Важно е да имаме единни позиции, заяви Орешарски

Премиерът каза, че не е гласувал преференциално
Обновена: 25 май 2014 16:29 | 25 май 2014 11:25,
68
Важно е да имаме единни позиции, заяви Орешарски
Пламен Орешарски. Снимка: БТА

Министър-председателят Пламен Орешарски обяви, че веднага след изборите ще покани 17-те евродепутати, без значение от политическите им нагласи, за да обсъдят как ще работят за интересите на българските граждани. Това каза премиерът минути след като упражни правото си на глас.

Още по темата
„Важно е да имаме единни позиции и да забравим общите практики да се клеветим взаимно“, каза още Орешарски.

За основен интерес на българските граждани премиерът обяви бързия икономически растеж и благосъстоянието на населението.

„Тези избори са важни за цяла Европа. Надявам се депутатите да работят за единна и солидарна Европа в свят на нови предизвикателства и рискове, така че в тези усилия да намират и българския национален интерес“, заяви Орешарски.

Премиерът каза, че не се е възползвал от възможността за преференциален вот. Орешарски определи избирателната активност до момента като висока и каза, че се надява да бъде още по-висока.

Чуйте за какво е гласувал премиера и какви са надеждите му за евровота във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 9 години
До АнонименСтига глупости! Аз не съм ЦСКА-р - но баща ми Е! И мога да те уверя, че за нищо на света няма да гласува за тях! Не си мисли, че ЦСКА-р значи ***!
47
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бързо!! Всички от ЦСКА Червено знаме да гласуват за майката партия БСП и да спасим отбора!!!
46
0
 
2
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Ами ние имаме единна позиция : ОСТАВКА !
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАРИКАТУРА ! ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ....
44
2
 
0
 
! Отговори
111 преди 9 години
защо, не казвате истената на българският народ така наречените европей имат всичко готово да извадят БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРОПА ,тъй като за 24год има само лошо , и ПУТИН , ни чака със отворена голяма прегръдка , как не направихте нищо добро за тази държава която е и ваша , и затова замина населението , голяма грешка , всички трябва да се завърнат у дома и да се преборим със тая змейове горяни
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Орешарски и позиция-две противоположности осъдени на вечна раздяла.Той има позиция само по финансови въпроси,дето пряко го засягат.Лобист на Васил Божков.Приятел на хазарта.Навързани са като свински черва,затова омразата им към ГЕРБ и Борисов е толкова силна.Не стана съюзник с тях срещу българските интереси.Със задкулисни игри дойдоха на власт,но не спечелиха доверието на хората,си показаха истинския лик с всичко,което надробиха.Нямат срам и страх тези хора.Човек все трябва да има усет за мярка.
42
0
 
6
 
! Отговори
Важното е ... преди 9 години
Няма как да стане това докато си на власт!
41
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С ТЕБ БЕЗРОДНИКО ДЪЛБАЕМ ДЪНОТО !
40
0
 
7
 
! Отговори
БСП = българофобия преди 9 години
Олигарски, ти си номинално премиер, за наше нещастие, и нищо не зависи от тебе. Така че айде стига *** пози за пред камерите. Ти си безлична кукла на конци, държани от Доган. От Олигарски се срамуват дори в Дупница...
39
1
 
8
 
! Отговори
Ало Тролчетата!!! преди 9 години
Скоро, ще свърши чешмата, дето Йотова ви дава пари да пишете за БСП.Вижте го този *** на снимката, предполагам, че ви коства големи душевни терзания да пишете хвалебствени коментари за този ***!!!
38
1
 
11
 
! Отговори
bobo преди 9 години
Това не е никакъв мин.председател,това е едно голямо ***,***!!!
37
1
 
10
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 9 години
То вие имате единни позиции, единни сте в краденето, лъжите и корупцията ! 24 години единно съсипахте държавата и проведохте истински геноцит срещу хората ! И всички заслужвата единични килий !!!! И ще ги получите !!!! ОБЕЩАВАМЕ ВИ !!!!
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***!
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Г-н Орешарски иска да ни убеди, че има позиция. Само че никой на подобна заблуда в България не вярва. Позицията зависи от Доган и ДПС, най вече от Йордан Цонев - Ментата. Острието на партията здраво пази собствените си милиони и напада яко, защото не иска да последва Христо Бисеров. Не че бисерчето го е намерил закона, де. Те си крадат през целия преход. Бяха в една група със Софиянски, който изпързаля съда, а сега е в комбина с Васил Божков - "приятел на премиера по хазартна линия".Батак голям.
34
1
 
11
 
! Отговори
дд преди 9 години
Единни нали да става това което искате а не обратното, ахх тии колко си доленнн
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единни позиции с Олигарски никога няма да имам!
32
0
 
10
 
! Отговори
Илиян преди 9 години
хващам бас,че Олигарски е гласувал за БСП :(
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никак, ама никак не ме интерсува тая безглсна буква за кого гласува. Това мекотело, дето няма собствено мнение, а прави това ,което му кажат мафиотите, по-добре да не се изказва и да не се показва, защото дразни мислещите хора. За тяхно голямо съжаление в България все още има мислещи хора. Докога? Орешарски и такива като него са за съжаление. Не искам да повярвам, че водещото при тях са парите. Как спат спокойно, жалко.
30
0
 
13
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
Поредните избори-пародия.Станишко се кандидатира за евродепутат, но публично заяви че няма да става депутат. В нормална страна няма да получи и 2%барека пък си мисли че сега има парламентарни избори и обещава какви ли не глупости.Волен за пореден път има изблици на гняв и отчаяние.
29
1
 
9
 
! Отговори
дядо преди 9 години
Поредната буламач пропаганда-кого лъжете бе Хорешарски-кой дупетатин работи ,или ще работи за Народа на България?!Никой-всеки е готов и майчиното си мляко да продаде ,за да целува "благодетлската ръка" и да изпълнява заповедите на поробителите ни-Пътя по който сме поели е за заличаването ни и нашите кандидат избраници са палачите ни!!!