Румен Йончев се оказал в списъка на "Синьо единство"

Членове на ББЦ пък са в списъка на Реформаторския блок
20
Румен Йончев се оказал в списъка на "Синьо единство"
Снимка: "България без цензура"

Фалшифицирането на подписките за регистрация в ЦИК удари и ръководството на коалиция "България без цензура", ВМРО, ЗНС и Гергьовден, съобщиха от партията.

Още по темата
Лидерът на ЗНС Румен Йончев, който е независим депутат и е част от коалицията ББЦ, се появи в списъка за регистрация в ЦИК на "Синьо единство" на Надежда Нейнски и Христо Панчугов.

Във Варна се е оказало, че няколко от функционерите на ББЦ са в списъците на Реформаторския блок, твърдят от партията. В списъците на обединението били също шефът на предизборния щаб на ББЦ в града Георги Ковачев, съпругата му - адвокат Галя Димитрова, която е представител в РИК на ББЦ, лидерът на младежката организация "Младост" Антоан Влаев и председателят на щаба в район "Младост" Ангел Велинов.

Всички са бивши членове на "България на гражданите", но преди няколко месеца официално са подали молби за напускане и се присъединиха към "България без цензура".

"Да се провери дали е практика да се фалшифицират подписи от партии за регистрацията им", поиска лидерът на ЗНС Румен Йончев.

"Сериозно съм притеснен, че името ми е попаднало в списъците на „Синьо единство", а не в тези на коалицията "България без цензура", ВМРО, ЗНС и "Гергьовден", където съм го дал, коментира той.

Депутатът смята, че вероятно се касае за кражба на лични данни или за целенасочена провокация.

„Това е панаир", категоричен е шефът на предизборния щаб на ББЦ във Варна Георги Ковачев. Скандалът е сериозен, тук не се касае да пускаме жалби, направо си е за наказание. Аз съм банков служител и се чудя как са ми докарали подписа в документите на "България на гражданите", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
турчин преди 10 години
В България се краде всичко и накрая пак няма осъдени. Ако законите са реални в държавата и установяване на такива нередности да се закрият тези политически партии, и гражданите вписани без тяхно знание да ги съдят за сериозни обезщетения. Има институция в страната да направят това. Не. Затова сме в това положение.
16
1
 
1
 
! Отговори
независим преди 10 години
Боли ме края на гръбначния стълб за политическите ви предпочитания,драсканици,псуваници и обиди!Не съм фен на нито една партия,но ми прави впечатление бурната и непримирима ярост и простотия на пишещите поддръжници на една партия с нежно име на цвете. Ако ви е такъв електората/каквото и ръководството ви/,уважаеми Гербери, до есента ще бъдете асимилирани ....Може пък да е по-добре от...зомбирани!
15
0
 
3
 
! Отговори
бай юнал преди 10 години
Мен ме има в списъка на Синьо единство. Къде да се оплача? Нямам нищо общо с нито една партия.
14
0
 
0
 
! Отговори
дедо скръц преди 10 години
Я стига бе! Кво сте заревале :Куневица та Куневица! Краднала била подписи...то да беше само тва,ама нейсе!... Та мисълта ми беше-Голем праз,че е преписала на некой личните данни. Сичко зависи от камбанарията,от гледната точка,дека му викате. Оно я си я аресвам женицатабе,кво и е? Има си и бозчици ,и дупенце, абе сичко си има-и парици тоже. Уф,па са отплеснах!Саках да реча -Зимвам я бе ,нищо че съм дрът, зимвам я със сичките и кусуре!Р.С. да *** не разберете криво ,ей,младоците! Зимам я ,както рекох Куневица,ама я не ранвам...И у партията и нема да са запиша-НИКОГИ!
13
0
 
4
 
! Отговори
старият вол преди 10 години
гербери ,ръбове,сини ,бюреците,баничките,всичките са търговци на миши кожи,дребни душици крадливи и тези ще говорят за нов морал в политиката.Мушмороци безподобни
12
2
 
2
 
! Отговори
1111 преди 10 години
Да не забравяме по какъв начин герберугите събираха подписи и за референдум. Позор е държавата е тази криминална структура.
11
0
 
2
 
! Отговори
ДИДИ преди 10 години
За първи път ни е дадена възможност да проверим какво се случва с личните ни данни. Досега не се знае кого сме избирали.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 1не няма да започне защото най - много фалшиви подписи има за България с цензура а Бареков и Патрашкова още не са се изказали компетентно за това нещо а и ТВ7 нищо не говорят
9
1
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Всеки платен *** може вече да се кандидатира за застъпник на Бюреков за 40 лв. Започна покупката на *** гласове, да не пропуснете !
8
0
 
6
 
! Отговори
Проверил 2 преди 10 години
Не съм се подписвал и ме няма в никакви списъци на партии. Проверено
7
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 10 години
До АнонименИ що пък срещу управляващите? Те ли са давали тези списъци? Ей, *** народ, слаба държава.
6
0
 
5
 
! Отговори
проверил преди 10 години
Мене ме нема в целата схема :D
5
0
 
3
 
! Отговори
Г.И.К преди 10 години
За съжаление, историите са верни- и аз се открих в списъка на ПП БНПП, което дори не знам какво е. Дали наистина някой проверява тези данни, и към кого трябва да се обърна!
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
После ходи гласувай. До един са гнусни червени ***.
3
0
 
7
 
! Отговори
попа преди 10 години
Проблемът е вратичката в полето - никой, който събира "подписи", няма законово задължение да проверява личните карти на тези, които се подписват. Следователно, същия този събиращ подписи, не може реално да бъде подведен под наказателна отговорност. Български Наказателен Кодекс, както се вика.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей провокатори начиии... А как ББЦ се оказали с най-много фалшиви подписи, ей това не мога да разбера?
1
0
 
10
 
! Отговори
Циганизация 2014 преди 10 години
*** е процес необратим, всичко е ***, просия за гласове, купуване на гласове, фалшиви имена, фалшиви списъци, изнудване,принуда, схема, полиция, общински ГРАО - няма сфера, която да не е подвластна на Цар Кировата стилистика, да ни е честита Циганария, страната на неограничените фалшификации, амин, Бог да я прости Стара България, основана от Хан Аспарух, бранена от Симеон Велики и страшилище при него и Асеня