Орешарски: Важно е регионите да се развиват равномерно

Премиерът обяви това на работна среща във Велико Търново
Обновена: 25 яну 2014 21:57 | 25 яну 2014 21:42, Петя Славова
41
Орешарски: Важно е регионите да се развиват равномерно
Снимка: БТА

 Важно е регионите да се развиват равномерно. Това заяви министър-председателят Пламен Орешарски, който проведе работна среща във Велико Търново с кмета на града Даниел Панов, съобщиха от правителствената информационна служба.

Двамата обсъдиха проблемите на общината и проектите, които кметът има желание да реализира на територията на Велико Търново с помощта на национално финансиране и европейски средства.

По време на срещата премиерът Орешарски акцентира върху необходимостта да се работи целенасочено за равномерното развитие на всички региони в страната.

Кметът Панов постави въпроса за четирилентовия път Русе – Свиленград. Според него този въпрос е от голямо значение за икономическото развитие на всички общини около пътя и за това да се отворят по- широко вратите към Европа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
20
 
! Отговори
г преди 10 години
аз казвам да поканиме 2-3хил украинци че да ни свършат работа да изметът тия ***, щото ние за революции не ставаме а и студентчетата ни и те за крив дедов не стават, та барем сарматите ни отърват от тоя,, умник''
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Във България само се назовават проблемите , говори се малко за тях иииииииииии толкова. След това айде по старому с далаверите.
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
koi regioni be ,kato xodish da obikalish kato ritnata kychka po gradovete da tarsish podkrepa kvo si vidial ti be mnogoznaiko kvo si vidial paraziti prestapnici kradlivi kyrshym za vas predateliiii.
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***!!! Ще си платиш!
2
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами те се развиват равномерно - обедняват равномерно. Напълно в синхрон и логика с изпълняваната политика. Нали това е целта все пак.
1
1
 
37
 
! Отговори
Видинчанин преди 10 години
За Велико Търново не знам,но във Видин сме още в каменната ера.Даже и кмета ни прилича на Флинтстоун!За какво развитие говори другарят Орешарски не знам,явно никак не е в час.Тия ако няма да правят нищо във Видин,поне да се откажат от Видин официално,та може някой друг нещо да направи в тоя град.А досега който е дошъл с такива помисли те само му пречат!