Не бързайте с предсрочни избори, има вот на недоверие

Станишев: Имам няколко часа да реша за евродепутатското място
Обновена: 29 май 2014 14:01 | 29 май 2014 13:54, Камелия Цветанова
191
Не бързайте с предсрочни избори, има вот на недоверие
Сергей Станишев. Снимка БТА

"Недейте да бързате, утре има вот на недоверие, предстои да видим доверието на парламента в правителството“. Така лaконично и уклончиво отговори лидерът на БСП на въпроса дали ще има предсрочни парламентарни избори.

Той каза, че не се е срещал с лидера на ДПС Лютви Местан, за да обсъдят бъдещето на кабинета.

Според него след евровота, на който БСП остана втора политическа сила, а ДПС увеличи броя на избирателите си, всяка партия трябва да си направи сама анализа на резултатите, на причините за тях и за политиката, която отстоява.

Още по темата

"Важното е да се направи правилен анализ на резултатите, никой не бива да ги подценява или надценява", заяви той.
 
Станишев обяви, че не се е срещал с президента Росен Плевнелиев, нито пък е чул изявлението на лидера на ДПС Лютви Местан, който вчера коментира, че не вижда вариант кабинетът да изкара пълен мандат, защото "такива са политическите реалности".

Попитан каква е вероятността правителството да довърши мандата си, Местан отговори: „Аз не бих обсъдил такъв вариант“. Нито една опция не е изключена за ДПС, каза още председателят на движението в парламента.

Станишев днес не каза дали ще отиде в ЕП, или ще се откаже от мястото на евродепутат. "Имам няколко часа да реша“, заяви той.

Той призна, че не се е срещнал с Момчил Неков, който от 15-и в листата на БСП стана първи и го измести заради преференциалния вот.

"Вотът на избирателите трябва да бъде уважаван“, заяви обаче соцлидерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
15
 
6
 
! Отговори
Вера преди 10 години
То хубаво оставка, ама на едни предсрочни избори кой ще избираме. Мълчаливото мнозинство от 70% не харесва никой от тия крадци и национални предатели, затова и не гласува. Ако тиквата си прави сметката да се връща на власт нещо не е познал, а ония соросоидчета от РБ хич да не се гласят да продадат България на евреите. Так, че докато няма реален политически субект, който да е припознат от народа предсрочни избори няма да има. Всички гласували за партиите на статуковото са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!
73
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, разбира се, че Болен ага Сидер няма да ви гласува недоверие, вие ще му гласувате още няколко милиона и ще се наредят нещата - сле 1-2 месеца пак ще излезете в лятна ваканция, за да утихне ситиацията.
72
18
 
8
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Ако алтернативата е Рапоня , нека си седят тези.Видях че Боку имал 4 кабинета , защото обикалял да агитира из страната , и набирал желаещи по паркингите и бензиностанциите.Ана-Мария , Миро Мършата,Трайчо ,Брат Пит с очилата и Деси Дуловска пак са се записали.Не , благодаря.
71
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
AZPO NAGLI OT GERB V POLITIKATA NE POZNAVAM I BIH Q ZABRANIL SAS ZAKON TAZI PARTIQ NO PARVO TIKVATA V ZATVORA
70
2
 
38
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Тоя не бил чувал за изявлението на Местан, не бил решил за Брюксел, не се е срещал с този и онзи...Въобще този човек в час ли е?Или прави каквото реши Моника?То само една дума се чува: анализиз, анализи-манализи...
69
2
 
32
 
! Отговори
ужасссс преди 10 години
Станишев - най-голямото перде в най-новата ни история!Безгранична наглост!!!
68
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой е по-нагъл ,Тиквата или Цвъки?При равен брой гласове , печели Фидосова , а при отвод на Искренцето , печели Лиленцето.Останалите от *** , да се стягат за мача на бистришките ***.Ура другари , милиционери!
67
8
 
26
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 10 години
Имаме няколко часа да решим- съгласни ли сме с това опасно вече за целия български народ правителство или не сме. Ако е второто, тогава утре всички да излезем пред НС и да ги накараме да се махнат! Това остана единственият начин, всичко друго е ден да мине, друг да дойсе!
66
1
 
12
 
! Отговори
Наско преди 10 години
То ясно кво е реши парламента - на твойте квот има кажеш, а другите - колкото те изклати Местан. Незнам защо при 4 партии има 240 депутата. Всеки път се гласува както нареди вижда.
65
2
 
18
 
! Отговори
един преди 10 години
Хайде започна се говорилнята.И сега е важно да разберем кой му е виновен на съсела.Майчето ли електората му ли или Бойко
64
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕСЕРИОЗНО, НЕКА НАЙ- БЪЛГАРСКИЯ ЧЕРВЕН КРЪСТ ДА МУ ВРЪЧИ СЕРТИФИКАТ ЗА РАДОИС, НА ПОСЕЩЕНИЕ!
63
1
 
16
 
! Отговори
Апо преди 10 години
През последните 4 дни,в отговора на всики зададени му въпроси,другаря Станишев не пропуска да употреби думичката "АНАЛИЗ".Наслушах се как ще анализира било сам,било групово-партийно или как още не се е срещнал с Местан за да анализират съвместно.Започвам да си мисля че "АНАЛИЗ" в случая означава нещо друго, от което Сергей очевидно силно се нуждае .По този повод призовавам,всички,които си падат по Сергейчо да отидат и да му го анализират и да го анализират,анализират........
62
2
 
22
 
! Отговори
а преди 10 години
Ей мишок *** да *** аре остави България на мира никой не те иска не го ли разбра?
61
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
62.ПОКЛОН И ПИЦА ЗА СИДЕРОБ!
60
22
 
2
 
! Отговори
ПАТРИОТЪТ преди 10 години
Заради великия български патриот Волен Сидеров седерасто-герберастите, слуги на Турция и САЩ, никога повече няма да се докопат до властта в България! Поклон пред делото на този велик българин!
59
5
 
19
 
! Отговори
анкета преди 10 години
Кой ви е по-отвратителен: Станишев с палче горе; Бареков с палче долу?!
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕШ РАЗЕБАНА! ВСЕ ПАК КОСТОВ Е ДОЛЕН ПРЕДАТЕЛ!
57
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сергей Станишев е много слаб политик. Даже не разбра от къде му дойде. ДПС, АТАКА, ГЕРБ, СИНИ, ЗЕЛЕНИ, ЖЪЛТИ, ББЦ, всичко са против него.
56
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По наглост само бареков го минава. Дори еничаря сидеров е като пеленаче в сравнение с гея.
55
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този ни натресе турци да ни газят. Всяка една институция или турска или на манолова. Лапат рушвети да има за ромски гласове. А сега до оставката разграбването ще е тотално.