Безразлично ми е какво се случва в БСП, твърди Борисов

Никога не съм се бъркал в работата на други партии, пише той във Facebook
Обновена: 14 яну 2014 21:32 | 14 яну 2014 20:40, Анисия Иванова
277
Безразлично ми е какво се случва в БСП, твърди Борисов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка, архив: Булфото

Какво се случва в БСП, ми е абсолютно безразлично, това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си  във Facebook.

Той признава, че с интерес следи как едни и същи политически лица обикалят телевизиите и рецитират опорната точка на деня – предателство има, но разцепление няма и как някой с действията си обслужвал мен и ГЕРБ. Борисов припомня, че миналата седмица същите хора коментирали същото и за Реформаторския блок.

"Госпожи и господа управляващи, ласкаете ме, но най-сърдечно бих ви посъветвал да погледнете собствената си къща и да видите огромния си провал и некомпетентност. За радост и обществото не е сляпо и глухо и вече не вярва на вашите измъчени опити да се задържите на всяка цена във властта като пускате компромати и клевети. Стилът на черния ви ПР е разпознаваем, ясен, прозрачен за всички. Държа да подчертая, че аз никога не съм се бъркал в работата на други партии. Ролята, която ми се приписва, е абсолютно несъвместима с разбиранията ми за политика и общуването с политическите партии, било то и наши опоненти", пише Борисов.

Борисов заявява, че не му е безразличен обаче фактът, че кратките срокове и спорната процедура около проекта „Южен поток“ изглеждат съмнителни не само за нас, но и за Европейската комисия.

"Затова проверката на Комисията около всички обществени поръчки по изграждането на българската част от „Южен поток“ е нещо логично. Със започването на това ново разследване на България, за съжаление, се връщаме отново към управлението на предишната Тройна коалиция, когато такива разследвания на страната ни се бяха превърнали в практика", допълва Борисов в социалната мрежа.

Той смята, че правителството на Орешарски, разкъсвано между интересите на различните лобита от БСП и ДПС, не е скъсало с порочната практика, превърнала се в емблема на Тройната коалиция, да поставя личните и икономически интереси над националните.

"Всеки среднограмотен човек, когато види, че се обявява конкурс за 3.5 милиарда евро един ден преди Коледа и този конкурс приключи на петия работен ден след Нова година, ще разбере, че става дума за подготовката на грандиозна корупционна схема. Само че това няма как да остане незабелязано от Европейската комисия и реакцията на Брюксел не закъсня. Уверен съм, че и този път Европа, а и ние като най-голямата дясна партия в България, няма да позволим на БСП и ДПС да съсипят всички важни за страната ни проекти и да крадат пари, така както крадоха при "Белене" и "Цанков камък", категоричен е Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Квичете, червени фенове на мижитурката Орешарски!Това е музика за моите уши!
30
5
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
"Безразлично ми е какво се случва в БСП" - да, сигурно ще му повярва някой. Както винаги ББ лъже на поразия.
29
4
 
6
 
! Отговори
Медии лизачи! преди 10 години
Ети истинската ТОП новина за днес!Борисов 3 часа разпитван във военната прокуратураПовече от три часа военни прокурори са разпитвали днес бившия министър-председател Бойко Борисов за полетите на властта с правителствения Авиоотряд 28. Лидерът на ГЕРБ пристигнал в Софийската военноокръжна прокуратура със сребристо Ауди в 9.40 ч., като разпитът беше обявен за 10 ч. След него дошъл и адвокатът му Марин Марковски.
28
11
 
7
 
! Отговори
байкольо преди 10 години
БОЙКО ЕНАЙ КОРЕТНИЯ ПОЛИТИККЪМ ПРОТИВНИЦИТЕСИ И ЗАТОВА ГО ПЛЮЯТОТ БАНДИТСКАТА ТРОЙКА.ОТ КОМПЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ И ОМРАЗА.ТАКИВА УБИХАИСТАМБОЛОВ И СТАМБОЛИИСКИ.НАЙ ДОБРИТЕ ДЪРЖАНИЦИ
27
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не го ли разбрахте ве комуноидинормалните хора не ги *** какво правите помежду сиинтересува го какво правите на държавата, заедно с идиотската ви коалиция
26
10
 
9
 
! Отговори
Десен преди 10 години
Преди да почнете да плюете прочете текста и кажета с какво не е прав Бойко. Относто това което се случва с БСП е в реда на нещата след подлата афера с бюлетините ,и коалиция създадена от орел рак и щука с една единствена цел да консумира власт. Няма начин при всичко това да не дойде видов ден, защото господ забавя, но не забравя и всеки си плаща. Сега очакваме да загубят изборите, раздора да се задълбочи, да паднат от власт и да се свършва тая мъка.
25
4
 
6
 
! Отговори
Бисер Цонев преди 10 години
Бойко, гоуем си!
24
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
...ако някой е безразличен по дадена тема не прави коментар.. Тогава защо коментирате? Защото сянката му стряска червените и сие, виждат единствено в него заплаха! Червените с другите влизат в съглашение! Ако проблемът на страната и народът ни е в годините на управлението на ГЕРБ, какво да кажем за десетките години управлението на БКП и БСП! Тук тинейджъри ли пишат, та да не знаят за погромите и грабежите на тези, които защитават?
23
10
 
9
 
! Отговори
да преди 10 години
Буда и гоце са от една шайка.Тази престъпна банда трябва да бъде разбита,а главатарите осъдени на смърт и разсреляни на стадион Васил Левски.
22
8
 
6
 
! Отговори
smehurko:)))))))))) преди 10 години
До ИСТИНАТА Кога почнаха да казват истината последователите и платените драскачи от (БКП) БСП+ДПС+АТАКА+СДС = на ограбване и обедняване на народа
21
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Квичете, червени фенове на мижитурката Орешарски!Това е музика за моите уши!
20
9
 
11
 
! Отговори
До 23 преди 10 години
Абрей гомньо, ти 1996 г. сигурно си бил още в на бащати макарите! Долу червените ***! Вън сидерастите!
19
16
 
9
 
! Отговори
ттт преди 10 години
Aми сложете си ръкaтa нa сърцето - прaв е Боко.
18
3
 
12
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Едни престъпници правят народа на ***, а той народа си ги коментира и си мизерува....????
17
17
 
15
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Квичете, червени фенове на мижитурката Орешарски!Това е музика за моите уши!
16
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахха какъв кеф е като виждам *** ***, как се непяват по форума и цъкат мнение след мнение. Бели роби , продаващи се за по 1 стотинка. Крив ли ви е Бойко? Крив ви е щото крив ви го набива изотзадзе а? Колко ви е страх хахахаха :) П.С. ходете с тея смешни писаници да промивате мозъка на *** в *** катуни, дето ви е истинският електорат .
15
14
 
15
 
! Отговори
varg преди 10 години
Напротив с наострени уши слухтиш дали няма начин пак да се докопаш до властта.
14
11
 
13
 
! Отговори
Батман преди 10 години
не се бил бъркал в други партиии каза човека който е минал през БКП, НДСВ, ГЕРБ... разби групата на атака купи има няколко депутата, разби синята коалиция, БСП и ДПС не му излзиат от устата... тоя не е психически добре. Аз не знам друг човек в държавата който да се бърка повече от него и да е специалист по всичко
13
6
 
11
 
! Отговори
ПОМНЕТЕ преди 10 години
Никога НЕтрябва да се вярва на БИВШ комунист(ДС,КГБ),който и да е той...*)))
12
10
 
14
 
! Отговори
социолог преди 10 години
Опорните точки на Моника-Хохегерова се изпълняват безропотно за една ракия от червените ***. Прости и необразовани другари, мълниите падат по високите дървета, а Б.Борисов е много висок бор. А Сатанишев е храстче спрямо него. Щом и Гоце ви заяде много сте го закъсали.