Предстои най-мръсната предизборна кампания!

Политолог: Сидеров е обиден – вече не е в центъра на медиите
Обновена: 23 яну 2014 11:58 | 23 яну 2014 10:51,
30
Предстои най-мръсната предизборна кампания!
снимка: Bulgaria On Air

"Очаква ни най-мръсната предизборна кампания от всички досега. Тя започна още през първите дни на новата година“, каза в сутрешния блок на Bulgaria On Air политологът Борис Попиванов.

Проблемът е, че умората в обществото е съвсем видима, а хората спряха да вярват, че нещо може да се промени, добави експертът. „Протестите направиха добра услуга на управляващите. Сега всеки скандал минава за нещо нормално, обичайно“, поясни още Попиванов.

По думите му дори Реформаторският блок е загубил инерцията, с която стартира. „Тази формация се занимава твърде много с вътрешните си проблеми вместо с болежките на гражданите. Обществото забелязва това и седи настрана“, посочи политологът.

Относно отказа на лидера на „Атака“ Волен Сидеров от депутатския си имунитет, Попиванов коментира, че народният представител има от какво да е обиден. „Сидеров смяташе, че дълго време ще бъде в центъра на медийното внимание. Сега се появи доклада за България от Европейската комисия, подновиха се дебатите около проекта „АБВ“ на Георги Първанов и изведнъж „Атака“ останаха извън светлината на прожекторите. Очевидно се чувства недооценен“, добави политологът.

Според него след падането на имунитета на Сидеров не би следвало нещо в политическата конфигурация да се промени и „Атака“ ще продължи да изразява подкрепа към управляващите, макар и задочно. „БСП, ДПС и „Атака“ имат една обща движеща сила и това е желанието да попречат на всяка цена на Бойко Борисов и ГЕРБ да се върнат на власт“, добави Борис Попиванов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сергей станишев е наи добрия политик.
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
niki kanchev mnogo izprostia .mnogo se izlogi kato vodecht.
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слепи ли сте бе хора,че Бойко изяде главите на всички в България..Не искаме да го виждме докато сме живи....Да живеят Сергей и Орешарски.Само те ще оправят живота в България.
22
0
 
4
 
! Отговори
The king преди 10 години
Хубаво е че управляващите имат толкова хубава цел и за момента успяват да я следват. Само че след рестартирането на АБВ, което се опитва да разклати БСП и да проправи път на ГЕРБ, трябва да работят поне два пъти по-сериозно за постигането на тази цел.
21
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Политолог. Каква е тази професия. Предполагам. Ставаш, пиеш кафе, четеш вестници, гостуваш по разни телевизии, където изразяваш мнението на господаря си (този който ти плаща)
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
''никой не трябва да гласува''. И как ще се оправим така. После какво. На втората седмица протест. Искаме нови избори. И аз не се радвам на големите им субсидии, но не е това начина.
19
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички политици призовават за масово гласуване , за да може да получават по-големи субсидии! При тази политическа пошлост, никой не трябва да гласува, а да се бойкотират изборите!
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хохерер в затвора а приятелят му Сергей Станишев вожд и учител на европейския социализъм Слепи ли са пресата ителевизиите в *** Сергей ти сисамо за затвора марионетка кукла а страхливата 4 тавласт мълчи позорно дори и Бюрековбез цензура СТРАХЛИВЕЦ..
17
3
 
18
 
! Отговори
:) преди 10 години
Или комунистите си бият камшика или до много скоро време става гражданска война. :) Предпочитам да умра за родината, като убия комунисти, милиционери и пришълци .. отколкото да гледам как България си отива и след време след като всички умни хора отидат на запад, да останат само ***, турци и техните вождове ... ТОГАВА плана "Ран Ът" вече ще е на 100 % завършен и успешен... ТЪЖНО, но истина.. ех защо дедите ни са си дали живота за тия ***...
16
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОСТАВКА, ***!!!
15
2
 
15
 
! Отговори
СтаниШеф преди 10 години
Оф как ме изнервя тая предизборна кампания. Дали да глътна аналгин или още ведин милиард за успокоение ...
14
3
 
8
 
! Отговори
Ганка Коева преди 10 години
До АнонименЗащото ги е страх.
13
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 9 БРАВО!След като ги предпочете народа,защо вождът ТИ и партията МУ не предпочете мандата за съставяне на правителство??Отговори си първо на въпроса:Защо НИКОЙ,НИКОЙ от политическото пространство в цяла България НЕ ЖЕЛАЕ да се коалира с ГЕРБ???Единствено РЗС и НФСБ и то срещу заплащане!!
12
4
 
15
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Говори се, че Сталинишев спешно са го привикали в Брюксел ... Дали не е заради поредните флашки на ПатраФЛАшкова и чичкото с каскета ?
11
6
 
31
 
! Отговори
Ганка Коева преди 10 години
За пръв път при управлението на Бойко Борисов ДПС не бяха в управлението и така са изгладнели, че не биха пуснали кокала на никаква цена. А БСП са единствените, които работя компромати на конвейер. Лъжат на поразия и има хора, които им се хващат на лъжите.
10
24
 
9
 
! Отговори
boko преди 10 години
ГЕРБ са царе в мръсните кампании. Усъвършенствали са се през годините.
9
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво общо има Сидеров и АТАКА с доклада на ЕС бе калпак??Сидеров и АТАКА се радват на такова велико медийно внимание,но само за да са ТЕ лошите.Добрите крадат като за световно,плащат си на когото трябва в това число и медийният комфорт!!
8
10
 
39
 
! Отговори
БРАВО! преди 10 години
Каква велика цел имат тройната гнус!? Да попречат на ГЕРБ да се върне на власт!? А случайно да знаят кого предпочете Народа на последните избори? ГЕРБ! Какво излиза тогава, главната задача на тройната гнус е да не уважи вота на Народа! И как може това да е цел на управлението? Не трябва ли да служат на интересите на хората? ОТВРАТ! ОСТАВКА!!!
7
39
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никога Тиквата отново на власт .Избори няма да има 2 в1 .Тиквите извън борда.Всичкисрешу Тиквата и Фидосова.
6
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв Бойко какъв Станишев какви пет лева .Това са избори за европарламент и те си го поделиха .Герб и Бсп по 7 дпс 3 атака 2 реформатори 0 или 1.