Местан: Борисов изпитва панически страх от Пеевски

"Един такъв истински, неподправен, първичен. И има защо"
Обновена: 13 мар 2014 16:50 | 13 мар 2014 16:50, Камелия Цветанова
143
Местан: Борисов изпитва панически страх от Пеевски
Лютви Местан. Снимка: Булфото, архив

„Борисов се издаде – изпитва панически страх от Пеевски. Не от Пеевски сам по себе си, защото, въпреки сатанизирания му образ, той никак не е страшен. Страшни са истините, които таи в себе си“. Това коментира лидерът на ДПС Лютви Местан по повод на интервю на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в седмичника "Ретро", който на въпрос „Отхвърляте Местан, но приемате Пеевски...“ отговаря: „Вижте, когато НЕК фалира, когато цели системи се разрушават в държавата, кой каквото си иска да коментира. Аз няма да го направя“.

„Задава му се въпрос „Отхвърляте Местан, но приемате Пеевски…“, а Борисов отклонява въпроса. Избира да говори за фалиралата НЕК и за други фалирали системи, защото го е шубе. Апропо, ако фактът на фалиралите според него системи е основание да не отговаря конкретно за персони (в случая Пеевски), защо този принцип не се отнася за Местан?! При това без въобще да са го питали за мен. С какво му се набих в устата?!... Отговорих вече - изпитва страх човекът. Един такъв истински, неподправен, първичен. Явно не от Местан, а от Пеевски. И има защо“, посочва Местан.

„ Ако не ми вярвате, опитайте се да провокирате тогова (Бойко Борисов), който задкулисно мениджираше протестите, да го вкарате в конкретен коментар за личното му отношение към Делян Славчев Пеевски. Няма да успеете. Ако все пак постигнете частичен успех, то той ще се изразява в признанието му, че многократно са се срещали с Пеевски, за да говорят „за държавата и регионите“, продължава лидерът на ДПС.

„Аз, Местан, акъл така и не давам. Нося си отговорностите, доколкото мога. Но на Пеевски повторно ще му дам един акъл. Недей да мълчиш. Този не заслужава цената на мълчанието ти“, отбелязва още Местан в отговор на част казаното от Борисов в интервюто: „Просто хората се отчаяха. Трябва да се разбие цялата държава, за да може да се тръгне начисто. Днес българите живеят в паралелна реалност, но всичко ще им дойде след това на главата. Явно като народ си заслужаваме съдбата, щом можем да търпим Местан да ни дава акъл за морал и честност“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Резньов пак изказа "компетентното" си мнение.
2
3
 
18
 
! Отговори
айде,де преди 10 години
Не е сигурно:),ама вие се шашкате със сигурност:)...до май добре,но след туй взехте да се питате какво ще е,нали?!
1
4
 
24
 
! Отговори
Глупости преди 10 години
Глупости.....отново!