Още един депутат на ГЕРБ напуска парламента

Доброслав Димитров ще специализира в чужбина
Обновена: 14 мар 2014 20:59 | 14 мар 2014 17:24, Александър Попов
150
Още един депутат на ГЕРБ напуска парламента
Снимка: Булфото

Депутатът от ГЕРБ Доброслав Димитров напуска 42-то Народно събрание.

"Моето излизане от 42-то Народното събрание не е нито “внезапно”, нито “изненадващо” - ръководството на партията беше уведомено за това мое намерение преди повече от 7 месеца.

Още по темата
Причинита е желанието ми да продължа своята специализация в чужбина, което автоматично поставя групата на ГЕРБ да работи с един човек по-малко. Моето излизане позволява на групата да продължи да работи пълноценно в пълния си състав. Благодаря на всички и най-вече на ръководството за подкрепата и разбирането. Аз оставам част от ГЕРБ и партията ще продължи да разчита на мен", заявява Димитров пред "Фокус".

От ГЕРБ съобщиха, че ръководството на партията е било информирано миналата седмица, че Димитров желае да напусне Народното събрание.

Мотивите на Димитров са лични и са свързани с предстоящата му специализация в чужбина, подчертават от ГЕРБ.

"Доброслав Димитров, който е сред учредителите на ГЕРБ, остава член на партията и ще продължи да подпомага ГЕРБ експертно в сферите, в които е компетентен", допълват от партията на Бойко Борисов.

Димитров става шестият депутат, напуснал парламентарната група на ГЕРБ.

Преди месец парламента напусна и Владислав Горанов. "Мотивите да напусна Народното събрание са лични и са свързани с това, че винаги съм искал да бъда експерт и да участвам в процесите като експерт", обяви тогава той.

Освен Горанов и Йоана Кирова излезе извън парламента. Красимир Стефанов пък излезе от парламентарната група на ГЕРБ с мотива, че като независим нещо ще зависи от него. 

От групата се отцепиха също Георги Марков и Светлин Танчев, които също останаха в парламента като независими народни представители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Е, КАК Е ПРИ НАС ОТ МАФИЯТА, НАПУСНАЛИ КОХОРТАТА НА ГЕРБ?! Помните ли? Помнете! Всички онези, които критикуват Цветан Цветанов са от мафията!, изрече Бойко Борисов докато беше премиер, и докато режима му мачкаше, просваше по очи, следеше и подслушваше всеки, който не поддаваше на рекет, или бе трън в петите на Групировката му.
25
3
 
11
 
! Отговори
А преди 10 години
Още един отпада. Нормално, ГЕРБ е следващото НДСВ.
24
3
 
10
 
! Отговори
ht преди 10 години
спасявате се един по един видяха че кораба потъва
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
На конгреса Племето на Винету си подписа заличаването от историята. Сега БСП ще им направят резерват и ще ги броят за оцелял вид и за колорит.
22
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха-ха, сиромах Боко Тиквата сигурно плаче в кенафа си в Банкя и си яде чорапите от яд.
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Товарищи и товаришутки, бях решил да не гласувам на изборите през май, но като видях тая ***, как единодушно си избра Б.(бах) М.(*** и) Б.(***), съм категорична ще гласувам! Гласувайте и Вие, за да не се върне отново Простака от Банкя! Никога повече ГЕРБ!!!
20
5
 
7
 
! Отговори
Дотук преди 10 години
ГЕРБ ПРЕЧУПИ ГРЪБНАКА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ ..После отхапа опашката си и замина в чужбина. но после дойдоха лошите комунисти, с коравите юмруци и...приказката свърши вече!
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ааааа,Добромирчо ли?.Хубаво момче-важното е на кой е син.На кой ,на кой.На последния социалистически директор на "Кремиковци".Това достатъчно ли ви е или искате още информация..
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
ЦЕЦО СЛОЖИ ВЪЖЕТО НА ШИЯТА НА ГЕРБ, СЕГА САМО ТРЯБВА ДА РИТНЕМ СТОЛЧЕТО И ЕТО ВИ ХЕПИЕНД
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сър Мат Бъзби, шотландец, един от най-прочутите играчи и треньори на Манчестър юнайтед лично води с колата Алекс Фергюсън от Абърдийн в работническия град. Спират пред една мина за въглища влизат при миньорите и Бъзби обяснява на новия треньор: Тези хора работят като роби. Единствено в неделя, те имат право на малко радост на стадиона, пред любимия работнически отбор в червено.. По-нататък е ясно...Това обяснява защо Фергюсън осовободи Роналдо(кръстен на Роналд Регън, моля ви се) и закупи Бербатов. В България собственик на Левски е милионерът Батков, на ЦСКА е милионерът Томов. Мол
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
ГЕРБ НЕ Е НОРМАЛНА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ, А ГРУПИРОВКА, КОЯТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ЕДИНСТВЕНО И САМО, КОГАТО Е НА ВЛАСТ
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
НИКАКВО МАХАНЕ НА ЦВЕТАНОВ! БЕЗ НЕГО МОЖЕТЕ ДА ИЗЛЪЖЕТЕ ОЩЕ НЯКОЙ ***, ЧЕ СТЕ СЕ ОКАЗАЛИ ОТ ПОРОЧНИТЕ ПРАКТИКИ!
14
1
 
4
 
! Отговори
дфдсфг преди 10 години
ГЕРБ се разпада. БСП също. Кунева и Рамадан нема ги коментриам.Дано, дано го видим по занданите, мутро-*** на прехода!!!Бившето БКП умира.
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ НЕ СА НА ВЛАСТ - НЯМА КАКВО ДА СЕ КРАДЕ И НАПУСКАТ
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
ГЕРБ е в примката на колапса! Наследството от управлението е като воденичен камък за вожда!!! Разграничаването от Цветанов е нож с две остриета...едното е това че може да излъже "още някой ***, че сте се отказали от порочните практики (по Радан Кънев)" а другото е, че ако го направи, Цветанов е опасен и едно малко "невинно" отваряне на устата му може да прати вожда в прегръдката на Прокуратурата, което обезглавява партията предизборно!
11
6
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Станислав Станилов (Атака):Когато през миналия мандат се възмутих по време на Председателски съвет, че Цветан Цветанов купува депутати от Атака, тогава г-жа Цачева ми подари една ласкава усмивка, разпери ръце и каза: Е, професоре, който го може, прави го.
10
6
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Никога повече , никога тия *** не трябва и да помирисват власт.Тия *** от ОПГ ГРОБ начело с гнусната Тиква и *** Цвинокио сътвориха толкова глупости, че на държавата ще и требват години да се съвземе. Престъпници долни.
9
4
 
7
 
! Отговори
Калинка преди 10 години
брей.., големи специалисти! Ще специализира 20% г-н калинкин
8
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОТ ГЕРБ ВСИЧКИ ОТИДОХА НА ВАЖНИ ПОСТОВЕ ИЛИ БИЗНЕС ДА ПРАВЯТ ИЛИ НАУКА..Нито наука направиха, нито бизнес - разбира се, успешно грабят докато са на власт. После бягат като плъшоци. Мостът на Дружбата НРБ го построи за две години - бизнесмените и бизнесуомъните от ГЕРБ, БСП, ДПС и пр. *** построиха Дунва мост -2 за двадесет години, първоначална цена 90 млн. евра, крайна 200 млн.евра. Ремонт на втория месец!?!?
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев също е специализирал в чужбина той е най-образования евреин в Европа...Да му имам образованието! Сега съселът се чуди къде да се завре надълбоко в ЕС. както и премиерът на Естония - подава оставка на правителството, ще се завира в някоя дупка в Брюксел!?!