Бареков подкрепя задължителното гласуване

Двамата евродепутати на ББЦ ще се присъединят към групата на консерваторите в ЕП
6 юни 2014 17:58,
32
Бареков подкрепя задължителното гласуване
Снимка: "България без цензура"

Подкрепям задължителното гласуване и настоявам за такава поправка веднага, заяви лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков по повод казаното от лидера на БСП по време на пресконференция на партията по-рано днес.

Сегашният Изборен кодекс не е добър, но трябва леко да се пооправи и да се ходи на избори, уточни Бареков.

Още по темата
По време на заседанието на Изпълнителния съвет на ББЦ е обсъден и вариантът за предсрочни избори „Станишев излезе от своя ступор. Доволен съм от онова, което каза. Осъзнал е, че е приключил с политиката и иска да се ходи на предсрочен вот. Той не си е подал оставката, очевидно е решил да бъде гилотиниран от българския народ на тези избори“, коментира лидерът на партията.

Бареков отново коментира предложението на Лютви Местан за предсрочни избори на 7 декември. „Не му отива да прави такива трикове. На 6-и е Никулден, а на 8-ми е студентският празник. Младите хора ще искат да празнуват, а това са наши гласове. Защо по такъв левашки начин той иска да ни вземе гласовете? Напомням му, че младежкият вот беше разпределен  между нас, ГЕРБ и ДПС“, коментира лидерът на ББЦ. „Искаме 26-и октомври и не отстъпваме от тази дата“, отсече той.

На заседанието на Изпълнителния съвет на партията и последвало заседание с коалиционните партньори стана ясно, че двамата евродепутати на коалиция ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден Николай Бареков и Ангел Джамбазки ще се присъединят към групата на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент. На заседанието с конферентна връзка участваше и председателят на Европейските консерватори и реформисти Мартин Каланан.

ББЦ ще получи високи постове в администрацията на Европарламента по линия на консерваторите и те ще бъдат заети от хората на коалицията, които са в списъка с министрите и заместник-министрите в следващия кабинет, пишат в съобщение от партията.

Нашите виждания съвпадат най-вече с тези на консерваторите, обоснова се Бареков. Той благодари на либералите и на Европейската народна партия, с които също са водени разговори и уточни, че като евродепутат ще търси диалог и с останалите групи в ЕП. „Надявам се да запазя добри отношения с европейските либерали и ще търся непрекъсната комуникация с Европейската народна партия“, посочи Бареков.

"България без цензура" ще стане и член на партията на Европейските консерватори и реформисти, а всеки от коалиционните партньори ще вземат решение за себе си дали ще подаде молба за членство, уточни Бареков.
Самият той ще стане член на ръководството на групата на консерваторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Николай БарековББЦ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
arximed преди 9 години
До Вики iaz potkrepiam ideiata, vreme da ypravim kystata si i da podredim dvorasi.
26
0
 
2
 
! Отговори
желко преди 9 години
Барек много гласове загуби като се хвана с царя и мен лично
25
2
 
0
 
! Отговори
. преди 9 години
*** са движи с фашистчето Джамбазки така ли стана ? Значи Болен не е сам ... с такива националисти по добре да пускаме завесата.
24
0
 
1
 
! Отговори
Денислав преди 9 години
Я, Бареков вече си е назначил тролчета. Да вземе да обясни за финансирането и всичките си лъжи. Единственият по-болен или поне на равно с него е Сидеров.
23
2
 
2
 
! Отговори
Вики преди 9 години
И аз го подкрепям, защото е време да поемем и собствената си отговорност като граждани!
22
4
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
И заради тези идеи, аз подкрепям Бареков.
21
0
 
1
 
! Отговори
Манол преди 9 години
Да видим тогава как ще си докарат процентите ГЕРБ, БСП и ДПС!?
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредният кукавелник. Абе Урко, правото да гласувам или не-това е мое свещено право, гарантирано от Конституцията. *** жалък.
19
1
 
4
 
! Отговори
Rad преди 9 години
Тоя лъжлив комунист и той за задължително гласуване. Със сигурност тогава ще дам гласа си за Доган и завинаги да се приключи въпроса с тия некадърници, които унищожиха всякаква надежда за демокрация.
18
0
 
8
 
! Отговори
СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ преди 9 години
Абе Бареков, не те ли е срам да гледаш хората в очите и да лъжеш по този долен начин бе младеж. Ти се изкара българския Робин Худ бе. Видиш ли имал много пари и сам си финансирал работите. Абе момче я се съвземи бе. Мн добре знаем че ти си поставан Там да опиташ да спечелиш доверието на народа и ако те изберат да слушаш какво ти се казва и да си послушен.
17
0
 
1
 
! Отговори
huk преди 9 години
..ZASHTO NE LEGALNO PLATEN VOT...EDNA MINIMALNA ZAPLATA! SHTE IMA MASOVO UCHASTIE I VOTA SHTE BUDE NAISTINA REALEN! SHTE STRUVA BLIZO 2 MILIARDA...PARI KOITO OTNOVO SHTE SE VLEYAT V IKONOMIKATA!
16
0
 
6
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Бареков,като искаш свят ден за изборите,да не е Димитровден-свързва се със зимата и света на мъртвите!Има и друг свят празник-хем е и по-близо- Кръстовден-14.09. На този ден се осветява житото за посев,за новата сеитба и се бере първото грозде,раздава се за ЗДРАВЕ И БЕРЕКЕТ!Ако ще търсим символиките-нека бъде здравето и плодородието,на смърти и лошотии се нагледахме толкова години!"Две евроскептични партии влязоха в групата на консерваторите в ЕП +партията на Фарадж"и Бареков с тях.
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още един изкуфял....а бе ...задължително гласуване с Калашника....вече.....
14
4
 
2
 
! Отговори
майтапчия преди 9 години
И как го виждате това обезсмисляне на "купения вот",м!?Щото като хукна да гласувам задължително,и ще гласувам за шланга,***,вувузелата,гаргамел,гейзера и цялата тая червена пасмина,така ли?А виж,ДПС щото са турци(!),за тях няма да гласувам!?Щото родните десарчета са ми по-близки от турчетата от ДС,а!?А бе вие луди ли сте,или просто така сте се родили!?..
13
0
 
7
 
! Отговори
реостат преди 9 години
Пенчо четииииии Пенчо не чете Пенчо патки пасе
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Барек, кажи коя е булката дето си забременил?
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** с подкрепата на медиите няма да ни излиза от къщите.
10
8
 
3
 
! Отговори
Пенчо преди 9 години
До реостатКато трън в *** ти е Бареков. Като си толкова курназ, яж тези които ги цвъка Борисов и Станишев.
9
2
 
6
 
! Отговори
Цанко преди 9 години
Това ще затрудни много онези, които купуват гласове.
8
2
 
11
 
! Отговори
Tanq преди 9 години
Образователният ценз е по-важен!