40 пъти да съм се срещал с Пеевски? Несериозно е!

Справката на МВР обслужвала депутата от ДПС
Обновена: 12 фев 2014 14:09 | 12 фев 2014 14:09, Камелия Цветанова
141
40 пъти да съм се срещал с Пеевски? Несериозно е!
Цветан Цветанов. Снимка: архив, БТА

Конфликтът между депутата от ДПС Делян Пеевски и бившия вътрешен министър и настоящ народен представител от ГЕРБ Цветан Цветанов не само не спират, ами и продължава в развитие.

След като Пеевски съобщи, че според справка от МВР се е срещал с бившия силов министър 40 пъти, Цветанов коментира, че това са несериозни неща. Според него не може да има такава справка.

„Това е документ, който може би е предоставен, за да обслужи Делян Пеевски, защото знаете, че когато имаше искане от журналисти за достъп до обществена информация, такъв беше отказан”, отсече той.

Още по темата
Цветанов отново настоя, че се е срещал няколко пъти с Пеевски, но не посочи точния брой.

По-рано днес Делян Пеевски информира, че за да изясни истината, е поискал от настоящия вътрешен министър Цветлин Йовчев справка от регистъра на министерството за проведените между него и предшественика му срещи.
"От нея е видно, че броят на регистрираните посещения, които съм правил в централната страда на МВР, на ул. “Шести септември“ №29, за периода 2009 – 2013 г. (когато Цветан Цветанов бе министър), е общо 40, т.е. много повече от твърденията на Цветанов за не повече от седем проведени срещи между нас. Какви са били темите на провежданите между нас разговори, следва да питате него – не е в мой стил да коментирам същите, но представената от мен справка доказва един вече безспорен за мен факт, а именно, че Цветан Цветанов е лъжец", пише той в съобщение до медиите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
1
 
! Отговори
Цветанов казва преди 10 години
Господин Цветанов казва истината. Били са 39 пъти, несериозно е да се казва 40. Последния път Пеевски се е отбил пътьом само до толетната. Наистина е несирозно да се сравнява 39 с 40. Прав е Цеци
89
1
 
1
 
! Отговори
Полицай преди 10 години
Каква работа има един бизнесмен 40 пъти да ходи в МВР ? Аз не съм ходила никога в МВР!Това означава,че Пеевски ходи да дава указания или да доносничи за нещо. Та той си е жив доносник,на когото цялото МВР прави справки!!!! А жертви на жестоки престъпления не могат да получат елементарна информация за проблемите си! Кой командва МВР ???
88
1
 
5
 
! Отговори
/ преди 10 години
Цецо лъжецо е готов за панделата!
87
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Натрапчивата тема за предстоящата раздяла между Будата и Цветанът заема голяма част от пространството на анализаторите, наблюдателите и останалите антрополози. Разбира се, значимостта на тази предстояща възможност, не е за подценяване. Лично аз не се интересувам от нея, тъй като ми преповтаря вече гледани *** гербаджийски постановки.
86
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спомнете си Лъчо Мозъка. Или Фидосова. Прелъстени и изоставени от воеводата генерал-лейтенант д-р и инж. БМБ. Цветанът ще е просто следващия в тоя печален списък. От което няма да следва нищо. Абсолютно нищо.Следователно, капиталният въпрос е присъствието на генерал-лейтенанта д-р инж. БМБ в общественото пространство. Съсредоточете се върху това.
85
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"40 пъти да съм се срещал с Пеевски? Несериозно е!" но е вярно.Да сме победители в изборите и да сме опозиция? Несериозно е,но е вярно.Да ме свалят(самосваля,оттегля) от поста ми?Несериозно е,но ще стане вярно,ако Борисов иска да печели следващи избори.Сериозно е,ако Борисов отстрани Цветанов,то и двамата са пътници.Цветанов знае много(не че е много образован) и държи Борисов с какво ли не,така че раздялата им ще е изпепеляваща.Назряват събития,които ще накарат досегашните ни любимци да си платят сметката,а другите окло тях да се замислят.
84
2
 
4
 
! Отговори
троловете,защо не преди 10 години
Защо сте ми изтрили коментара? Защото, беше аргументирано мнение в защита на Цветанов.
83
5
 
14
 
! Отговори
кутевчета преди 10 години
Блъскате ли коментари, *** на БСП, лъснаха ви простотиите в Бивол, муахахахахРаботете, работете по опорните точки, че Кутев чака доклада и ще ви набие канчетата, ако не е доволен от активностите
82
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На "Пинокио" му е изпята песента. Облаците около него стават вече гръмотевични. И скоро ще го удари гръм. Бойко очевидно му намаза ските и го пусна по бобслея с този смешен вот.И *** почна да прави елементарни грешки като влиза в пряка конфронтация с главния прокурор.А на конференцията на ГЕРБ ще бъде низвергнат.
81
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"броят на регистрираните посещения, които съм правил в централната страда"Е то това нищо не значи - може да е посещавал сградата за да ходи по нужда или да се среща с когото и да било там.
80
10
 
6
 
! Отговори
КОИ преди 10 години
КОЙ, КОЙ, КОЙ Е НАКАРАЛ ЦВЕТАНОВ ДА ПРИЕМА ПЕЕВСКИ? КОЙ, КОЙ, КОЙ БИ МОГЪЛ ДА ПРАТИ ПЕЕВСКИ ПРИ ЦВЕТАНОВ?Делян Пеевски при Цветан Цветанов няма работа. Освен, ако някой не го е пратил там.Кой би могъл да прати Пеевски при Цветанов?И кой би могъл да накара Цветан Цветанов да приеме Пеевски?Кой, кой, кой, кой, бе?!Човекът от Банкя.
79
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доколкото разбрах от справката тя показва колко пъти свинчо е влизал в министерството. А дали е ходил само при Цецко или е имал и други ятаци там "кой, кой да ми каже?"Обикновено на крака отива просителя не този от когото искат услуга.А това момче Делянчо виж какво услужливо - сам отива при Цецо за да може Цецо да го помоли за услуга. Хубаво момче, учтиво. Па не уточни като са го молили дали е свършил услугите които са му искали?
78
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Повече от несериозно е. Никой от тройкаджиите не се интересува от това. Важно е да се сипят хули. Произнасят присъди преди съда, който сами организират. Опорни точки сипят вече ежечасно. Ужас ги тресе, че въпреки тоталната манипулация, не могат да сразят ГЕРБ - според тях единствения виновник за всичко в тази държава. Ей, господа стари и новоизлюпени политици, няма кой вече да се хване на лъжите ви. Свърши се. Аут сте.
77
5
 
8
 
! Отговори
Декадент преди 10 години
Да не споменавам на кой лакействаше - Пашата и Маджо... даже не беше и мутра, ами лакей и оберкелнер на баш мафиотите...
76
15
 
13
 
! Отговори
Dekadent преди 10 години
Ей льольовци - ГЕРБ симпатизанти! Как не разбрахте, че тия дето ги боготворите са една Организирана Престъпна Група която работи само за себе си ? Кой го качи Боко на коня, на кой целуваше ръцете ? Те дъртите *** добре си го избраха тоя *** само дето подцениха колко е лаком и хитър... и бързо го приземиха. Като гледате Боко и Цецо мислете си за Доган, Царчето и Бай Тошо, ако имате поне малко памет останала в *** ви кратуни! Всичко което е било и е в парламента е производно на БКП!!!
75
15
 
8
 
! Отговори
бай БУДАЛ преди 10 години
Като гледам тук има бая БУДАЛИ , да вярват на ЦЕЦО ЛЪЖЕЦО
74
6
 
6
 
! Отговори
PITBULL преди 10 години
nagal kato *** s prazna tuba za benzin- mi6ok v demenciq
73
9
 
7
 
! Отговори
Dekadent преди 10 години
Я кажете честно, не че защитавам свинчето вундеркинд, но Цецо пак ли послъга лекинко, а ? В тая справка като седи 40 пъти, значи толкова пъти са се срещали! Колко трябва да си нагъл и безочлив да го отричаш! За всички които не са влизали в МВР, на входа се вписва при кой отиваш! Пълен *** и *** е тоя физкултурник Цецо - няма ли някой до него да му помага с лъжите и манипулациите, че така се оплита? Той Боко го е качил на шейната и вече го засилва...
72
2
 
8
 
! Отговори
Murfy преди 10 години
Излиза че Пеевски е ходел да пита министъра когато му се ***
71
5
 
14
 
! Отговори
даа преди 10 години
Не се съмнявам, че Пеевски щеше да натика Цецо и Бойко в ареста, затова промениха и закона за ДАНС - че шефът му няма да отговаря, дори и ако при изпълнение на службата си извърши престъпление. Щяха съвсем незаконно да ги тикнат зад решетките, защото мафията и Момата - Гей умират от ужас само като чуят за Цецо. Как не са го гръмнали още не знам.