Още един депутат на ГЕРБ напуска парламента

Доброслав Димитров ще специализира в чужбина
Обновена: 14 мар 2014 20:59 | 14 мар 2014 17:24, Александър Попов
150
Още един депутат на ГЕРБ напуска парламента
Снимка: Булфото

Депутатът от ГЕРБ Доброслав Димитров напуска 42-то Народно събрание.

"Моето излизане от 42-то Народното събрание не е нито “внезапно”, нито “изненадващо” - ръководството на партията беше уведомено за това мое намерение преди повече от 7 месеца.

Още по темата
Причинита е желанието ми да продължа своята специализация в чужбина, което автоматично поставя групата на ГЕРБ да работи с един човек по-малко. Моето излизане позволява на групата да продължи да работи пълноценно в пълния си състав. Благодаря на всички и най-вече на ръководството за подкрепата и разбирането. Аз оставам част от ГЕРБ и партията ще продължи да разчита на мен", заявява Димитров пред "Фокус".

От ГЕРБ съобщиха, че ръководството на партията е било информирано миналата седмица, че Димитров желае да напусне Народното събрание.

Мотивите на Димитров са лични и са свързани с предстоящата му специализация в чужбина, подчертават от ГЕРБ.

"Доброслав Димитров, който е сред учредителите на ГЕРБ, остава член на партията и ще продължи да подпомага ГЕРБ експертно в сферите, в които е компетентен", допълват от партията на Бойко Борисов.

Димитров става шестият депутат, напуснал парламентарната група на ГЕРБ.

Преди месец парламента напусна и Владислав Горанов. "Мотивите да напусна Народното събрание са лични и са свързани с това, че винаги съм искал да бъда експерт и да участвам в процесите като експерт", обяви тогава той.

Освен Горанов и Йоана Кирова излезе извън парламента. Красимир Стефанов пък излезе от парламентарната група на ГЕРБ с мотива, че като независим нещо ще зависи от него. 

От групата се отцепиха също Георги Марков и Светлин Танчев, които също останаха в парламента като независими народни представители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
7
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Та то кажи речи преди 7 месеца започна работа парламента.Тоя шмекер не е ли знаел,че ще специализира в чужбина.Намирисва на друго.Мутренското ръководство на ГРОБ го е принудило да подаде оставка.Такива са герберските приоми.
5
3
 
3
 
! Отговори
Бил Шенкли преди 10 години
Философията на легендарния треньор на "Ливърпул""Социализмът е във всеки от нас - работим за една цел, а в накрая споделяме и еднаква награда. Това е начинът, по който виждам футбола. Това е начинът, по който виждам живота".
4
6
 
21
 
! Отговори
:) преди 10 години
Няма хляб в ГЕРБ докато не са на власт :)
3
2
 
7
 
! Отговори
1234567 преди 10 години
РЕЗИЛ,,,
2
9
 
18
 
! Отговори
Нов академик! преди 10 години
Доброслав Димитров ще специализира в чужбина...Специалността е "Как да оберем народа си и да не влезем в затвора", ще защити академична титла по въпроса. Успех, Митко!
1
2
 
29
 
! Отговори
ники преди 10 години
Е, щом и депутатите започнаха да бягат в чужбина, я фтасахме...