"Атака" иска комисия да нищи връзки на президента с ЕРП-тата

Искането е подкрепено и от депутати от БСП
Обновена: 30 апр 2014 12:49 | 30 апр 2014 12:48, Камелия Цветанова
76
"Атака" иска комисия да нищи връзки на президента с ЕРП-тата
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров Снимка: архив, Булфото

Депутати от „Атака” събраха подписи, с които искат създаване на временна анкетна комисия, която да проучи връзките на представители на държавата и свързани с партиите лица с фирмите, лицензирани от ДКЕВР.

Под искането са се подписали 70 народни представители от „Атака” и БСП. Повод за предложението на националистите стана тайната според тях среща на президента Росен Плевнелиев и шефа на EVN във Виена.

Още по темата
В проекта за решение за формирането на новата комисия депутатите са разширили обхвата на исканото проучване. Те са записали, че предлагат тя да изясни и всички факти около дейността на ЕРП-тата у нас.

„Внесохме искането за разследване на президента, избран с измама, и по-точно на неговите съмнителни контакти с личности, които са на най-високи ръководни постове в трите ЕРП-та”, каза депутатът от „Атака” Димитър Димов.

Националистите предлагат да се проучат връзките на президента и с представители на фирми, които се занимават с концесия за добив на природни богатства.

„Искаме да покажем, че президентът прави срещи, които се укриват от българските граждани и не е ясно какво договаря там. Имаме съмнение, че Плевнелиев обслужва чужди интереси”, каза още Димитър Димов.

От „Атака” ще настояват техен представител да оглави комисията, както и да се обсъди създаването й още в първия работен на парламента през следващата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този фикус пак се показа.Никой не го бръсне за слива, но плащанията към него си вървя, а той след всяка екскурзия до разни световни курорти, прави поредната изцепка в полза на тройната коалиция.Всеки служи, както може.Това може Болен, това и прави.Не се преработва много, защото комисията му няма много работа.Престъпниците управляват заедно с него и той няма кого да топи, освен ГЕРБ.Пък те не му дават много материал за затвора.Голям парадокс - този дето е за затвора, той е начело на комисията.:)
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕЙЙЙЙ КОГА ЩЕ ИМА НОВИ ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ,ЧЕ ДОСЕГА БГ ОЩЩЕ СИ НЯМА ТАКЪВ!!!
54
1
 
5
 
! Отговори
macintosh преди 9 години
Много добре че отново се фокусира вниманието над връзките на Плевнелиев с ЕРП-тата. Хубаво е да се разнищи докрай тази тема.
53
1
 
4
 
! Отговори
Tiago преди 9 години
Плевнелиев уж е загрижен за проблемите в България, както и световните такива, но истината при него е, че служи на определени икономически кръгове, а не на страната си, както би било нормално да бъде наистина. Аз не мога да приема и допусна, че е нормално да имаме такъв президент.
52
1
 
6
 
! Отговори
kolio mamata преди 9 години
Цяла България го иска това . Най - накрая трябва да го разобличим този Плевнелиев .
51
1
 
4
 
! Отговори
лиляна преди 9 години
Нищо няма да се промени, този човек няма да се махне от този пост, не знам как бихме могли дори да го свалим. И да има такава комисия няма да се промени нищо.
50
2
 
6
 
! Отговори
Милен преди 9 години
Браво на Атака,нека да продължават в същия дух да защитават интересите ни! Всички измамници от тази групичка ГЕРБ трябва да си отидат по затворите време им е ,като се почне от Роско мине се през Цветанов и се стигне до Бойко!
49
3
 
7
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Първо Цецо, след това Боко и сега Роско към затвора! Времето на ГЕРБ свърши!!!
48
5
 
7
 
! Отговори
националист преди 9 години
Президента на ГЕРБ избран с измама ще си намери майстора в лицето на Атака, защото само Атака се бори за промяна на статуквото в страната ни! Aтака ще ни освободи от колониализма! Номер 20!
47
5
 
4
 
! Отговори
изнервен преди 9 години
Този Путин докога ще работи избирателно? Защо не се интересува и от Доган, от Пеевски, Бисеров, Ментата, разни червени милионери, защо бе?
46
5
 
7
 
! Отговори
BG FEN преди 9 години
нямам търпение да дойдат каквито и да било избори...парламентарни,европейски,месТни или вегетариански само и само да гласувам за най-българската партия...АТАКА-ЗАВИНАГИ!
45
4
 
9
 
! Отговори
Лисан преди 9 години
Герберасти, облива ли ви студена пот? Бай *** ви чака в затвора, търси си булки.
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
че кой не иска такава комисия?
43
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предател долен
42
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз искам комисия " Деница ***" да нищи с какво бащата е по-добър от сина?
41
5
 
10
 
! Отговори
КОЙ? преди 9 години
А ЩО АТАКА НЕ ИСКА КОМИСИЯ ДА НИЩИ ОТ КЪДЕ ПЕЕВСКИ ИМА 50 ИМОТА? ОТ КЪДЕ СА ПРИХОДИТЕ НА БАРЕКОВ? ОТ КАКВИ ПРОЕКТИ МОНИКА Е СПЕЧЕЛИЛА,ИМА ЛИ ШУРОБАДЖАНАЩИНА В ПАРЛАМЕНТА? МНОГО Е ЛЕСНО С НЯКАКВИ ПОЛЕТИ И ПРЕЗИДЕНТА ДА ИМ Е В УСТАТА
40
5
 
10
 
! Отговори
националист преди 9 години
Трябва комисия да нищи и предателството на ппАтака с КГБ и да се съдят за измяна към Отечеството.
39
4
 
9
 
! Отговори
КиБик преди 9 години
Боленовия орден се продавал с отстъпка ако купиш поне десет, така че на първите 10 души дето ми цъкнат по един плюс "ша им купувам и ша им давам по един хорден" :))))
38
4
 
7
 
! Отговори
неутрален преди 9 години
Доколкото разбирам на българина му харесва да плаща скъп ток. ЕРП-та били инвестирали в ел. мрежата милиони всяка година, може би благодарение на тях има ток в България, преди тях ние бяхме на газови лампи. Ако народа с интересуваше за точната дейност на ЕРП-та и за разговора на президента с австриеца нямаше да говори така. Но както специалисти по невронаука казват "кой ти гледа истината".
37
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
зa тоя псaйхо е грехотa дa си търкaм клaвиaтурaтa