Плевнелиев награди Расмусен с орден "Стара планина"

Генералният секретар на НАТО се срещна и с премиера Орешарски
Обновена: 11 апр 2014 12:05 | 11 апр 2014 11:32, Веселина Йорданова
110
Плевнелиев награди Расмусен с орден "Стара планина"
Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен. Снимка: Reuters

Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен беше награден от президента Росен Плевнелиев с орден "Стара планина"- I степен на тържествена церемония в Гербовата зала на „Дондуков“ 2.

След края на церемонията Росен Плевнелиев и Андерс Фог Расмусен имат среща „на четири очи“, след което ще се проведат пленарни разговори.

В рамките на визитата си у нас Андерс Фог Расмусен се срещна по-рано днес с министър-председателя Пламен Орешарски. Генералният секретар на НАТО ще разговаря още с министъра на отбраната Ангел Найденов и с министъра на външните работи Кристиан Вигенин.

Министър Ангел Найденов ще награди Андeрс Фог Расмусен с почетния знак на Министерството на отбраната „Свети Георги“ – I степен.

Визитата на генералния секретар на НАТО е в контекста на подготовката на Срещата на върха на Алианса през есента и отбелязването на годишнините от разширяването на организацията на Северноатлантическия договор.

Очаква се основният акцент в срещите му с официалните лица у нас да е темата за ситуацията в Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
..."на четири очи" Да ама на шест уши, къде са ушите на Цв.Цв.?"Шушу-мушу къща разваля", казва мъдрият български народ.
43
1
 
9
 
! Отговори
NOI преди 10 години
УХА...ДА БЕШЕ МУ ПОДАРИЛ И НАРОДА ГЛУПАВ ДЕТО ГИ ТЪРПИ ВСИЧКИ ТИЯ ПРОСТОТИИ...
42
2
 
10
 
! Отговори
до морски преди 10 години
"Много противен,хомосексуалист номер едно,на снимката."За кой от двамата хомосексуалисти на снимката говориш?
41
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И за какво го е наградил? За това, че НАТО "успешно" защити Крим от руска инвазия?
40
2
 
15
 
! Отговори
ЛГТГТГТГП преди 10 години
Вече награждават терористи и убийци, в сравнение с тях Русия остана единственото светло и чисто място.
39
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 25Tezi 20 na protesta sigurno sa rusofilite komentirashti tuka :D
38
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 24:" Народ който не храни своята армия храни чужда" ако можеш да разбереш "пич"?
37
2
 
21
 
! Отговори
то преди 10 години
Във война ще ни вкарат той ордени раздава лелеле срам и позор!!!Знаете ли за какво се дава само за изключителни заслуги , че къде са неговите да отровят черно море с корабите си и войната ееееееее
36
22
 
1
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ НАТО! преди 10 години
НАТО И ТУРЦИЯ ---ЕДИНСТВЕНИТЕ ГАРАНТИ ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА И ЦЕЛОСТТА НА БЪЛГАРИЯ И ЕС НА БАЛКАНИТЕ!!!БЕЗ НАТО И ТУРЦИЯ---СТАВАМЕ ЗАДУНАЙСКА КРЕПОСТНА/РОБСКА / ГУБЕРНИЯ НА РУСИЯ !БЕЗ НАТО И ТУРЦИЯ --СТАВАМЕ "НОВИЯ КРИМ".... НА БАЛКАНИТЕ!БЕЗ НАТО И ТУРЦИЯ---НЯМА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!!!ДА ЖИВЕЕ НАТО --СТРАЖ НА МВИРА НА БАЛКАНИТЕ!
35
2
 
15
 
! Отговори
rayon преди 10 години
Роска, поне един свирчок врътнахте ли му на момчето, че нещо се е намусил Расмусен?
34
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bravo! :)
33
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Този със своето посещение в милата ни родина и наградата де,и разните други западни емисари които в последно време се изреждат да ни посещават ме навеждат на мисълта колко много западът е наплашен от Русия и тревогата им от мнението на по голямата част от българското население по казуса Русия.Западняците толкова години вече не могат да проумеят факта за положителното отношение на българина към руснака.Това би могло да стане само ако и те бъдат 500г под ислямски гнети и безжалостно робство .
32
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Възхваляващите нато да вземат по една пушка и на Източния фронт, срещу руската армия. За какво мислите че е дошъл терориста?
31
3
 
28
 
! Отговори
ТОДОР ЖИВКОВ преди 10 години
се целуваше с БРЕЖНЕВ като равен с равен и имаше защо. БЪЛГАРИЯ БЕ ВИТРИНАТА НА СОЦИАЛИЗМА. А васалът Плевнелиев мие краката на господаря, даже го дарява с орени за УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ и Българската Народна армия в частност. СРАМ И ПРЕЗРЕНИЕ ЗА ГЪЗОЛИЗЦИТЕ!
30
2
 
29
 
! Отговори
Росен Плевнелиев преди 10 години
Ордениии! Топли ордени Стара Планинааа! Някой още да не е получил орден? Айдее не останаха!
29
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато някой напише "ПЛЮВНАЛИЕВ" коментара не се трие, но когато се напише "ПУТИН" веднага отива в кошчето. Този руски фашист до такава степен ви е взел страхът, че сте се *** вече.
28
3
 
9
 
! Отговори
Кой за кого... преди 10 години
...ще се застъпва бе! Я си проверете директивата за колективна защита, ***! Ако Русия ни нападне, от НАТО ще изпратят една протестна нота...И до там!
27
13
 
2
 
! Отговори
до 24 преди 10 години
Пич, чети малко повече. Никой не ни заставя да се лишаваме от армия.То сега няма пари за поддържането на по-голяма армия и дори за поддръжка на военната техника и затова половината е неизползваема ти ми говориш за армия, като по времето на комунизма?С 50 000 хрантутняка повече какво ще направиш? Ще свалиш сигурно стелт или миг с калашника? Или какво? Истината е , че за да имаш модерна армия трябват МНОГО ПАРИ.А ние нямаме никакви камоли МНОГО. ЗАтова НАТО ни е много изгоден съюз. Мислете малко
26
1
 
9
 
! Отговори
mr.twitter преди 10 години
Tака и така раздават на сулио и пулио ордени,дайте и ние да отидем,че да ни дадът по един орден и на нас.Ние също,като Расмунсен сме заслужило по един такъв орден,защото и ние като него сме сме направили много за България.
25
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вече са налицe доста фактори, Китай като икономически, Русия като военен и геополитически, Иран като военен и технологически, Сирия показа, че не всичко което Запада планира се случва, факт е и крахът на ЕС като икономическа сила и фалита на САЩ, тъй че НАТО в ***, България трябва да се събуди и да види новити реалности и му дарете на тоя руски Миг-29 да види в кой съюз сме