Бареков учреди "България без цензура", целта е премиерският пост

До дни Румен Йончев ще напусне Коалиция за България, смята той
Обновена: 25 яну 2014 18:57 | 25 яну 2014 18:18, Петя Славова
585
Бареков учреди "България без цензура", целта е премиерският пост
Снимка: България без цензура

Николай Бареков учреди партията "България без цензура", като твърдо заяви ,че целите му са да седне на премиерския пост. Той обяви, че влиза в политиката не за да отмъщава, а за да работи за хората.

Бареков обяви, че ще привлича хора с авторитет, които да наложат идеите и да популяризират вижданията на новата партия, за да се извършат желаните реформи.

Лидерът на движението поиска управление, което ще заслужи най-малко в два политически мандата, като още в средата на първия ще има рязко подобрение на доходите на хората. В края на втория щял да поиска референдум за свикване на Велико народно събрание. Ще искаме намаляване на партийни субсидии и ликвидиране на депутатските имунитети.

„Искаме да променим начина на правене на политика в България, имаме готови икономически и политически решения на основните проблеми в България днес, бедност, икономика, корупция. Ще осигурим работни места за всички български граждани, и по-високи доходи, при полагане на труд, от тяхна страна. Ще извършим всички необходими реформи, гарантирайки, приемственост, прозрачност и изкореняване на корупцията, която в големи мащаби е засмукала като смог българското общество. Призовавам в Наказателния кодекс да не се отменя доживотното наказание, защото в следствие на управлението ми редица политици ще бъдат разследвани и вероятно вкарани в затвора”, каза Бареков.

Чрез подкрепа за българския бизнес - малкия, средния, гарантираме икономически възход, следствие на него, осигуряване на работа, по-високи доходи, сигурност на майките, децата и пенсионерите”, заяви Бареков.
Капитализъм и пазарна икономика, но с човешко лице е моето послание, каза Николай Бареков, на Учредителния конгрес на партията. „Политическите ми опоненти започнаха вероломни атаки, какво ли не беше, заплахи, издевателства. Бареков е сам, необразован, той няма приятели, това бяха критиките към мен. Същите хора, които знаят, че от 20 години съм пред вас, има ли нещо, което да не се знае за мен? Същите хора, които говореха на тъмно. И левите, и десните, са готови да се прегърнат. Старите политически формации откраднаха европейската идея. Омразата, която се всели в политическите елити, и тръгна надолу към българския народ, е големият проблем.

Ако говорихме повече за икономиката, развитието на регионите, нищо в България днес не е както беше и не е както трябва”, заяви Бареков. „Не се притеснявайте, не изпитвайте скрупули, от ваше име излязох на площада. Нямате вина за провала на политическите елити, напротив - ще бъдем виновни, ако не направим последен опит за промяна”, обърна се Николай Бареков към присъстващите в залата.

Според Бареков депутатът Румен Йончев, председател на Земеделски народен съюз, партията коалиционен партньор в Коалиция за България, вероятно до дни ще напусне парламентарната група на коалицията, предаде Агенция “Фокус”.

„Говорих с Румен Йончев от парламентарната група на Коалиция за България. Аз му казах, че от моя страна ще получи подкрепа за излизане от Коалиция за България. Аз мисля, че в много разумни срокове оттук нататък той ще напусне групата на Коалиция за България и ще остане независим депутат в парламента.

Неговата партия нищо не е получила от това управление. Нито са им раздавали управленски постове, нищо. Даже вчера са го пропуснали с неговия глас при кадрила в Комисията за финансов надзор. Това е поредният кадрил, който БСП и ДПС са сглобили на тъмно”, каза Бареков.

Аз смятам, че на разговор с г-н Станишев, Румен Йончев, бих казал, до дни ще го уведоми за своето решение, каза Бареков.

Той прогнозира още, че и депутати от ГЕРБ до няколко седмици щели да напуснат парламентарната група на партията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


585
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
4
 
6
 
! Отговори
ад преди 10 години
Порното е пълно но с Уесли Кларк,нищо ли не ви говори това. По не си поразмърдайте мозъците има нещо гнило задкулисно про-американско.
308
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредния лъжец!
307
3
 
23
 
! Отговори
Наско преди 10 години
Поредния клоун в бг политиката. Борисов и Волен поне говорят забавно.
306
2
 
15
 
! Отговори
dragko преди 10 години
Абе,що му викат ***?
305
2
 
13
 
! Отговори
hnaldzhiyan преди 10 години
Бареков е прав поне в едно- партията се финансира доброволно от народа. Така е! Абонатите на Виваком са няколко милиона. От всеки по 10 лв., и ето ти партия Виваком! Пардон исках да кажа партия-КТБ.
304
1
 
14
 
! Отговори
патИла глАва преди 10 години
Гледам, някои се кефят, че коментарите за Бареков, били най-много.Ами така ще е! Като за наближаваща епидемия, или природно бедствие!
303
4
 
12
 
! Отговори
kremenaabv преди 10 години
порното е пълно
302
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе барек като се събуди от сън какво си каза "дали това което пише тук е вярно????????
301
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Празни приказки, на едно недоразумение, което провали изборите на 12 май.Бареков е поредната ***, дори не заслужава коментарите ни...
300
0
 
3
 
! Отговори
Xepo преди 10 години
Na kogoto so sega ne mu e idvalo na um, nai-kysno sled takava novina trqbva da se useti , 4e i na Barekov 4orapite mu mirishat!
299
0
 
14
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Абе само като ги видим кои герои са се навъртели около него и веднага може да си направим изводите каква долна и двулична схема се върти....Калина Крумова,та тя не се начекна,а на всички ние е ясно че нито за журналист става ,нито за депутат,Ангелчо от протестите,който сега се изявява като водещ и кани само отбрани гости...Дудук цирка ти е на 6,не може да ти се отрече.
298
4
 
3
 
! Отговори
ИВАНОВ преди 10 години
До BG: ТОЯ Е СИДЕРОВ 2 : ОНЯ СИ ПРИСВОИ БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА-СВЕТИНИ , КАРТИНИ ОТ ТУРСКОТО НИ РОБСТВО И ОСВОБОЖДЕНИЕ И ПРИКАЗВАШЕ СЪЩИТЕ ПРИКАЗКИ ЗА БЪРЗ НАПРЕДЪК , БЕЗРАБОТИЦА ,НАМАЛЯВАНЕ БРОЯ НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И АЛА БАЛА ! БАРЕКОВ Е СЪЩИЯ - НАВЯРНО СИ МИСЛИ ВЕЧЕ ЧЕ Е ВЛЯЗЪЛ В ПАРЛАМЕНТА С 200 ДЕПУТАТИ ! НА ТАКИВА ИМ КАЗВАМ ДЕМАГОЗИ - ПОРЕДНИЯ МОШЕННИК СЛЕД ЦАРЯ И БЕЗХАБЕРНИКА ОТ ГЕРБ !
297
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
ПОРЕДНИЯ ***. ЦЕЛТА Е ЕВРОПАРЛАМЕНТА.ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ СЕГА ЩЕ ОПРАВЯ ЕВРОПА И БАРЕКОВ И СТАНИШЕВ -***. СТАНИШЕВ ДА ХОДИ В СИБИР ОТ КЪДЕТО Е МАЙКА МУ,ХЕ В ЕВРОПА.БЕЗ ТОВА НЕ Е БЪЛГАРИН.
296
2
 
6
 
! Отговори
tribun преди 10 години
Събрали са 3000 зомбита в НДК и са основали партия,смятат да се отблагодарят на лидера си като го пратят за 4 години в Брюксел,гласувай народе,политическата пародия продължава 25 години и народа ни си заминава.
295
2
 
13
 
! Отговори
с преди 10 години
Значи вече официално може да го целят с ***. ***!
294
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БАРЕКОВ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ , ПОЧТЕН , НЕ Е РАЗВЕДЕН , НЕ Е ОБВЪРЗАН С КОРПОРАТИВНА БАНКА , НЕ БЛИЖЕШЕ ЗАДНИЦИТЕ НА НИКОЯ ОТ ПРЕДИШНИТЕ ВЛАСТИ , НЯМА НИЩО ОБЩО С ДИЛЯН ПЕЕВСКИ ,......... СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА
293
1
 
6
 
! Отговори
Баречков преди 10 години
Първо, като дойда на власт ще направя ревизия на държавата от 1989 г.Всички дето са крали в затвора с конфискация на имущество до десето коляно .Второ с парите ще подпомагам останалите една две частни фирми, за да откриват нови работни места за народа .Трето, с конфискуваните пари ще построим АЕЦ, между 60-65 броя .Крадците ще работят в централите, хем без пари, хем няма да имат деца .Ще продаваме ток на куцо и сакато в целия свят.България ще цъфне и ще върже .Стягайте се КРАДЦИ .
292
1
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
Не знам какво е учредил, но е известен като Бареков цензурата и марионетката...
291
2
 
3
 
! Отговори
BG преди 10 години
А бе тоя с какво право си присвоява най - свещенния български символ - Розетката от Плиска ?!?!
290
0
 
15
 
! Отговори
WTF? преди 10 години
В момента в който тая невестулка стане премиер това ще бъде края на мизерния народ! Не е истина такъв човек да учреди партия. Никога не съм вярвал, че тази фурнаджийска лопата ще стигне до тук. Но това само показва що за *** народ сме. Е... такава съдба е избрал!