Трима от БАСТА казаха баста и отидоха при Бареков

Напускали, защото БАСТА била патерица на ГЕРБ
26 мар 2014 14:35,
31
Трима от БАСТА казаха баста и отидоха при Бареков
Напусналите БАСТА. Снимка: barekov.com

Трима членове на БАСТА - Константин Хаджигаев, Иван Петров и Павел Димитров, както и Ангел Даскалов, който преди дни напусна ГЕРБ, стават членове на "България без цензура".

"Тези хора направиха своя личен, идеен и политически избор. Тези хора от днес, заедно с хората, които стоят и ги подкрепят, стават членове на партия "България без цензура". Това са хората, които са донасяли най-много гласове и успех на своята предишна партия. Те ще бъдат част от нашите предизборни щабове от името на "България без цензура", каза Николай Бареков.

Той сподели, че познава четиримата повече от 10 години и знае какво са направили те за демокрацията в България.

"Идеята в БАСТА беше да бъдем алтернативна на ГЕРБ, на лошите практика, които се случиха там. Останахме верни на тази кауза до преди няколко дни. Оказа се, че БАСТА е патерица на ГЕРБ и Бойко Борисов. Шест месеца след учредяването на БАСТА нищо не се случва в нея. Никой не желае да се коалира, да си партнира и да си сътрудничим. Те ни наричат гербаджиии. Явно това е поредният задкулисен проект на ГЕРБ. Ето защо ние решихме да се разделим с БАСТА", коментира на свой ред Павел Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
22
 
! Отговори
2 преди 10 години
Aх Иван Петрович,Иван Петрович...харно ти беше като депутата от ГЕРБ-от кьорсофра на кьорсофра...сега видя ,че със БАСТА най-много да изядеш една паста и прескочи плета та в Дудуковия двор.Браво другарю милиционер ,бързо се ориентираш.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дрим *** се изгражда :)
6
1
 
7
 
! Отговори
Минко преди 10 години
Mи то как се работи с Найденов!Ще бягат хората!
5
2
 
12
 
! Отговори
хааааа преди 10 години
А коя е тая партия БАСТА и кой е лидера и?Не я бех чувал.
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ах милите пчелички, от цвят на цвят жужат за да не изтърват медеца!
3
6
 
7
 
! Отговори
цецо преди 10 години
Казаха БАСТА и ще пробват да кажат голяма Баста на ГЕРБ чрез ББЦ. Оставащите в Баста не правят нищо друго освен да кажат баста на герб и до там. Ама реално така не ги спират да грабят и за напред
2
6
 
4
 
! Отговори
Емо преди 10 години
""Идеята в БАСТА беше да бъдем алтернативна на ГЕРБ, на лошите практика, които се случиха там. Останахме верни на тази кауза до преди няколко дни. Оказа се, че БАСТА е патерица на ГЕРБ и Бойко Борисов. Шест месеца след учредяването на БАСТА нищо не се случва в нея. Никой не желае да се коалира, да си партнира и да си сътрудничим. Те ни наричат гербаджиии. Явно това е поредният задкулисен проект на ГЕРБ. Ето защо ние решихме да се разделим с БАСТА", коментира на свой ред Павел Димитров." Това е
1
12
 
7
 
! Отговори
Tanq преди 10 години
Известен факт е, е БАСТА е креатура на ГЕРБ!