Усилено се трудихме и се придържахме към истината

Борисов пак бе избран за лидер на ГЕРБ с единодушие от 1102 гласа*
Обновена: 16 фев 2014 16:37 | 16 фев 2014 13:35, Веселина Йорданова
266
Усилено се трудихме и се придържахме към истината
Борисов и Цветанов на събранието на ГЕРБ в НДК. Снимка: БТА

Бойко Борисов е преизбран за председател на ГЕРБ с 1102 гласа "за", без гласове "против" и "въздържал се" на отчетно-изборното събрание на партията, предаде "Фокус".

Бързо създадени структури във всички общини отчете по-рано зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на форума в НДК. Цветанов заяви, че партията е започнала с 400 членове през 2006 година, а през 2013 година в ГЕРБ членуват 78 000 души.

По думите му партията е „лидерът в център-дясно на политическия хоризонт в България“.

Още по темата

„Ние се нуждаехме от промяна, но трябваше с изграждането на ПП ГЕРБ да положим много усилия, усилен труд, за да се подготвим за новите предизвикателства. Трябваше да говорим ясно, да назоваваме проблемите с истинските имена и винаги да се придържаме към истината”, заяви Цветанов пред делегатите.

Цветанов отчете 7 победи на партията в избори и стремеж към осма – на евровота.  Според него ГЕРБ ще има най-много евродепутати в предстоящите избори, а те ще бъдат Рубиконът – дали партията ще продължи с този устрем и ще направи заявка за бъдещо управление.

По думите му отборът на ГЕРБ вече е с по-разширен състав и може да разчита на „много висококласни състезатели, които да се борят във всяка една надпревара“.

„Беше важно да не делим кметовете на ваши и наши – нещо, което се случва в момента. Винаги сме се водили от принципа, че във всяко населено място живеят българи, независимо от тяхната политическа и етническа принадлежност”, заяви Цветанов.

Помощта, предоставена от ГЕРБ, е 8 777 000 лева. „Структурите успяха да формулират правилните решения, да помогнем на много хора, които се нуждаеха от лечение, да помогнем в село Бисер, в Перник, където бяхме част от помощта, която беше видима, разбираема”, заяви Цветанов.

Той определи съставянето на правителство от ГЕРБ през 2009 година като „началото на подема на България към европейската интеграция и перспектива”.

Над два часа официални гости от ЕНП от различни държави приветстваха присъстващите на конгреса – лично или във видеообръщения.

Това, което ще ви кажа, бих се поколебал да го изрека в другите държави: убеден съм, че ГЕРБ отново и скоро ще управлява Република България, заяви председателят на френската делегация в Групата на ЕНП в ЕП Жан Пиер Оди във видеообръщение.

По думите му това е в интерес на българския народ и на Европейския съюз.

„Няма свобода, ако няма сигурност и това е едно от големите политически разделения между нас и социалистите, които мислят, че в името на свободата може да се прави всичко. Няма свобода без сигурност. Свободата без сигурност е анархия, а сигурността без свобода е диктатура“, заяви той пред делегатите.

*Новината е обновена в 14.50 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дневникът на Бойко БорисовМина добре по битиви обясних, че прехода започва с мен, до преди сме вървели назад. По бенете си задавах въпроси и сам си отговарях нормално, жените ме харесват и онемяват. В нова ме фотографираха избръснат, да не се оправдават следващия път Вито ме пита дали да рамкира снимката с бяло злато или обикновена платина. Отвърнах му, дали това има значение за Мона Лиза? Оставих го да асимилира информацията и се качих в служебната кола така де, всеки знае, че шедьоврите красят рамката, не обратното.
196
5
 
18
 
! Отговори
Комунистите в ГЕРБ? преди 10 години
Вежди Рашидов - получил приз от Илия Павлов - "Главен мултак".Ивайло Московски - първа щатна работа в "Мултигруп".Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.Томислав Дончев - министър за еврофондовете - от 2000 до 2004 г. е главен секретар на Клуб "Отворено общество"- Габрово, програмен директор на фондация "Отворено общество" (2004 -2007).Дончо Барбалов - зам.-кмет на Столична Община - син на най-младия генерал от ДС ръководил службата за подслушване - Петър Барбалов.
195
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще ги познаете по изказа."***", "Протестъри", "Опорни точки", " окупация" и т.н.Навсякъде по света тези изрази са актуални.Турция, Венецуела, Украйна, България и още много.Подстрекавани от едни и същи сили, извършващи преврати срещу законно избрани правителства.Износ на "демокрация" от американски тип.Определения от рода на "*** EU" ......... Това е света в който живеем.
194
5
 
18
 
! Отговори
Комунистите в ГЕРБ? преди 10 години
Николай Младенов - министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация "Отворено общество" - София (1996-1998).Сергей Игнатов - министър на образованието, син на секретар на Окръжния Комитет във Видин, ректор на Соросовия "Нов български университет".Аню Ангелов - партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП.Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.Лиляна Павлова - внучка на партизанин от бригада "Чавдар", по-късно с пост в ЦК на БКП, министър на химическата промишленост и личен приятел на Тодор Живков.
193
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дневникът на Бойко БорисовКак лети времето обаче, кога стана 7:00, кога дойде време за сутрешните блокове ммм, така по телефона за битиви, по телефона за бенете, на живо в нова. Там трябва на живо, защото ми закачат брадясали снимки нека народа види, че ходя опрятен, както си му е реда дънки, риза и тен. Безупречен дрес код, посланието е ясно хем съм от вас, хем не сте като мен.
192
4
 
14
 
! Отговори
Комунистите в ГЕРБ? преди 10 години
Бойко Борисов - приет в БКП, шеф на катедра във факултет "Държавна сигурност" на Школата на МВР в Симеоново.Цветан Цветанов - син на шофьора на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС - V главно управление - ЦИОУРосен Плевнелиев - син на ръководен кадър в ОК на БКП - Благоевград..Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния Съвет в Плевен.Менда Стоянова - партиен секретар на звеното "Приходи от народното стопанство" в Окръжния Народен Съвет в Пловдив.
191
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГОЛЯМОТО ЛАЕНЕ ЩЕ Е ДО ЕВРО ИЗБОРИТЕ!!!!!ПОСЛЕ БОРИСОВ ТРАЙНО ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИ ДА БЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ БЕЛКИМ НЕ ГО УБИЯТ МОЖЕ И КАТО ЕВРО ДЕПУТАТ!
190
6
 
13
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 10 години
В момент, когато в България тече усилена *** на нацията за "патриота" Бойко Борисов най-големият проблем е ... АТАКА !Да сте чули Тиквата да говори нещо против *** ?Няма и да чуете ! Той е слуга на чужди господари. Именно на тези, които поръчаха и провеждат изтреблението на българите чрез икономически, социален, здравен ГЕНОЦИД за сметка на ***.Публичен факт е, че евреите размножават *** навсякъде, където искат да резредят и дори унищожат компактните славянски маси
189
6
 
13
 
! Отговори
Кирo кофражиста преди 10 години
Само за едно от всичко, дотук изброено, всеки друг на мястото на Борисов скоропостижно би се озовал на топло. Какво прави Прокуратурата?! Дреме ли? Страх ли я? Зависима ли е от този новоизлюпил се диктатор? Моля, ако някой има отговор да го сподели!
188
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
герб - пратия от ***, мутри и бандити
187
7
 
12
 
! Отговори
Кирo кофражиста преди 10 години
Обществена тайна са престъпленията на Борисов и преди назначаването му за глав.сек. на МВР, и по време на този период, и след него, в качеството му на министър-председател. Говори се за трафик на амфетамини, нелегално производство на цигари, контрабанда на цигари, странни неразкрити убийства на хора от подземния свят, с които той подозрително е имал взаимоотношения, купени генералски пагони, фалшиви бюлетини, купени президентски избори, рекет на бизнесмени, комисионни, незаконни и нерегламентирани подслушвания на граждани, подстрекаване на лица с цел дестабилизиране на държавата
186
3
 
12
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 10 години
Браво, че са го преизбрали. Сега да преизберат с толкова и Цуцко, Цуцка, че и Фидосова да върнат, че се бях притеснил, че ако се махнат ГРОБ пак може да спечели избори.
185
4
 
10
 
! Отговори
Кирo кофражиста преди 10 години
Помните ли преди 7 месеца когато Сидеров с парламентарната си група бе пред стаята на нашата партия Герб и викаха че на шефа Буда приятел му е Ердоган с който тайно се виждат и ни е продал на турците,моя шеф Буда отговори "Яд ли ви Вас от Атака че турския премиер ми е приятел,завиждате защото на вас никога няма да бъде приятел" Буда е велик ! Става за премиер и на Турция !
184
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
202Мухльо, скоро Боко ще плаче като му вземем двата милиарда ойро.А о такива като теб ще плачат че шефЪ е скъсан и нема кинти да плаща за просиране (опс, протестиране).Идва видов ден , нещастнико.
183
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОЛКО ВРЕМЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ ЖИВЕЕ БОРИСОВ!!!!!!!!!САМИЯ ТОЙ СИ ЗНАЕ, ЧЕ Е ПОДВИЖЕН ТРУПНЯМА ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ КОЙТО ДА ИСКАТ ДА ГО УБИЯТ ТОЛКОВА МНОГО БОГАТИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ! ОСОБЕНО СЛЕД НЕРАЗПЛАЩАНЕТО МУ И ДЪРЖЕНЕТО НА ПАРИТЕ ПО-БАНКИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛБАРСТВА С ТЯХ!
182
6
 
10
 
! Отговори
do 199 преди 10 години
Форума само за далтонисти като вас може да е червен. След като толкова сте заслепени и не виждате реалността защо не погледнете себе си преди да критикувате другите. И бай Тошо беше "избиран" като боко та дори и с по малко %. Този "цирк" не като певдставление а като гротеска говори че мафиотско мутренските прийоми никога няма да изчезнат от герб докато тия двамата са дупе и *** и доката а това няма да доведе до нищо добро България и българския народ. А *** са всички като вас .......
181
11
 
7
 
! Отговори
до 192 преди 10 години
НАЙ-ГОЛЕНИЯ *** БОРИСОВ ПРОДЪЛЖАВА ДАЕ ЖИВ И ДА СЕ НАДСМИВА НАД НАРОДА! кой е ***? много тежка обида хвърляш с лека ръка а това не е добре и и ти си убивал щом говориш така
180
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
naverno Boiko ima partina knijka Nomer 000 000 1, opakovana s koja ot stara tikva, inkrustirana s jlatnali rapon4eta a nai-otgore s vgradena kratuna v koiato raceta na Rainia Gerbkinia sa izvezali imeto na partiata, kato pod nego e ostaveno mesto za po edno individualno SeReSe
179
7
 
13
 
! Отговори
ПОСЛЕДНО СБОГОМ БУДА преди 10 години
СЛЕД ПАДЕНИЕТО НА БОРИСОВ НА ЕВРО ИЗБОРИТЕ ЩОТО ДОРИ И ДА ФАНЕ 20%-ТА ТОВА Е КРАЯ МУ ВЕЧЕ НИКОЙ ЗА НИЩО НЯМА ДА ГО ИМА!;БОРИСОВ СЛЕД ЕВРО ИЗБОРИТЕ ЩЕ Е ВЕЧЕ И ПЪЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП!НА БОРИСОВ МУ ОСТАВА САМО ВЕЧЕ ДА УМРЕ!ВРЕМЕТО НА МУТРО СЕЛСКИЯ ТАРИКАТ Е ПРЕБРОЕНО!
178
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Форумът е яко червен. Разбрах го с коментар 183. Много сте елементарни , ***.