За слабия резултат на изборите няма невинни, заяви депутат от БСП

"Трябва да се направят промени на всички нива в ръководствата на партията"
28 май 2014 15:36,
28
За слабия резултат на изборите няма невинни, заяви депутат от БСП
Димитър Горов, Снимка: БСП

Трябва да се направят промени на всички нива в ръководствата на БСП – и на централно, и на местно ниво, заяви народният представител от социалистическата партия Димитър Горов. Според депутата отговорността трябва да се поеме от всички, участвали в изборния процес.

До момента нямаме решение на Изпълнителното бюро за искане на оставки на когото и да било в партията. Мненията ни като социалисти по отношение на централното ръководство ще бъдат представени на форумите на партията, но промените, които ще бъдат извършени на местно ниво, трябва да бъдат обсъдени и предложени още тази седмица. За този резултат няма невинни,  каза пред журналисти Горов.

Още по темата
Социалистът добави, че партията АБВ е една от причините за слабите резултати, които БСП постигнаха на евроизборите. „Всеки един глас, даден за АБВ в тази кампания, се е оказал глас за ГЕРБ“, обвини Димитър Горов.

По думите му това, което е постигнато от БСП и АБВ на тези избори, е резултатът, който БСП е имала на предходните избори за Европейски парламент.

Друга причина, която социалистът открои за постигнатите незадоволителни резултати, са колебливите послания, които били представени в национален мащаб по отношение на Русия и на кримската криза, както и неуспехът на БСП да мотивира избирателите си да гласуват на евроизборите.

По думите на депутата трябва да се предприемат по-категорични действия в управлението на държавата и коалиционните партньори да се съобразят с това. Горов не изключи промени и в кабинета.

Относно изказването по-рано днес на Лютви Местан, че кабинетът "Орешарски" може да не изкара мандата си, народният представител заяви, че това е възможен вариант. "Кабинетът трябва да си постави ясни цели с конкретен срок на изпълнение", допълни Горов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: БСП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все не си признават, че шефът Станшев им носи негативите. Увъртат ли увъртат.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
24 години карат по инерция от комунизЪма на СССР и Тато. Оядоха се и нехаят. Опират се на оглупелите почитатели (симпатизанти). Хубавото е, че няма нищо вечно и тяхното царуване също. Радостното е, че много хора, изпитали тегобите на терора им сега са радостни, че са доживели до краха им. Да вървят по-дяволите с лъжите и кражбите си.
20
2
 
2
 
! Отговори
Момчил Неков преди 9 години
Опааа ... Няма невинни ... т.е. всички негласували за БСП са виновни - просто, че чак по ленински ... Сладури !
19
1
 
2
 
! Отговори
Владо преди 9 години
Тоя пък *** ... Все едно БКП да се жалва, че разни СДС-та, БСП-та и КДС-та са им смъкнали изборния резултат до 0.002718281828459 % от 99.931415926 % .
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На практика ако ГЕРБ не се разпаднат, БСП трудно може да събере повече от 20-22 %. Толкова им е тавана и трябва да търсят коалиция с АБВ, комунистите или други.
17
1
 
7
 
! Отговори
15-15 преди 9 години
Станишев трябва да остане председател на БСП! Всичко друго е ерес! Анатема!!Дано дълги години да бъде председател, та БСП да иде там където е БКП!
16
2
 
31
 
! Отговори
ВЕСКО преди 9 години
Всеки глас за АБВ е глас срещу наглостта на Станишев.Ето примерът е смладото момче избрано от народ за евро-депутат как го изкарват неопитно и всички стари мутри от БСП се надпреварват да го откажат.Седна дума промяна не се предвижда.
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да виждате държавност в тази мазна квадратна муцуна ?
14
3
 
7
 
! Отговори
ууу преди 9 години
Дебелото от Ловеч/Горов/ имало и то мнение....Виж ти !
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой крив,кой прав ще се види на следващите избори.Както вървят нещата и нарастващото недоверие към "политическата класа",а и към разните граждански движения и неправителствени организации ,които в последствие прерастват в клеймени преди това партии водят до голяма неопределеност на резултатите.Така,че спечелилите да не се радват много и да искат властта сега,а загубилите да не се отчайват и отказват.Нов рунд,нова класация.Но Борисов повече няма да бъде премиер,колкото и да му се иска,повече няма да му стиска,защото няма да има комфортн за него мнозинство.
12
1
 
15
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Курсове по математика за симптизанти на БСП,"Квадрата и кръга и имат ли те почва у нас?След това научаване на числата от едно до петнадесет и упражнения с тях.Накрая изпит в изборна секция по избор.
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предлагам да се махнат субсидиите за партиите и партийните функционери да работят на общектвени начала - за своя идеал!Как хубаво ще се изчистят всички хрантутници, безполезни, бездарни, нагли.Не може да работиш партийна работа за пари!Това е армия от безделници!
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всяка партия в опозиция се освобождава от кариеристи. Изчистването да стане от долу нагоре, а не обратно и да не се пускат парашутисти, нямащи нищо общо с гражданите.Във всяко населено място хората познават кой колко струва и нека навсякъде да си кажем истината. На мен ми омръзна някой да ни употребява в своя изгода.Не се разпределя вина на всички за кофти резултат, който се дължи на група хора заради пренебрежение и загуба на доверие, от лъжи и лошо качество на живот, вече 25!!! години!
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Трябва да се направят промени на всички нива в ръководствата на партията"Започнете с анти-българина Сергей Станишев.
8
1
 
18
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Виновните да си понесат отговорността - ОСТАВКА !Иначе все някой ви е виновен АБВ Г...ЗА...Русия,Крим и кривия ....Сами си го направихте, друг едва ли толкова мераклийско щеше да ви го ....
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва да се направи промяна в цялата държава!
6
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гербеи, хайде не казвайте хоп преди да сте скочили!
5
5
 
20
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Горов, няма невинни няма и виновни. БСП е 100 годишна баба на смъртно легло.Естествен процес.
4
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-положителната промяна , която можете да извършите, е да се ометете от там , по възможност веднага.
3
8
 
29
 
! Отговори
Чираков преди 9 години
***, всеки един глас за АБВ си е глас за АБВ. А вместо промени дали не е по-добре да си закриете партията - тя и без това е забранена със закон.