.
56
5
 
10
 
! Отговори
Ставри преди 10 години
Е, как по света да ни вземат насериозно , като има такива народни избраници като Сидеров , за когото клоунадите съпътстват ежедневието му.Не желая подобен индивид да ме представя навън и в границите ни.
55
1
 
9
 
! Отговори
superMuzzy преди 10 години
Придворен шут на турския сарай!Спри да вдигаш телефона и народа може и да те заобича!А Сидеров е една много малка част,от един много голям проблем!
54
7
 
4
 
! Отговори
kremenaabv преди 10 години
политическата поръчка беше по костинбродската афера и цацата прилежно я изпълни
53
7
 
3
 
! Отговори
kremenaabv преди 10 години
политическата поръчка беше по костинбродската афера и цацата прилежно я изпълни
52
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този до сегa повдигнa 1233568895 обвинения, които зaвършихa с нямa докaзaтелствa. Товa е поредното. Ще пивярвaм кaто видя поне 1 в зaтворa по пижaмa.
51
6
 
13
 
! Отговори
Съдия ЦЦАРОВ преди 10 години
Сидеров трябва-ШЕ да гние категорично в затвора за това което извърши с група депутати както и да плати жестока цена за назидание,пример за обществото какво се случва с други подобни нему депутати Санкциите в случая трябваше да е незабавна тежка и задължително да получи минимум 10 г.ефективен затвор за всичките си подобни деяния в последните 2г.ясно документирани медийно с множество свидетели КС незабавно да обяви партията му за противоконституционна и да снеме депут.имунитет на цялата група.
50
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Евала Цацаре за постъпката..Дано не ти се обади доган-бей да ти прецака плановете.Оставка на всички шизофреници, серГЕЙове и крадливи ***..Амин!
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
за кокошка няма прошка за милиони няма закони ! това доказва
48
6
 
11
 
! Отговори
стоянчо преди 10 години
Какво пък сега ви е виновен Цацаров - темата е НАГЛЕЦА И ТУНЕЯДЕЦА сидеров. Той сега си живурка на наш гръб. ВЪН от парламента !!!
47
3
 
10
 
! Отговори
losHo преди 10 години
дали ваичко това не е просто димка, да ни затвори очите и да спредм да задаваме следните въпроси:Къде е Бисеров и кой прокурор/съдия трябвамда понесе затвора вместо него?Колко милиарда вземахме заеми последните 6месеца?
46
5
 
7
 
! Отговори
Х преди 10 години
Не депутати а шайка газари.Можеше преди да натиснат копчето да поикат свалянето на новините на турски от БНТ. С всяко натискане можеше да реализира поне част от идеите на атака.Но той предпочете парите и с това погреба атака.Великия БОТЕВ е писал ,че след отечесвото обичал най много семейството си а сидеров най много обича деница.
45
3
 
13
 
! Отговори
МРАВКА преди 10 години
НАГЛО ЛЪЖЕШ Г.ЦАЦАРАОВ,ЕТО ЗАЩО. ВИЕ СИ ЗАТВОРИХТЕ ОЧИТЕ ЗА ДЕПУТАТИТЕ НА Д.П.С КОИТО ПРЕБИХА ЕМИМЕХМЕДОВ ПРЕД ПОГЛЕДА НА ЦЯЛ СВЯТ,САМО ВИЕ ЦАЦАРОВ НЕ ГО ВИДЯХТЕ И НЕ ИМ ПОИСКАХТЕ ИМУНИТЕТА.ПОСТОЯННО КАЗВАТЕ ЧЕ ВСИЧКИ СА РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА,НО САМО НА ПРИКАЗКИ.НЕ СТЕ ДОСТОЕН ЗА ТОЗИ ВИСОК ПОСТ.
44
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредната кукла на конци изпълняваща политически поръчки, това е "новият" ни главен прокурор Цацаров!!! Иван Костов, Сакскобурготски,Станишев, и Доган окрадоха милиарди и съсипаха България,а нашето прокурорче подгони най-виновният в държавата за хулиганство!!! Г-н Цацаров, явно много ви е страх да се заемете с наркотрафикантите и контрабандистите ,и техните банди от наемни убийци , но иначе сте много смел да вадите нож на разни "хулигани"!!!
43
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде, айде, Цацаров, ПРЕИГРАВАШ, И МАНИПУЛИРАШ!Първо, г-н френския посланик лъже - СТЕФКА НЕ Е КУЛТУРНО АТАШЕ! И не е служител на Посолството. Стефка е ДАСКАЛИЦА в Алианс Франсе, който,ВЯРНО, е създадена/финансирана от френската държава по линия на франкофонията. Може Стефка да има дипломат. паспорт, но това си е френска далавера.Второ, Г-н Посланикът не е наясно, или не му изнася, да се изкаже за това, но ти Цацаров ЗНАЕШ - FR е президентска република, а BG е парламентарна република. Иначе казано, във всички случаи в BG парламентът има по-голяма власт пред изпълнителната и съдебната вла
42
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
цацаров, тази гушка дето си отгледал, не е от една заплата.И за да я имаш, трябва да слушкаш Чичо Сам.