С правила, ще живеете като нас, ако крадете - като у вас

Така Антония Първанова изтълкува доклада на ЕК за България
25 яну 2014 16:46, Петя Славова
59
С правила, ще живеете като нас, ако крадете - като у вас
Снимка: Булфото

Докладът на Европейската комисия за България е изключително коректен, коментира в Русе евродепутатът Антония Първанова - председател на НДСВ.

По думите й в този доклад няма "сложен брюкселски език", както се твърди, а се посочват проблемите, пише БТА.

Според Първанова той е абсолютно конкретен в констатациите си, а след това - и в предложенията. Обхваща дейността на три правителства и показва, че "проблемът в България е системен и фундаментален". Тя посочи, че за да има промяна в този доклад, трябва да се спазват правилата.

"Брюксел казва следното: "Ето ги правилата на демокрацията, на устойчивия растеж и на нормалния стандарт на живот. Ето ви и парите. Ако използвате тези пари и спазвате тези правила, ще живеете като нас. Ако крадете тези пари и нарушавате тези правила, ще си живеете като у вас", заяви Първанова.

В Русе тя се срещна с местния актив на партията, като представи кампанията "Гласуваме всички" и стимулите, които НДСВ предлага, за да се постигне всеобщо гласуване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Arte преди 10 години
za 30 000? na mesec madam Antonia & CO bg eudeputati respektivno po 30 000? na mesec imat grijata da darjat bg narod v eu robstvoto za 130? na mesec i sledvastite 25 godini napred?!ama bg narod iska da napravi demokratichno dopitvane :-)))))))- Da ili Ne v EU za robstvoto na bg narod v eu s 130? mesechni dohodi?!
48
0
 
1
 
! Отговори
Ганьо преди 10 години
До 47нещо не си в час!Ние сами си ги избраме - депутатите!Има една западна (немска) поговорка - телетата сами си избират касапите!Поздрави от Австрия!
47
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българите. Са. ***.Най. крадливия и. ***. Долен. Народ
46
0
 
15
 
! Отговори
Leila преди 10 години
Главният въпрос е, кога ще спрат да крадат политиците и мафиотите в тази малка страна??? Алчността им е замъглила мозъците и не оставят залък хляб за бедните българи! Докога ще ги търпим тези жестоки търтеи,които не си мръдват и малкия пръст за този народ???В парламента има не ***,а е едно голямо купище!И стотици полицаи пазят това купище,без да знаят от кого и защо?!
45
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е,ми спирайте да крадете тогава !!!
44
0
 
23
 
! Отговори
възмущение преди 10 години
Европа от 2007 година едно и също пише ,но като имаме депутати *** всичко си върви по старому .Е как държавата да има напредък като не се работи.Направо беля си взеха Европа с нашите депутати ,не с българите.Ако българите се управляват от европейски политици ,тук ще е съвсем друго, но нямаме такъв късмет за жалост.Депутати ***,деби ли ,крадливи и мързеливи.Толкова съжалявам ,че животът ми си протича толкова тъпо и нелепо,в интриги,мизерия,унижения,циркове,скандали.
43
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Леле, сетих се за онова герберско недоразумение Румяна Желева, тия не можаха нищо читаво да намерят за каквато и да е позиция.
42
2
 
4
 
! Отговори
st преди 10 години
Абсолютно вярно.
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая госпожа какво направи за България като евродепутат,а????
40
1
 
3
 
! Отговори
rom преди 10 години
romite okradaha evroparite , ministrite sa romi parlamenta pak sa romi ; koi mi se pika vav gachtite
39
2
 
9
 
! Отговори
параграф 22 преди 10 години
Когато някой в България надигне глас срещу *** пасмина и "родните" бандити,целият "демократичен" запад,барабар със *** ***,започват неистов рев,за спазване "правата" на тази гмеж.В същото време,продажни пачи като теб,лижат благоговейно западняшките *** и мълчат.НО НЕ Е ЛУД ,КОЙТО ЯДЕ ЗЕЛНИКА,А КОЙТО МУ ГО ДАВА!ДАВАЩИЯ "ЗЕЛНИКА" Е ТЪПИЯТ И ОСКОТЯЛ БУЛГАРИСТАНСКИ РОБ,КОЙТО ВИ ПРАЩА НА БРЮКСЕЛСКИ ЗАПЛАТИ, МАКАР,ЧЕ СТЕ СПОСОБНИ ,САМО ЗА БРЮКСЕЛСКО ЗЕЛЕ!
38
2
 
11
 
! Отговори
Sensey Potashaka Poc преди 10 години
Тони-Фарма ги разбира тия работи. Нали има *** да верват на подобни глупости. Пак гласувайте за нея и подобните й.
37
0
 
1
 
! Отговори
Svestichkov преди 10 години
bg narod iska demokratichen referendum s yasen tochen vapros "Da chlenuva li BG v EU?" s otgovori "Da" ili "Ne".kolko vreme? - 3 mesetza, 1 godina, 5 godini, 10 godini, 20 godini, 150 godini...bezsrochno?!kakvo ste pravi v EU - mikrofonite li ste montira, diktofonite pod masite li, lampite li ste smenya, sirtaki li ste igrae, klozetite li ste aromatizira, 5G li ste instalira....po 24 chasa v denonostieto li ste raboti v eu bez pochiven den?!Za kolko evro/chass?! ili samo ste raboti?!
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гласуваш за един, получаваш друг. Все тая и със задължително гласуване.
35
6
 
26
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Антония Първанова има вид на графиня, а Мая Манолова прилича на масажистка с "освобождаване"...
34
2
 
5
 
! Отговори
Shark преди 10 години
До Анонимен 35 Това със секциите е най-малкия проблем, ще бъдат отворени нови. Това не мже да бъде причина за неприемане на задължителното гласуване. Причината да не се желае е друга, и всички я знаем. Но само по този начин парламента няма да влезнат турци, а и комунистите няма да вкарват толкоз народ. това е цивилизованият начин. Другият начин е както в Киев. Кое е за предпочитане??!!
33
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Задължителното гласуване е абсурд да оправи страната, защото секциите не достигат и се извиват огромни опашки цял ден, а избирателите се чудят за кой да гласуват като накрая задраскват всички, теглят им по една псувня или пускат невалидна бюлетина.
32
1
 
16
 
! Отговори
Shark преди 10 години
На управляващите им харесва да живеят като у нас, т.е. краденето ще продължава. Докато търпим това ще продължава, независимо кой ще дойде на власт. Решението обаче е просто - задължително гласуване и ценз, т.е. хора без основно образование (8 клас) да нямат право да гласуват.
31
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕС и ЕК се разпадат, докато България ще оцелее и след смъртта им.
30
7
 
6
 
! Отговори
Чувал ли си преди 10 години
Ораешарски напечата голямо количество пари и сега турко-комунисто-фашистите изнасят пари с човали.Вижте че повечето от тях са с болки в гърба от тежките човали. В парламента има специален щанд на Космодиск . Депутатските космодискове са от злато с диамантени финтифлюшки и се продават с името Kosmoguz.