Да не предозираме кафетата, зове БСП

Стоилов: Левицата няма да води разговори просто за датите на предсрочен вот
Обновена: 5 юни 2014 14:18 | 5 юни 2014 12:30, Веселина Йорданова
196
Да не предозираме кафетата, зове БСП
Снимка: архив, Булфото

Да внимаваме да не предозираме кафетата, за да не развалим сърцето, коментира зам.-председателят на БСП Янаки Стоилов след брифинга на ДПС, на който Лютви Местан обяви, че движението е за избори до края на годината – края на ноември-началото на декември.

Местан коментира, че „сега е време за кафе“ като символ на диалога между политиците и призова „всички да пият кафе“.

Стоилов беше категоричен, че левицата няма да води разговори просто за датите на предсрочен вот, а за това какви задачи е оправдано да продължат живота на кабинета и парламента.

Той коментира, че БСП няма да допусне натиск нито от опозицията, нито нечий друг, който да е в противоречие с позициите, които отстоява.

Още по темата
„Чухме вариантите на политическата хронограма. Не е трудно те да бъдат разисквани като реални възможности. Ние като мандатоносители имаме друга, по-важна отговорност – да представим важните и конкретни задачи, които трябва да реши правителството, да ги разискваме с него и партньорите още следващата седмица“, изтъкна той.

По думите му според това дали те ще бъдат възприети и дали ще се постигнат по тях конкретни резултати в предстоящите месеци, ще зависи колко ще продължи животът на кабинета и на НС.

Според Стоилов явно до момента БСП не е изпълнила достатъчно пълноценно ролята си на мандатоносител.

Чух, че те са слагали някакви юзди на лявата политика. Голяма част от българските граждани искат да има шпори за управлението, за да се ускори развитието на България, коментира Стоилов думи на лидера на ДПС Лютви Местан.

Той коментира още, че БСП не поставя никакви ултиматуми и продължава да е конструктивен партньор. Стоилов напомни, че предстои пленум на левицата за позицията й по отношение на политическия процес у нас.

Зам.-председателят на БСП съобщи, че лидерът Сергей Станишев е в страната и има политически ангажименти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1Таз опорна точка, кои Ви я написа ????
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такива като anti сеирджии реват след изборите.
66
0
 
14
 
! Отговори
БеКаСеПе преди 9 години
Леваци!!!
65
0
 
12
 
! Отговори
Кой-Той преди 9 години
Смешни и жалки са социалистите с глупостите които говорят, 11дни след изборите те не знаят на кой свят са и на кой господ се кланят.Толкова мъка и тъга по годините на комунизма в иначе младежкото БСП не сме виждали,искат да накарат хората да повярват,че ще върнат времето от управлението на БКП и скъпо платеното спокойствие за тези 45 години,но както казва народа безплатен обяд няма.Същите тези хора от БСП който откраднаха и раздадоха на активистите си пари и заводи - все народни. Долу тази смрад
64
0
 
13
 
! Отговори
? преди 9 години
След 70 години МРАК дано над БЪЛГАРИЯ изгрее СЛЪНЦЕ.
63
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До иванИВАНЕ ИВАНЕ ТОЛКОВА СИ *** И ***. ВЗЕМИ СЕ СКРИЙ НЯКЪДЕ. ВСЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА ВИ ВИНОВНИ, ЧЕ СЕ НАГЪЗВАТЕ НА ТУРЦИТЕ. ДА НЕ БИ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ФАЛИРАХА БАНКИТЕ И ДА ОГРАБИХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА ПРЕЗ 1997 Г. ТОВА ГО ГОВОРИ НА НЯКОЕ 2 ГОДИШНО ХЛАПЕ. АМАН ОТ ПЛАТЕНИ ЧЕРВЕНО-КАФЯВИ *** ***.
62
1
 
5
 
! Отговори
НОВ преди 9 години
За да неса ДПС гласувайте господа, а не после да бълвате змии и гущери и да въртите плочата за комунисти, американци, руснаци и други, които и без да са сънували ни пречели. Ние сме си тези, които си пречим.
61
0
 
8
 
! Отговори
Чик-чирик преди 9 години
БЪЛГАРИТЕ казваме-Алчен гъ. глава затрива.....Както е тръгнало след 11 загубени от Станишев вота,сега е време за харахири.И тъй като в Родинита на комунистите,там някъде до УКРАЙНА това ,,ЧЕСТ',е непозната дума,харахири ще го извърши друг,май.След целувките по площадите идва време за- ,,КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА''.......Любоооооов,любоов ми дай......
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** НАГЛИ И ПОДЛИ!
59
0
 
7
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ееее то убаво са турили двете фотки редом,та Местан да сочи с пръст Сергеят ама що им не смениха местата и Местанат да го извратят наопаки,та кат ги сочи те към него да зяпат а не на нейде другаде...тоз-фотошопат де много им иде труден на некои,па и акъл немат са сетат ама айде,че отивам си прая селфи с магарето и после пак на кърат щото спря да вали па работа има...
58
4
 
5
 
! Отговори
Вангя преди 9 години
Ако Ореха удържи ,Америка ке падне !
57
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МнениеНационално отговорна - друг път. Те хитри селски тарикати, за което единствено важно е да се открадне, колкото се може повече.
56
1
 
8
 
! Отговори
НОВ преди 9 години
Прав е 17 БСП за пореден път е прецакана от ДПС. Винаге става така, а те като мазохисти след всеки избор се натискат на ДПС.Но всички партии се осукват около ДПС /и ГЕРБ колкото и да се заричат, че няма да се случи сварка по между им/ както и СДС навремето. Само Иван Костов осъзна проклятието, което носи тази партия.
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е кво и е национално отговорното на ДПС? Турция ,ислям и подобни.Са ше клатнат и бате ви бойко при все че са стари дружки..хах.Вие им трябвате за козари,овчари,берачи на тутун.
54
1
 
6
 
! Отговори
plamen70 преди 9 години
EI KOLKOTO I DA NE SI PRIZNAVAME DPS SE OKAZA NAI MADRATA PARTIA I MNOGO DOBRE ZNAQT NA KADE DYXA VIATARA,VIDIAXA CHE KOMYNIAGITE SA OBRECHENI I RESHIXA DA E NOVO PODREJDANE,E SEGA STANISHKO I KREMAL NIAMA DA TI POMOGNE :)
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СМЕШНИЦИ ! МЛАДИТЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ БАНДИТИ ПРЕДОЗИРАХА НАРОДА С БЕДНОСТ А ТЯХ СИ С МИЛИОНИ !
52
4
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 9 години
ДПС показва че е национално отговорна но ясния начин на говорене,докато БСП продължават с мънкането и шикалкавенето и удължават агонията.
51
0
 
26
 
! Отговори
Оставка ! преди 9 години
Съсела така е свалил гащите, че вече и без вазелин го мандръсат коалиционните му партньори !
50
1
 
20
 
! Отговори
#оставка преди 9 години
Ама кой пита БСП вече? Ако не искате да дебатирате, идва депесарският шут. В г*за.
49
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лидерът на БСП и *** от неговото близко обкръжение, отблъскват все повече и повече поддръжници на БСП.