Борисов бяга от дебат, поканата ми все още е в сила!

Преди избори партиите, които нямат шанс, истеризират, заяви Станишев
Обновена: 11 апр 2014 19:15 | 11 апр 2014 19:11, Красимир Ангелов
159
Борисов бяга от дебат, поканата ми все още е в сила!
Сергей Станишев посети Монтана. Снимка: БСП

Бойко Борисов упорито бяга от дебат, поканата ми все още е в сила, заяви по време на посещението си в Монтана лидерът на БСП Сергей Станишев.

"Тези избори са важни и за Европа, и за България. Както за това как България седи в Европа, какви интереси има и как ги отстоява, така и за вътрешнополитическата ситуация“, посочи лидерът на социалистите.

"Нали Борисов казва, че тези избори са много важни за вътрешната ситуация, най-нормално е, когато имаме две партии, които си съперничат, защото това е голямата интрига на предстоящите евроизбори – между БСП и ГЕРБ, всичко останало е гарнитура, хората да чуят европейски дебат между лидерите на двете най-големи партии, да чуят кой какво ще предложи и как ще постигне”, продължи Станишев.

Той допълни, че не знае защо Борисов толкова упорито бяга от такъв дебат и посочи, че не е вярна тезата, че няма арбитър, защото по думите му арбитър ще са хората, които ще гледат дебата.

Лидерът на БСП посочи, че не приема сериозно пиенето на кафе между лидерите. "Работа трябва да се върши, а не политически игри да се играят", категоричен бе Станишев.

Помолен да коментира твърденията, че се върви към предсрочни парламентарни избори, социалист №1 посочи, че преди избори някои ръководители на партии истеризират и се държат предизборно. "Това особено личи на някои малки партии, които нямат шанс. Това са по-скоро мечтания”, категоричен бе той.

Още по темата

Станишев посочи, че следващата седмица на първо четене ще се гледат промените, които засягат Закона за конкуренцията и специално търговските вериги, за да бъдат защитени и българските потребители, и българските производители.

"Да, в този парламент се работи трудно, особено когато най- голямата парламентарна сила целенасочено се опитва да саботира работата на парламента”, каза още той. Според него въпреки трудностите, това НС е приело изключително важни промени.

По думите на Станишев от изключителна важност е да бъде приет и законът за Черноморското крайбрежие, защото в противен случай ще се затруднят всички черноморски общини и туристическият бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво казва македонска крава, попаднала на испанска ливада ?- Ке паса !и серго като нея си чеше езика без да разбира превода
37
5
 
2
 
! Отговори
БКП преди 10 години
Прави са възрастните хора на снимката - искат социална справедливост
36
5
 
8
 
! Отговори
Ооо.. преди 10 години
Какво да дебатира с теб ,бе момче ! То се води дебат с човек ,който има аргументи, а не само интриги и лъжи. Когато насреща си имаш човек който само това прави ,дебата е безмислен !
35
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов и дебат, смешно, то е фен на монолога ...
34
8
 
5
 
! Отговори
сми преди 10 години
Ще бяга ами, с неговата празна глава и оцапан *** това сега е най-добре за него.
33
0
 
0
 
! Отговори
До 27 преди 10 години
За Украйнските гейове незнам ама определено Страхливците които им харесва да ви мачкат единствено зад кулисно ИМА ОТ КАКВО ДА СЕ БОЯТ НО ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ И ТАМ ВСИЧКИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОДТИСКАНИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО И ВЛАСТА И ТОЧНО ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ КАЗВА МЕ ЧЕ СМЕ ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА НО ПРИДЪЛЖАВАТ ДА НИ ДЪРЖАТ КАТО ПОД ДИКТАТУРА
32
6
 
2
 
! Отговори
сретан преди 10 години
Де ще бяга Борисов и от кой по-напред
31
6
 
5
 
! Отговори
меси преди 10 години
Станишев да обещае че ще си говорят за футбол и Боко Борисов ще дойде
30
2
 
12
 
! Отговори
дума преди 10 години
До България над всичкоКостинборд го няма вече!
29
4
 
5
 
! Отговори
художника преди 10 години
"Тези избори са важни и за Европа, и за България. Както за това как България СЕДИ ?? в Европа...-------Станишев, това не са ти турските сараи, че да седиш в тях със скръстени крака. България трябва да ВЪРВИ с Европа, а не да СЕДИ в нея. КОМУНИСТ = мързелив ПОПУЛИСТ!!!
28
7
 
4
 
! Отговори
Кънчев преди 10 години
Какво ли може да говори Станишев с едноклетъчното Боко> Та той и името си не може да каже правилно!
27
1
 
10
 
! Отговори
Мина преди 10 години
Станишев май не разбира, че пак на избори ще го бият. Борисов на изборите ще го бие и ако трябва и на бой ще го бие. Станишев стигна до там че готов да лази пред ДПС , за мен е един долен подлец предател, готов на всичко само да е на власт. Само Борисов не направи коалиция с ДПС ето затова хората ще гласуват за Бойко.
26
10
 
3
 
! Отговори
роза преди 10 години
С този умствен багаж и липса на образование какво да очакваме от *** Генерал
25
2
 
11
 
! Отговори
България над всичко преди 10 години
Коалиция за *** е сбирщина от 36 партийки, но съслека говори за бсп, а бсп има 120 хиляди избиратели!Някой съмнява ли се че ББ и ГЕРБ ще победят всички останали с много.Без патерици, бсп никога не може да управлява, а на България и трябва широка коалиция , която да подкрепя експертно правителство поне за 3-4 мандата и ще има мечтан от българите резултат!Това обаче не може да стане докато Станишев и хунтата му са начело на БСП.
24
5
 
8
 
! Отговори
мадам преди 10 години
До 11Ако Бойко е нормален мъж, ЕГАТИ мъжете има в България
23
6
 
1
 
! Отговори
комунист преди 10 години
Ние не искаме нищо от никой.Ние сме дали за наший народ !
22
7
 
4
 
! Отговори
тъпо преди 10 години
най-добре е по фейсбук да направят дебата, та да има кой да му попълва на ***
21
10
 
7
 
! Отговори
рангел преди 10 години
Ще бяга Борисов, щото на дебата освен виц да разкаже няма какво друго
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Алооооо демократите в напредналите Европейски Страни се правят такива дебати и то предизборно по няколко пъти в който Хората от Публиката задават своите въпроси директно без те да са подготвени предварително на кандидатите стават големи изцепки :) аз съм ЗА такива Дебати
19
2
 
7
 
! Отговори
Сере Гей Стани Шеф преди 10 години
Ние сме на всеки километър! И от тук до края на света! Падна другаря в смъртен бой, падна за теб, свобада! Свободата е свобода, докато не си я получил и се бориш за нея. Докато е мечта, цел......природен инстинкт. Постигнеш ли я - трябва да си я пазиш и цениш. Цениш високо, не просто цениш. Голям майсторлък и красива магия е да съумееш да опазиш свободата като такава. Да не я превърнеш в свободия. А българинът умее ли това ??