Станишев безмълвен за мандата на кабинета

Нека видим сега вота на недоверие, каза само той
51
Станишев безмълвен за мандата на кабинета
Снимка: архив, БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев не коментира думите на председателя на ДПС Лютви Местан, който по-рано заяви, че не би обсъждал вариант кабинетът да довърши мандата си.

Още по темата
Не смятам, че трябва да коментирам позиция и мнение на други политически сили, каза само Станишев.

Засипан с въпроси за ремонт на кабинета и предсрочни избори, той призова: „Нека видим сега вота на недоверие“.

„Цялостният анализ за ситуацията и резултатите ще го направим в близко време", обеща отново председателят на левицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
51
 
! Отговори
Х преди 9 години
А как се целуваха с Местан на митинга.Мале, мале Моника не е целувал така.Ами ако и тя го изрита.
18
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ САМО 30 % ОТ НАРОДА Е ГЛАСУВАЛ ИЗБОРИТЕ НЕМОГАТ ДА СЕ СЧИТАТ ЗА ЛЕГИТИМНИ. ЗАЩО В ПАРЛАМАТА АКО НЯМА 121 ГЛАСА СЕ СЧИТА ЧЕ НЯМАТ БОЛШИНСТВО И НЕМОГАТ ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО? А ПРИ ГЛАСУВАНЕ НА НАРОДА ТАКАВА ГРАНИЦА НЯМА? ПРИ ТЕЗИ 30 ПРОЦЕНТА ГЛАСУВАЛИ ПАРТИИТЕ НЯМАТ И ПО 10 % СЪБРАНИ ГЛАСОВЕ. ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ СА НЕЛЕГИТИМИРАНИНИ ОТ 70 % ОТ НАРОДА. ТОВА СА 5 МИЛИОНА КОИТО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ СРЕЩУ 2 МИЛИОНА ГЛАСУВАЛИ. ТОВАЛИЕ ДЕМОКРАЦИЯТА? АКО Е ТОВА ВКАРАЙТЕ СИЯ ОТЗАД ДРУГАРИ.
17
5
 
17
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 9 години
Кабинетът задължително трябва да вдигне пенсионната възраст за жените до 65г. Абсурдно е да има полова дискриминация при пенсиониране, още повече че жените средно живеят с 5-6 г години повече от мъжете и това ще спести много средства на хазната и няма да има нужда от вдигане на пенсионната възраст с повече години.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
както е казал бюрократът: Вашата работа се урежда. Говорих. Казаха ще видим.
15
1
 
16
 
! Отговори
чемадам вакзал маскв преди 9 години
Консорциум между контролираната от Кремъл компания \"Стройтрансгаз\" и пет български фирми, гравитиращи около властта, ще получат поръчката за 3.5 млрд. евро за изграждането на \"Южен поток\" у нас. \"Новината\", която българското правителство старателно прикриваше два месеца и която Medipool съобщи през март, беше официално обявена от проектната компания \"Южен поток България\".Това стана на 27 май, два дни след евроизборите и предстоящата смяна на Европейската комисия, която в настоящия си състав отказа да даде на \"Южен поток\" приоритетен статут и замрази преговорите с Русия по проекта з
14
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
15/15
13
0
 
45
 
! Отговори
Dan преди 9 години
Станишев ,много поздрави от Неков, гледам го момчето от два дена като абитуриент обикаля из София с една лъскава колица и вика показал се през задното стъкло еднооо двеее ..3..4..5..6..7..8..9..10...11..12...13....14...15 -ууууууууу....
12
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалка картина са политиците от БСП,омазани и *** от всякъде обясняват какви чистници са,жалко за всички техни избиратели,лека им пръст.
11
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моника, ти направи голяма грешка избирайки Станишев ! Вече е късно за корекции !
10
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, жалък си! има един предел, след който дори самоуважението явно не играе роля. този льольо отдавна се намира някъде там, при диариите.
9
2
 
41
 
! Отговори
Кой-Той преди 9 години
Станишко на теб и достойнство не ти остана камо ли чест,ти долен и мръсен предател на националните интереси нямаш морално право да си в това управление.След като твоята партия ти обръща гръб,върви си в мир и забрави,както ще направим ние.
8
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някаква г-жа от ГЕРБ седнала да говори за морала на БСП. Как можа мозъка да и го роди това, комунист и морал са две противоположности които никога няма да са съвместими.
7
2
 
49
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Станишев, ще съумееш ли да бъдеш мъж, дори и на 50% като ББ? Народът, подплатен от БСП, ДПС и сие, му показа, че трябва да си иде и той го направи по мъжки - с чест и достойнство!Имаш ли тези черти или за пореден път ще бъдеш "ни чел, ни видял", а жадуващ за власт!?!
6
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ква лява идея бе Има ли по дясна партия от БСП ? Гея и комунизите всъщност са десни-либерали криещи се зад червени знамена , колкото да излъжат бабишкерите , като електоратСър Гей , вместо да разигравате театър с Тиквата стягайте се и оправяйте държавата , че на хората им писна от евтините ви циркове и скоро ще грабне тоягите да ви счупи главите и на управляващите и на опозицията
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От този кабинет знам само 2-3 министъра, депутатите на всички политически партии са под всякаква критика.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kakvo da vidish vota ve ,toi debitnite karti na ataka veche sa zaredeni, vota go kaza naroda 4e ne vi iska
3
0
 
51
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Сергей... Оттеглете се с чест, за да имате псоле очи да погледнете последователите си!Не драпайте на всяка цена за властта, защото сте жалки!Вървете си!О С Т А В К А ! ! !Вота няма да мине, защото се гласува партийно както винаги, а не на база резултати и морал.
2
0
 
50
 
! Отговори
кк преди 9 години
Сергей, върви си в мир! Не проваляй лявата идея заради неубозданата ти жажда за власт!
1
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МНОГО БОЛИ КОГАТО ТЕ ПРЕДАВАТ НА ТЕЗИ НА КОЙТО СИ РАЗЧИТАЛ И ПОМАГАЛ .СЪЮЗИ СА С РУШИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ДПС ЗА ДА СИ НА ВЛАСТ .ЗАТОВА НЕ СПЕЧЕЛИ ,ЗАЩОТО ДАДЕ ВЛАСТ НА ТУРЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ,ТОВА Е НАЙ ГОЛЯМА ТА ТИ ГРЕШКА