"Атака" иска извънредно заседание на НС заради Украйна

Президентът да свика КСНС, настояват от партията
3 май 2014 16:47, Анисия Иванова
43
"Атака" иска извънредно заседание на НС заради Украйна
Снимка, архив Булфото

"Атака” настоява българското правителство незабавно да излезе с официална позиция по повод военната агресия на режима в Киев срещу собствения му народ.

Правителството ни трябва да осъди случващото се в Украйна, както и да настоява Еврпейският парламент да направи същото, съобщават от пресцентъра на партията.

Партията настоява председателят на парламента Михаил Миков да свика извънредно заседание в понеделник. "Атака” призовава президентът Росен Плевнелиев да свика КСНС възможно най-скоро и България да излезе с ясна позиция за случващото се в Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
16
 
25
 
! Отговори
С.С.С.Р преди 9 години
СЛАВА РОССИЯ !
13
17
 
28
 
! Отговори
AРХАНГЕЛ преди 9 години
Единствено Атака е нормална партия в България днес. Аз и хората около мен ще гласуваме за партия Атака! Всичко друго е сбирщина от *** и прислужници на международните бандити от вашингтон и "джендърните" сатанисти от брюксел!
12
30
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тая руско турска подметка що не вземе да млъкне най-накрая
11
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"хора в униформи без опознавателни знаци "стрелят без предупреждение по всяка движеща се мишена" " Явно паравоенните формирования на "Десен сектор" продължават с тактиката си от Киев, и са на път да разпалят гражданска война
10
2
 
5
 
! Отговори
Krum преди 9 години
balgarite da se obedinyat v tselta si kato v fokus da im e yasno kakvo iskat i kakvo mogat sami na svoi teren.s prosto oko e vidim mejdukontinentalen mahlenski fulbol s nov stil v Bulgaria.bg polit otbor sa samo majoretkite v tosi match?a bg narod e publikata?
9
11
 
9
 
! Отговори
Rhapsody of fire преди 9 години
До Гошо...Точно това са интересите на България - да е проевропейска, пронатовска,проамериканска. Благодарение на Путин - налага се да бъде и антируска.
8
14
 
20
 
! Отговори
втф преди 9 години
Предвид факт, че водещите партии, които управляват България в момента, подкрепят новото управление в Киев и тяхните инструменти от 'Десен Сектор',аз мисля, че АТАКА е права.Може ли нашите държавници да подкрепят едни терористи и убийци и да не се притесняваме, че нещо подобно няма да се случи и тук?Може ли такова нещо!?!?Щом са на страната на Турчинов и Яценюк, кой ще спре едни подобни екстремисти у нас!!!!
7
20
 
12
 
! Отговори
Волен е много болен преди 9 години
Какво стана, бе? Нещо ви изпепилиха, внос от Транснитровието? Бледухът му заслужават само чугунен куршум в чугунените им глави!!!
6
7
 
7
 
! Отговори
ROM преди 9 години
BOLEN SI E P*,no v sly4aia za polozenieto v rysia; po skoro sam sglasen s nego????/
5
29
 
17
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Волене как можа да продадеш България за една *** с копейки и медал купен от битака.
4
26
 
17
 
! Отговори
За руски шпиони преди 9 години
Куфар, гара,Русия!
3
21
 
15
 
! Отговори
Турчин преди 9 години
Волен е много хитър.
2
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съвсем адекватно. Защо обаче най-малката парл. представена партия трябва да дава тон в основни държавнечески работи.Задължително е да се излезе с официална позиция, която обаче да рефлектира обектвината истина, кой е виновен и какво се е случил, нещо което медиите и повечето политици ще деформират като Плевнелиев!!Нека да видим кой ще се държи адекватно, кой лъже и кой горови право ?!
1
10
 
35
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Позицията на Плевнята е...ясна;про...натоффска,про...хамериканска,про...бокоффска.Къде тук са интересите на България,той не е...учил,защото не...завършил Сорбоната,ами някъде из Благоевградския...вилает.