Депутат напуска "Коалиция за България", отива при Бареков

Следващият бил "висок депутат от ГЕРБ, завършил икономика в чужбина"
Обновена: 22 фев 2014 17:50 | 22 фев 2014 17:24, Красимир Ангелов
214
Депутат напуска "Коалиция за България", отива при Бареков
Николай Бареков. Снимка: Булфото

Депутатът Румен Йончев напуска "Коалиция за България" и ще изразява идеите на коалицията "България без цензура" в НС, стана ясно по време на пресконференция в Бургас.

"Йончев ще бъде наистина независим депутат. От днес политическата новина е, че няма мнозинство, което да управлява легитимно в рамките на това Народно събрание, защото Коалиция за България плюс ДПС, които до момента съставляваха коалицията, която беше излъчила кабинета на г-н Орешарски, от днес имат един депутат по-малко“ посочи лидерът на "България без цензура"  Николай Бареков.

По думите му този факт поставя под въпрос бъдещето на Народното събрание и отговорите ще бъдат получени на европейските избори.

"Ние сме единствените, които създават алтернатива на статуквото. Тази алтернатива има кауза, има цел, има идеали, и сме единствените, които ги имат”, заяви Бареков. По неговите думи има и други депутати, които ще се присъединят към Румен Йончев в рамките още на следващата седмица.

Бареков посочи, че "висок депутат от ГЕРБ, завършил икономика в чужбина", е следващият, който ще се присъедини към „България без цензура”.

Както Dnes.bg съобщи, преди два дни Бареков обяви, че напусналият ГЕРБ депутат Красимир Стефанов ще бъде експерт на "България без цензура".

Тогава Бареков посочи, че бившият шеф на НАП не е човекът, който от ГЕРБ ще премине към „България без цензура“. Той е млад и неопитен, каза Бареков, но не даде повече подробности.

По време на пресконференцията стана ясно още, че Земеделски народен съюз (ЗНС) ще участва в коалиция с "България без цензура" и ВМРО на европейските избори през май.

Самият Румен Йончев, който е председател на ЗНС обяви, че ще представлява и отстоява интересите на новата коалиция в 42-рото Народно събрание "поне дотогава, докато неговия живот продължава”. Народният представител посочи, че най-вероятно ще внесе заявление за напускане на ПГ на Коалиция за България в деловодството на парламента в сряда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
1
 
0
 
! Отговори
Свободна Монтана преди 10 години
Струва ни се че е партия на ГЕРБ.Нека да не се говори за милиони а кой какво е дал та да иска???????И нека политици министри кандидати за политици /мързеливи хора/ да мислят за инвестиции в Държавата а не да е нападат само.Политици и кандидати вземете пример от Американските си колеги/ и какво казват винаги в края на речта си "БОГ ДА ПАЗИ АМЕРИКА"/Да са казали една лоша дума за Америка!! а не като нашите политици само нападат и крадат.България да е като Швейцария БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.
167
1
 
1
 
! Отговори
Доколенков преди 10 години
Хубаво, после,като Барека не влезе в Пръцламента, ще се върне обратно в ГЕРБ
166
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гереберасти & ***, колкото и да го плювате Бареков, това е човекът, който ще разчисти *** от прасета като вас. Запомнете го добре. Това е човекът, който ще ви остави без работа и ще ви изпрати пред Бюрата по труда. Да видите лесно ли се живее с 600 лв заплата и се гледат две деца.
165
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И този драпа за кокала...Каква алчност...Росен Петров , Калинка Общата,Краско дето скри ревизията на Цвъки, няколко келемета членували в по няколко партии ,сега и този неизвестен млад земеделец...Какъв елит , какво чудо се е запътило към властта...А лидера им , дето близа и лиза *** на Белия генерал...А самия генерал , дето стана такъв от *** майор от пожарната , с указ на агент Гоце...Голяма воня се носи откъм барекадата...Направо не се трае...
164
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Партията на Бареков е клонинг на ДПС, финансирана е от нея. Създадена е от Пеевски.
163
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боже,пази България от такива!!!
162
2
 
28
 
! Отговори
4оКо преди 10 години
Тоя Бареков има поглед на безумец. Като го слушам - и безумно говори. Още една хиена иска да седне на масата на политиката. Е тоя ще ни разплаче майката, щото истински си вярва като ръси простоти.
161
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АМИ ТО КАКЪВ ДА ОТИДЕ ПРИ НЕГО?ОТКАЧАЛНИК ПРИ ПО -ГОЛЯМ ОТКАЧАЛНИК! КАК МОЖЕ ДА СИ ВЯРВА ЧЕ НЯКОЙ МУ ВЯРВА?С ПРЕВЪПЛАЩЕНИЕТО СИ НА МЕСИЯ Е ТОЛКОВА СМЕШЕН ЧЕ ЧАК АЗ СЕ СРАМУВАМ.ТЪПОТИЯ.
160
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И Бареков е успял да си напазарува ***. Само че с този примитивен език няма как да накарат някой да повярва на опорните им точки. Такива простотии няма как да бъдат приети от нормален човек. Много некачествен подбор. Отблъскващ.
159
14
 
7
 
! Отговори
антимутра преди 10 години
Сега трябва да следят внимателно него и хората му,защото коката трябва да се плати,Баце има скътани между 2 и 4 милиарда някъде и трябва да вземе от тях,че оборотните свършиха за протести,окупации,хонорари на журналисти и т.н.
158
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков е прав: "Борисов от национална мутра деградира до местна такава!"Обърнете внимание на езика: "Той ми каза , че е "чист"!?" Език на престъпник-рецидивист, вярващ, че в България Прокуратура няма... Ало-о, Цацаров, масонската ти ложа ще ти разреши ли да проучиш връзката между Орлин Алексиев и Банкянския СПАСИТЕЛ НА НАЦИЯТА...
157
32
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков ще влезе в парламента като победител!
156
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И все пак Бареков няма да влезе в парламента ,защото кръглите *** в България не са чак толкова много за да вкарат този неграмотен,продажен,прочетен вестник в парламента.
155
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да-а-а..., май на Боко му палнаха фитила на тротила около кръста. Боко-боко, забравили , че в задкулисието си "лейтенант" . "Генерал-лейтенант" си само за вътрешна употреба и лично его. Оттук насетне, пич - приключи курса, колкото и да се напъваш. Предстои само за броим напускащите "Титаник- Герб". Ролята ти Боко приключва - завесата - пада. Ще чакаме - следващото действие и следващия "спасител". Задкулисието е праволинейно - 23 години ни разиграва един и същи сценарий. Хора -а, толкова ли сме ниско ниво....!?
154
19
 
2
 
! Отговори
Париж-Дакар преди 10 години
Орлин Алексиев, ако не го знаете кой е, аз го познавам много добре. Това е човекът, който разнася куфарчетата в софийска община. Това е човекът, който плаща всички разходи на ГЕРБ в София. Това е човекът, в чийто бар Флайт, плащаха на протестите в Пловдив джамията и София на тези, които бутаха парламента. И този човек излиза и казва, че няма нищо общо с 1400 кг. кокаин, коментира Николай Бареков.
153
18
 
2
 
! Отговори
Париж-Дакар преди 10 години
До седмица Тиквата ще е на гости при Поли Пантев.И нема да го карат чак до Аруба.ТАКАВА ЗАГУБА НА КОКА, МЕДЕЛИН НЕ ПРОЩАВА И В ПИЯНО СЪСТОЯНИЕ.
152
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков няма да влезе в парламента.
151
13
 
2
 
! Отговори
антимутра преди 10 години
Генерал Борисов - генерал Нориега....какъв сарказъм....бял Гербер - бял Кокаин :) Новия култов филм...Транспортьора : "бялата магистрала" Париж - ДакарКой сега ще гушне букетчето??? Кой, кой, кой...А на бас, че разприказват ли се Французите в България някой Котарак отива при Маниту - 100 евро залагам !!!
150
11
 
2
 
! Отговори
Париж-Дакар преди 10 години
Пътят на наркотика, филм с Фабио Тести! Тогава как да предположа, че пътят на наркотика води към Банкя ?:)
149
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мутри... мутро-мишки... мишко- мутри... мутрафони и ***...