БСП ни агитира с двубой между кандидати в синьо и червено

Партията пуска в ефир три клипа за кампанията
Обновена: 1 май 2014 12:30 | 1 май 2014 12:30, Камелия Цветанова
60
БСП ни агитира с двубой между кандидати в синьо и червено
Лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: Булфото

БСП пуска в ефир три атрактивни клипа, илюстриращи предизборната борба с двубой между кандидати в синьо и червено в три различни спорта - шах, фехтовка и бокс, съобщиха от пресцентъра на партията.

Основната идея е, че големият сблъсък на тези избори е между ПЕС и ЕНП, а в България - между ГЕРБ и БСП и според авторите на клиповете социалната политика на левите у нас и в Европа неизбежно ще победи.

Текстът на клиповете е базиран на насоките в манифеста на европейските социалистите - за повече социална политика, повече права на потребителите, повече работни места и освобождаване на държавите в Европа от сляпото подчинение на кредитните агенции.

В клиповете участват професионални актьори и статисти, като на снимките са присъствали инструктори по фехтовка и бокс.

Клиповете са снимани във фитнес комплекс в София, само за една нощ. Рекламната агенция, създала клиповете, е "С енд Френдс" - българският клон на Scholz & Friends.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: БСПклиповеевроизбори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП може да агитира само за крадци - милионери, затова и ромите имат постоянно присъствие в техния електорат.Идеи от свикнали да не работят, а да харчат чужди пари хора, няма как да доведат до нещо добро. Напредъкът им е само личен и определено идва от заеми, манипулации, преврати...Толкова деморализирана *** може да се изчисти само чрез избори и реформирана съдебна система, която да ги прати по затворите, след като върне на народа откраднатите от тях милиони.Корупцията почва и завършва с тях
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще го ядът на изборите!! Още малко
43
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАко имаш предвид престъпниците от гроб - ДА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГРОБ
42
1
 
7
 
! Отговори
румен221 преди 9 години
Станишев, признай,1. Производителността ни е 27%, а заплатите 17% от средноевропейските2. БНП е 47% от средноевропейския, а средните ни доходи 25%3. Събраният Данък печалба за миналата година е 2.2 милиарда, значи декларираната печалбата е 22 милиарда (истинската е по-голяма, около 35 милиарда), а съгласно Чл.60 от Конституцията ни таваните за осигуряване и облагане са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!- Целият бюджет на държавата е само 8 милиарда! Следователно:- Безусловно ИЗРАБОТЕНАТА средната заплата е 1 500 лв. и може да се плаща от утре!!!А 80% от работещите ГЛАДУВАТ!!!
41
3
 
2
 
! Отговори
STANIK преди 9 години
Ами Моников защо с Борисов не се срещнете на ринга,в залата за фехтовка и след това в клуба на Къти от Х.Димитър за една партия шах ето ти идея
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като няма на какво друго, отново наблегнаха на цветовите пристрастия !
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боче, ти ги докара тия на власт, ти с твоя инат лък и с прекрасните си кадри, от които Дянков на първо място !
38
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
най - добрия български шахматист е отявлен антикомунист! най - добрия фиктовчик в България също а мисля , че за бокс сами знаете кой е най - добрия и какви са му политическите виждания !! Пак грешка ...пак БКП лети в облаците и си мисли глупости ...тези хора са ненормални в главата , живят в некъв друг свят далеч от реалноста! Станишееееф некадърнико с гръм и трясак ще се провалиш за сетен път ама този път ще погребеш де що има БКП!! хаха АРЕ!!
37
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОЙ ЩЕ ТИ ГЛЕДА КЛИПОВЕТЕ БЕ? ТЕЗИ ХОДЕЩИТЕ ТРУПОВЕ ЛИ КОИТО ГИ БЕШЕ СЪБРАЛ ДНЕСКА ДА ВИКАТ КАТО УЛАВИ? АМИ ТЕЗИ НЯМА ДА ДОЖИВЕЯТ ДО 25 МАЙ БЕ КАТО ГИ ГЛЕДАМ КОЛКО СА СЕ СБРЪЧКАЛИ И СЕ ПОДПИРАТ НА ТОЯГИТЕ СИ. ТОВА ЛИ ТИЕ ЕЛЕКТОРАТА БЕ ГЕЙЧО? ЗАЩО НЕ ВИДЯХ МЛАДИ ХОРА АМИ ИМАШЕ САМО ЖИВИ ТРУПОВЕ? ТЕ ВСИЧКИТЕ СЕ ОСЛАНЯТ НА СКЛЕРОЗИРАЛИТЕ НЕ СТЕ САМО ВИЕ. И ГЕРБЕРАСТИТЕ И АТАКИСТИТЕ И НФСБ И КРИВОУСТАТА КУНЕВА ПРЪМОВА И УБАВОТО НАДЕ КОЕТО СЕ СБРЪЧКА И ЗАПРИЛИЧА НА МАЧКАН ЛАК.
36
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Нито българин, нито евреин, нито украинец! С китки! да ги гушнеш данаооооооо!
35
5
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
*** и на теб, и на парясницата ти Моника!
34
5
 
13
 
! Отговори
1 преди 9 години
нова *** предизборна кампания на другаря Сергей
33
5
 
8
 
! Отговори
4ista4kata преди 9 години
БОРСУКА МУ БОРСУК- ТА6УНКО САПА--ХАХА
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако БСП е лява партия днес трябва да организира празник на работническата класа, на хората на труда. ДНЕС Е 1-ВИ МАЙ ДЕН НА ТРУДЯЩИТЕ СЕ. Ако все още ги има в БГ.
31
4
 
11
 
! Отговори
Винету преди 9 години
Хамстер с очила. Ужас!
30
4
 
9
 
! Отговори
дааа преди 9 години
Тук някой гласувал за станишев, защото обещал, че ще разреши пушенето на закрито. Няма надежда за нас! Никаква!
29
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП ( комунисти и социалисти ) - *** безродна ***
28
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
станишев, кажи нещо конкретно! и го направи!
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП е изродила се партия,тя не знае т.е. ръководството и не знае накъде да насочи политиката на подкрепящия й електорат.БСП е узорпатор на БКП. БСП не е лява партия. БСП е партия на личните интереси на шепа самозвали се партиици. Това последното важи и за всички партийни деятели в останалите партии в България.
26
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-голямата шизофрения е червените мързеливи търтеи нямащи един ден трудов стаж дето са изхранвани от българския народ да празнуват непонятни за тях празници като 1 Май. Само с парадиране не става трябва си и работа.