Битката е оспорвана, да не разпиляваме левите гласове

Станишев: Гласувайте по съвест, няма да има вече Костинброд
23 май 2014 19:53,
143
Битката е оспорвана, да не разпиляваме левите гласове
Снимка: БСП

Промяната може да се случи в Европа и това, което правим в последните 12 месеца  в България, може да укрепне и да се развие. 

Това заяви лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев на стадион „Локомотив” в Стара Загора, където започна тържественото закриване на предизборната кампания на Коалиция за България. 
 
„Намира ме се на финалната права. Битката е наистина много оспорвана, но хората трябва да знаят, че единственото, което може да помогне на нашите опоненти от ГЕРБ и им дава някаква надежда, това е ако допуснем разпиляване на леви гласове. Не бива да помагаме на тези, които 4 години съсипаха България - институции, икономика и човешки съдби, и сме на прав път  за победата”, категоричен бе лидерът на социалистите, цитиран от пресцентъра на БСП. 
 
„Убеден съм, че ако социалистите спечелят изборите, Европа ще стане по-социална. Стотици милиони европейци искат промяна , защото Европа е в беда и не е това, което всички искаме да бъде – справедлива, социална, демократична и да се мисли за хората, а не за големите корпорации и за банките, за елита”, каза още Станишев.
 
Той призова хората да гласувайте свободно, по съвест, изхождайте от личните си убеждения. 
 
„Направили сме такива промени в изборното законодателство, че вотът  ви да бъде таен, да бъде по съвест. Не се страхувайте от приказките, които се разнасят за манипулиран вот или всякакви други глупости. Няма да има вече Костинброд. България вече е свободна и демократична и гласът на всеки има значение“, заключи Сергей Станишев. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що си хабите приказките напразно?На тия им пука за някакви закони само и единствено ако по някакъв начин ги облагодетелстват.Иначе им е през оная работа.Нали имах близък контакт с техен общински съветник преди месеци.Нема такъв див нагъл селянин.Проблемът на българите е ,че другата алтернатива на тия се различава най-вече цветово.Иначе са същият shit.
17
3
 
14
 
! Отговори
hagen преди 9 години
Не се страхувайте от приказките, които се разнасят за манипулиран вот или всякакви други глупости. Няма да има вече Костинброд.============Няма да има Костинброд но има Бобов дол.И да накараш работници да гласуват за твоята партия като им обещаваш пари е мерзко и унизително.Карат насила работници на АЕЦ Козлодуй да гласуват за БСП !!!! Това са най-манипулираните избори още преди началото им.
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На 25.05.2014 год. изборите ще бъдат загубени от тези който подкрепят хунтата в Украйна.
15
1
 
8
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Знамето е отличителен знак на държава,организация,войскова част...Европейското го запалихте,та към коя Европа отивате и ще я правите социална,след като не признавате символите?Такива промени сте направили в законодателството,че манипулациите и възможностите за "всякакви други глупости"дори не сте прикрили!Костинбродска афера няма-след като няма ДОКАЗАТЕЛСТВА! Костинброд не беше на ГЕРБ МАНИПУЛАЦИЯ!Това вече и децата го разбраха!
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това вече е истинският "Костинброд" Бсп купува гласове в Бобов дол.vbox7/play:cee932a371
13
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Европейската народна партия ще победи и ПЕСовете и фесовете!
12
1
 
13
 
! Отговори
? преди 9 години
Добре бе...Ама честно ми кажете...Ако можете...КОЛКО МЕНТАЛНО УВРЕДЕН,СЛЯП,НАИВЕН И Т.Н. ТРЯБВА ДА Е ЧОВЕК,ЧЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ?Снимката ме натъжава безкрайно много...Комунисти,"националисти" и турци...Къде се е чуло и видяло...?Три абсолютно различни свята...И още нещо...КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ СТАТИЯ ЗА БОБОВ ДОЛ?1/2 България вече е запозната от други сайтове!Вие какво чакате-да минат изборите ли?
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този вече е гушнал китката !
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За Сергей ще гласуват всички с които е служил в казармата.
9
5
 
9
 
! Отговори
урунгел преди 9 години
Егаси-цял стадион пълен с ТИЯ.Те явно са нещо като ***
8
4
 
12
 
! Отговори
Антисоросоид преди 9 години
И аз това се чудя. СерГЕЙшата коментира ли записа, или не?
7
6
 
20
 
! Отговори
S.T.A.L.K.E.R. преди 9 години
Няма Костинброд но има Бобов Дол
6
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А за новината за Бобовдол от днес защо никой нищо не казва? Миньорите са изнудвани да гласуват за БСП.
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сергейче, кажи нещо за убитият преди дни ваш семеен приятел с криминално минало в Своге, какво имаше в колата му свързано с теб и партийката ти, колко пъти сте се виждали с него, ти и дсвърхушката?
4
14
 
5
 
! Отговори
БСП forever преди 9 години
Да разпръснем мрака и върнем светлината над България!Мир,хляб и равноправие за народа.
3
5
 
21
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Каква еврокампания с тези *** Станишев, Местан, Сидеров, Бареков-най вече. Те през цялото време плюеха ГЕРБ и Б. Борисов , друго не можаха да измислят. А наркоманчето Бюреков-дудуков говори като извън земен . Ще връща казармата, ще прави ТКЗС-та , ще отнема собственост на богатите и ще дава на бедните, въобще пълен ***. Е при това положение остава най-читавата партия ГЕРБ. Само Б. Борисов се държеше като Държавник , който мисли за хората реално. Явно това е новата четворна коалиция .
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разпилявай
1
24
 
8
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
Станишев е най-разумният наш политик. Той спря милиционерщината на ГЕРБ и върна демокрацията в България.Пак той води битка с ЕНП за една повече социална Европа в името на онеправданите и бедните.Успех на изборите !