Сигнал срещу Борисов в Агенцията за закрила на детето

Лидерът на ГЕРБ агитирал ученици
220
Сигнал срещу Борисов в Агенцията за закрила на детето
Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

Родител се е оплакал в Агенцията за закрила на детето за провеждана от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов политическа агитация сред подрастващи и ученици, съобщи bTV.

„Като ви гледам, вие ще връщате парите и кредитите с лихвите на Орешарски, точно вашето поколение. И като си отидете, ще кажете на бабите и дядовците си, че това, което ги лъжат за Великден, за Коледа, че ще им дадат по някой лев, вие ще ги платите с лихвите. Това ще им пожелаете от мене”, казал лидерът на ГЕРБ.

Изявлението на Борисов било от 27 март, когато той беше поканен на откриването на новия физкултурен салон в двора на Трето основно училище в Благоевград.

От Агенцията за закрила на детето обявиха, че са разпоредили проверка. Името на родителя остава в тайна до приключването й. Директорът на училището е в отпуск и засега оттам също отказали коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
1
 
1
 
! Отговори
закрила на комунето преди 10 години
Повече от ясно е, че въпросния родител е *** комунист и той самият е много по-опасен за детето си отколкото Бойко Борисов, който всъщност си е казал самата истина на децата!
138
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще си създадем Тъмръшката република. После източна Румелия ,после Гюмюрджинската република. Защо не горе по парламента не се трудят за нас.
137
2
 
7
 
! Отговори
Винету преди 10 години
Името на родителя не е ясно, но партийното му членство със сигурност.
136
6
 
2
 
! Отговори
мери преди 10 години
все мръсни гадове -и тия и ония,да гласуваме масово за Сидеров-той истински и е герой,ще отстоява нац. интереси.
135
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя ,,демократ'' обясняваше на децата преди време, как като бил ученик като тях и имал спор с някой, всичко се решавало не пред учителите, родителите, пионерската или комсомолската организация, а ,,ей там между физкултурния салон и трансформатора''. Сетне се чудим що имало бум на детско насилие! И като е много честно, защо сега не играе честно срещу опонента, а гледа да вземе властта и да се разправя с неудобните. А Костинброд на никой бойковист не е повлиял, напротив - мобилизирал ги е...
134
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудят се какво да измислят тези ***. Манипулациите с костинбродските бюлетини и последвалия преврат по ТВ 7 не им стигна. Озлобени от подкрепата за ГЕРБ, сътвориха цирк с разни тефтерчета, уволнения и назначения в стил БСП - ДС, авиоотряди в прегрешение, подслушвания и какво ли още не. Не си виждат собствените измами и кражби, дето за 25 години ги направиха милионери, седнали да оправят последните 3-4. Станишев трябва първо да види себе си и Моника, после да праща сигнали за другите.
133
2
 
9
 
! Отговори
отврат преди 10 години
Когато, това се говори по ТВ, децата не го ли слушат? Да е...а и гадните ви социалисти, какви долни мозъци сте ,само това да правите - да измисляте гнусотии за опонента!
132
4
 
8
 
! Отговори
luckyman преди 10 години
Това дето е казал като ги е предупредил за последствията от тройката е длъжен да прави всеки гражданин!
131
4
 
13
 
! Отговори
6969 преди 10 години
***, да не би да ги е излъгал! И, с какво точно ги е заплашил децата? Кзал им е истината , а червено ориентирания баща , като е толкова разтревожен за детето си , да се разтревожи за заемите на любимците си / управляващите/ ,точно детето му ще ги връща! А, след това безотговорно теглене на заеми ,и забатачване на държавата вече и няма никой да иска да управлява !
130
2
 
14
 
! Отговори
Елена преди 10 години
А барека дето е облякъл цяла гвардия дечица в тениски с неговия лик???!! Което е нарушение на закона за използването на деца за политически агитации, според глава втора, ал. 4-та от ЗЗД??? И аз подадох сигнал на имейла им ама....тъ си и остана! Снимки всеки може да види в блога му...
129
5
 
2
 
! Отговори
Бо/Стан преди 10 години
До ЕднаТаратор от ТИКВИЧКИ не става,затова и не се понася нормално от нормалните хора!
128
1
 
0
 
! Отговори
ИДИ преди 10 години
До Анонимен Като не гледаш телевизия ще пишеш глупости.
127
6
 
8
 
! Отговори
Приветствам преди 10 години
тези които ме подкрепят: НА МУТРИТЕ ПО МУТРЕНСКИТРИТЕ мутри, дето цвъкат минуси, явно не им допада, че хората се канят да им светят маслото?Мутра ли е - въжената вратовръзка. Може и 9 мм.
126
12
 
9
 
! Отговори
Бръчков преди 10 години
*** , грозна , корумпирана мутро , повече власт няма да видиш !!!
125
9
 
6
 
! Отговори
Gencho преди 10 години
Abe tazi tikva oshte li ne e v zatvora, i 5 miliarda da otkradne nishto ne moje da vzeme i otnese tam gore.
124
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако някой не е знаел защо му викат Тиквата, сега вече е наясно.Категорично , този дядка е най-тъпия политик в 1300 годишната ни история.
123
11
 
13
 
! Отговори
ЗА ИЗГРАДЕНАТА преди 10 години
ОТ БОЙКО "ИНФРАСТРУКТУРА"! Преди седмица пътувах по автомагистрала ТРАКИЯ. В участъка около Стара Загора ,където за подложка използваха пепелина от ТЕЦовете, асфалтовото покритие е като "дунавски вълни" От непрекъснатото друсане можеш да си съсипеш ходовата част.
122
10
 
23
 
! Отговори
Справедливост преди 10 години
На мутрите............само по мутренски!!!Без капка милост.Както ТЕ съсипват нашия живот и този на децата ни. НАПРАВО НИ ИЗТРЕБВАТ.Хора, българи, та раздадем правосъдие на мутрите.П.П.За съжаление българският съд е корумпиран до дъно. От него правосъдие не очаквай / освен ако не си откраднал една троха хляб за да нахраниш децата си /И още един път: На мутрите по мутренски!
121
34
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това 100% са измишльотини на някой *** родител-***. Бойко никога не би си позволил да говори за политика пред деца.
120
17
 
28
 
! Отговори
ЕТО ВИ ИСТИНАТА преди 10 години
БОКО ВЗЕ КРЕДИТИ И СИ ГИ ВЗЕ ЗА СЕБЕ СИ-ОБЯСНЯВАМ ГО ЗА ПРОСТИТЕ *** НА МУТРАТА И ГРУПИРОВКАТА МУ. А СЕГА И В БЪДЕЩЕ НАРОДЪТ НЕВНЯТЕН БЪЛГАРСКИ ЩЕ ГИ ПЛАЩА. РИИШ? ДОКАЗАТЕЛСТВО - ПРОДЪНЕНИЯ ДУНАВ МОСТ 2,ТЕЧАЩИТЕ МАГИСТРАЛИ И СПОРТНИ ЗАЛИ И Т.Н. ИНАЧЕ В РЕЗУЛТАТ НА БОКОВИТЕ ЗАЕМИ САМО ЛИЧНАТА МУ СМЕТКА НАБЪБНА С 2 МИЛИАРДА.