Калфин най-вероятно ще оглави листа за евроизборите на АБВ

Нидал Алгафари с коментар разцепва ли се левицата
Обновена: 13 яну 2014 09:51 | 13 яну 2014 09:50,
53
Калфин най-вероятно ще оглави листа за евроизборите на АБВ
Ивайло Калфин. Снимка: архив Булфото

Най-вероятно ще има листа, свързана с Георги Първанов, за европейските избори, стана ясно от думите на Нидал Алгафари. Той обясни пред Нова телевизия, че Ивайло Калфин най-вероятно ще поведе листата, но все още не е сигурно. Алгафари се ангажира, че в подобна листа ще има много авторитети.

Утре ще се разбере. Доколкото аз имам информация, вероятно ще е той, заяви Алгафари.

Той уточни, че явяването на хората около Първанов на евроизбори няма да стане чрез АБВ, защото няма регистрация като политическа партия. Но има достатъчно партии, които биха си дали регистрацията, заяви Алгафари.

Битката е за по-добро ляво, заяви той. По негови думи не става въпрос за разцепване на БСП, а за модерен ляв проект.

Има хора в лявото пространство, които мислят по-различно от Сергей Станишев, каза Алгафари. Според него трябва да има конкуренция вляво, за да намерят всички социалдемократи за кого да гласуват.

Необяснимо ми е защо Ивайло Калфин е недолюбван от Сергей Станишев и кликата около него. Необяснимо ми е и защо Георги Първанов е недолюбван от Сергей Станишев, въпреки че благодарение на него Станишев стана някой в тази партия, заяви още той.

Според него партията в момента е изолирана и залага само на твърдото си ядро и по тази причина не може да спечели избори.

„Не знам да е имало среща между Георги Първанов и Бойко Борисов”, каза той относно информацията в днешните вестници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
1
 
! Отговори
аС преди 10 години
Дъртата , пак се клонира ...
40
1
 
1
 
! Отговори
The king преди 10 години
Разбира се, че на Калфин му се иска да оглави листа. Колко е продажен само и той, и Първанов. И двамата са пионки на Борисов.
39
0
 
2
 
! Отговори
БКП=БСП преди 10 години
БСИЧКОТО ЩО Е "БИВШ" КОМУНИСТ - НА *** К А !
38
1
 
4
 
! Отговори
Citizen K преди 10 години
Умните хора от 5 години повтарят, че Първанов и Мутрата играят в тандем, защото имат едни и същи спонсори и продуценти. Умните хора отдавна повтарят също така, че Станишев по един парадоксален начин се превърна в единствената пречка пред тази престъпна двойка злодеи и трябва да признаем (дори и ние, десните избиратели), че той се справи с тях учудващо добре. Умните хора, за съжаление са отчайващо малцинство. Раята си знае черно-бяло, Левски-ЦСКА, комунизъм-антикомунизъм и никога няма да си напрегне гънките и да проумее, че битката всъшност се свежда до разум-безумие. Жалка история.
37
2
 
3
 
! Отговори
do #47 преди 10 години
Станишев за твое сведение е изпратен от КГБ за да затрие България...От БСП=БКП НЯМА НИТО ЕДИН СВЕСТЕН....А М И Н !
36
1
 
5
 
! Отговори
УУУУУУУУУУУУУУУУУУ преди 10 години
Всички РАКОВИ клетки на СТОЛЕТНИЦАТА(ДС,КГБ) се събуждат и се вливат в политиката ОТНОВО! Ако МОЖЕ ОЩЕ ДА СЕ "РЗЦЕПЯТ" ТА ДА СА САМО *** В ЕВРОЛИСТИТЕ И ПАК ДА НИ КЛАТЯТ И КРАДАТ ОЩЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ...БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЕРВЕНАТА ЧУМА!
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЯМА СВЯСТНА ПАРТИЯ ПРИ "БИВШИТЕ" КОМУНИСТИ...ВСИЧКО,КОЕТО ПРАВЯТ Е ЗА ЗАБЛУДА НА НАРОДА И ЗА ПО-ГОЛЯМА БРОЙКА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЕВРО-ДЕПУТАТИ...И ДА СА ВЕЧНО ВЪВ ВЛАСТТА,като уж "демократи"...БСП+ДПС+АТАКА+ВМРО+АБВ+БАРЕКА= БКП/дс,кгб
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимени с право ще оберат пешкира ,защото са зинали като лами за пари !
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП+АБВ= БКП е пълно мъртвило! БСП+АБВ= БКП е пълна извратеност! БСП+АБВ= БКП е пълна перверзия! БСП+АБВ= БКП е пълен срам и отврат! БСП+АБВ= БКП е гнус, погнуса, смрад! Аферим, кардашлар БКП....големи *** излязохте и много лъжливо се "ЦЕПИТЕ"! И агента гоце и съветския кагебист серГЕЯ и лудия сайдеров... са руски ***.
32
1
 
2
 
! Отговори
BAI GANIO преди 10 години
TIPU4EN BALGARSKI POLITIK PRODAJNIKDOLEN STANI6EV DA GO IZDUHA VEDNAGA OT BSP
31
2
 
1
 
! Отговори
SS преди 10 години
какво друго може да се очаква от такъв алчен и продажен тип с името Калфин?...
30
2
 
5
 
! Отговори
бг преди 10 години
Най-сетне надежда за истинско ляво и алтернатива на корумпираната, корпоративна псевдо БСП.
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще оглави листата на В ГъЗъ!
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много пъти съм писал тук, че бсп и атака ще оберат пешкира от тоя парламент, а дпс ще излезе чисто като сълза!
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А за мен е необяснимо защо Калфин беше в листата за евродепутати на БСП, след като не е член на Партията.
26
1
 
5
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Единия резнал другия за да предложи себе си,трети сложил жена си да прави еди какво си ,четвърти назначил тъща си да прибира парите от незнам какво си.Дали през живота си ще свършат нещо смислено за обществото.
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този Нидал е пълен ***,тип клошар.Мръсен,неподстриган,неугледен,отвратителен,алчен.Не виждам какъв пи ар може да бъде.Не знам защо Първанов си връзва тенекия,въпреки,че според мен е умен човек.Ако продължава да ползва прошляка,няма смисъл да продължава в политиката.
24
9
 
7
 
! Отговори
КЪМ Г-Н КАЛФИН преди 10 години
АКО СТЕ ОТ ЛИСТАТА НА ПЪРВАНОВ ЗАБРАВЕТЕ ЗА ЕВРОДЕПУТАТСТВОТО НАМА ДА ВИ ИЗБЕРАТ ЗАЩОТО ХОРАТА НЕ ИМ ХАРЕСВА ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ - ТОЗИ АЛГАФАРИ КОЙТО ОТ ЕДНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ БЯГА В ДРУГАТА ДА ХОДИ ДА ГОВОРИ ПРОТИВ МОНИКА ЧЕ МУ Е КОНКУРЕНТКА В РАБОТАТА ТОЛКОВА ГРОЗНО БЕШЕ ТОВА КОЕТО КАЗА ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ПЪРВАНОВ ХАРЕСВАМЕ СТАНИШЕВ
23
3
 
6
 
! Отговори
St. John Red преди 10 години
Първанката изигра българите през 97-***, сега се опитва да направи същото, но рано или късно всичко се връща.
22
3
 
9
 
! Отговори
ГГ преди 10 години
Нидал, години на ред печелеше чрез Първанов безумни пари от предизборните кампании. При това даже той и семейството му не си правеше труда да гласуват. Масата в партията беше отвратена от това, още повече, че кампаниите бяха от *** по-***. Станишев в един момент му резна лапачката и тоя започна да вие. Освен това, заедно с покровителстващите го ченгета около Гоцев, той явно обслужва американските интереси и особено трафика и терористите в Сирия, което не се възприема изобщо от членовете на БСП