Борисов за депутата Георгиев: Да напуска НС, не ми трябва в ГЕРБ!

Който иска, да го вземе, предложи бившият премиер
Обновена: 22 май 2014 07:49 | 21 май 2014 21:11,
301
Борисов за депутата Георгиев: Да напуска НС, не ми трябва в ГЕРБ!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отсече, че най-правилно и морално е депутатът от ГЕРБ Даниел Георгиев да напусне парламента, след като от няколко дни в публичното пространство се вихри скандал около партийната принадлежност на народния представител.

Георгиев подаде молба за напускане на ГЕРБ на 19 май, за да се присъедини към „България без цензура“ на Николай Бареков, но часове по-късно я оттегли. Ден по-късно Георгиев обясни, че става въпрос за нестандартна реакция, провокирана от медийни публикации, свързани с отцепването му от партията. Вчера обаче Георгиев се появи на сцената на предизборна проява на формацията на Бареков.

Още по темата
Борисов отсече, че "това шикалкавене уронва престижа на ГЕРБ". "На мен ми е изключително обидно, на мен такива хора не ми трябват в ГЕРБ”, категоричен беше Борисов пред журналисти в Хасково днес .

„Много рано тройната коалиция се разклати и не можах да очистя партията докрай от подобни хора. Затова с радост, който иска да го вземе - да го вземе. Ако има грам истина в думите му, че той е член на ГЕРБ, че е в ГЕРБ, най-правилното и морално от негова страна в този момент, след като натвори всички тези глупости, е да си подаде молбата и да напусне парламента.  Не го ли направи - да става независим, да отива където иска", подчерта Борисов.

"Ако си в ГЕРБ, трябва да си в ГЕРБ, ако не си, по-добре отиди там, където имаш интереси", посочи бившият премиер.

ГЕРБ е кауза, в ГЕРБ се идва, ако имаш кауза, подчерта още той.

По-рано днес водачът на листата на ГЕРБ за евровота Томислав Дончев също коментира в Хасково поведението на своя колега Даниел Георгиев. Според него това е изключително лош сигнал за политиците изобщо и затова хората нямали доверие в Народното събрание като институция.

"Тук същественият въпрос за мен е не какво прави този млад мъж в момента, а какво прави при нас", отбеляза Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
11
 
14
 
! Отговори
gtf преди 10 години
такива хора не му трябвали в герп, че то целата партия е такава - днеска едно - утре друго. Ваща политика другарю също ...
33
0
 
4
 
! Отговори
ахъъъ преди 10 години
До Ъъъъъ......А ти като ще даваш акъл поне не прави същото,на което се възмущаваш!!! Защото туй какво е неудошевен предмет ли?
32
11
 
18
 
! Отговори
дядо Гроз преди 10 години
Привържениците на ГЕРБ са в шок - да го псуват ли или да го хвалят,а ситуацията е толкова проста: Спомнете си как бб сутрин съобщаваше едно решение,за обяд се извърташе на 120 градуса,а вечерта на още 120 градуса.Иначе "Слуга на двама господари" на Карло Голдони наш Даниелчо го сложи в джоба си! С тази разлика,че в класиката движеща е любовта,а в този цирк-страхът,че ще излязат на яве нечии кирливи ризи!
31
0
 
13
 
! Отговори
половината преди 10 години
Аз целият депутат не мога да взема. Не мога да го изхраня! Иска ли някой да си го поделим? Половината за него, половината за мен!
30
2
 
13
 
! Отговори
Tanq преди 10 години
Тоя на пинг-понг стана горкия.
29
0
 
9
 
! Отговори
Хайо Хайев преди 10 години
На това един българин от село Триводици би казал - Хем сърби, хем боли.... :)А веселите българи от гей-парада биха допълнили - спокойно Данчо - от един път *** не се става... :)
28
5
 
16
 
! Отговори
? преди 10 години
До МладенА ТИ МОЖЕШ ЛИ ДА ОБЯСНИШ КАК ПЕЕВСКИ НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ ИМА 50 ИМОТА!!! НАЗНАЧАВАН Е НА КЛЮЧОВИ ПОЗИЦИИ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ,А ЗНАЕШ ЛИ,ЧЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ СТАНИШЕВ БЕШЕ ДЕКЛАРИРАЛ САМО 5ООО ЛВ ЛИЧНИ ПАРИ?АЙДЕ ИЗВОДИТЕ ЗА ТЕБ!
27
0
 
6
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 10 години
До hipodil Напълно си прав ! Този индивид е предложен от някоя тяхна организация , а не например от Бареков . После е гласувана кандидатурата му и е одобрена от лъвовете горе . Така , че въпроса на Дончев явно е към онези от ГЕРБ , които са му го натресли .
26
6
 
6
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Разказаха му играта на тоя човек. Аз съм убеден, че е имало натиск върху него.
25
10
 
21
 
! Отговори
Стефан преди 10 години
Блага вест! ГЕРБ се разпадна.
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До hipodilти много си разбирал от партии; това да не е следствено отделение; само комундерите ровеха до девето коляно в родословието на всеки и особено на мераклиите за членство, да не стане грешка в сектата
23
9
 
20
 
! Отговори
частна собственост преди 10 години
Пожарникарят гледа на депутатите от "ЕТ герб-буда" като на своя частна собственост, като на свои роби!
22
1
 
5
 
! Отговори
slovenia преди 10 години
КОМУНИСТИТЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ,БСП СА КОМУНИСТИ,РЕФ.БЛОК-МИГЛЕНА КУНЕВА Е КОМУНИСТКА,НА БАРЕКОВ ХОРАТА СЪЩО,ГЕРБ СА БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП И МИЛИЦИОНЕРИ,ЗА ДПС ДА НЕ ГОВОРИМ,АТАКА СЪЩО.ЗА КАКВИ АНТИКОМУНИСТИ НЯКОИ СЪНУВАТ.НА 10.11.1989Г.АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК ОТКАЗА СРЕЩА С ИЛИЯ МИНЕВ И АНТИКОМУНИСТИТЕ,ЗА САЩ ТЕ БЯХА ФАШИСТИ И САЩ ПРИЗНАХА ЗА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ ЛУКАНОВ И ХОРАТА ОКОЛО НЕГО.
21
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прав е Борисов,че такива като Георгиев не му трябват.Такива не трябват на никого.И този ЮНАК да вземе да си направи "политическо харакири" и да напусне политическата сцена.Но за каузата ГЕРБ Борисов много греши,но пък си вярва. Кауза ГЕРБ няма.Има кауза БОРИСОВ - АЗ,АЗ,АЗ и да съм на власт.Как този Гербаджия е втори мандат депутат без одобрението на ББ и ЦвЦв.Само,че младежа се е усетил че няма вече келепир а и натиска е по-аморфен и решил да духне,ама нали всички са с нещо "вързани",та куража не му стигна да се определи.Има още от този "сорт" клиентелисти в ГЕРБ.
20
6
 
18
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 10 години
Що народ му повярва навремето, че ще се справи с бандюгите, назначените милионери от БСП.А то какво излезе, той същия бандюга като тях.Убиец.Мафиот.Тоя ако тръгне без охрана жив ще го одерат. За назидание на приятелите му комунисти.Крайно време е мафиотите, бандите... а бе мошениците като цяло, да се изтрепят.Ей тоз е първия.
19
7
 
19
 
! Отговори
Много е убава! преди 10 години
Това на снимката, Кончита Вурст ли е? Много е убава!
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Toq Georgiv tolkova smeshen i otvratitelen beshe pred ekrana, che bez malko dase izdraifam!
17
1
 
6
 
! Отговори
Adam1966 преди 10 години
До Младен 11>> Е всички не могат да бъдат сложни свинари да са купили Пловдивския панаир,ЦУМ и още не знам колко имоти !
16
8
 
13
 
! Отговори
hipodil преди 10 години
"Тук същественият въпрос за мен е не какво прави този млад мъж в момента, а какво прави при нас", отбеляза Дончев.Ха-ха-ха .Ми питай Боко,Цецо, Фидоска и компания.Това е като оная народна приказка -Кой ми *** в гащите.
15
0
 
7
 
! Отговори
Пепо кукурбити преди 10 години
Даааа,правилно да изчезва,истинска позиция!.....Ама като всички са такива ***,в което вече няма съмнение,кой ще остане?