Ако премиерът подаде оставка, ще настъпи хаос!

Ерменков: "Южен поток" трябва да се случи със или без Орешарски
Обновена: 9 юни 2014 14:02 | 9 юни 2014 10:19,
90
Ако премиерът подаде оставка, ще настъпи хаос!
Таско Ерменков, Снимка: Булфото

Нови избори трябва да се случат тогава, когато правителството вече не е в състояние да изпълнява неотложните задачи, коментира депутатът от „Коалиция за България“ Таско Ерменков пред Нова телевизия.

Той не изключи такива да има както догодина, така и още през септември. Ерменков обаче е категоричен, че премиерът Пламен Орешарски в никакъв случай не трябва да подава оставка.

"Надявам се неговите нерви да издържат, защото ако той подаде оставка, в държавата ще настъпи хаос", заяви депутатът.

Ние с ДПС винаги сме били в различен политически спектър. Това, че тази година управляваме заедно е въпрос на избор на българските граждани. Няма как да живеем в хармония при условие, че едните изповядват социални, а другите либерални идеи, заяви още червеният депутат.
 
Според него с изказването си миналата седмица, че предсрочни избори ще има, Лютви Местан се е опитал да каже, че е време двете управляващи партии да седнат и да обсъдят ситуацията в страната предвид резултатите от евровота.

Още по темата
Социалистът заяви, че въпросът дали Сергей Станишев трябва да си подаде оставката е вътрешнопартиен и е проява на лош вкус да се коментират подобни въпроси пред медиите.

Ерменков определи като недоразумение изказването на премиера Пламен Орешарски след срещата му вчера с американските сенатори Джон Маккейн, Рон Джонсън и Кристофър Мърфи, че спира всички действия по проекта „Южен поток“ до разбирателство с ЕК.

Таско Ерменков не коментира дали е имало среща между сенаторите и ключови фигури от „Позитано“ 20  с молба да се удължи животът на правителството, угаждайки на американския интерес в случая.

Депутатът изрази категоричното си мнение, че проектът "Южен поток" е много важен за нас, но строителството му трябва да е в съответствие със законовите разпоредби на Европейската комисия.

"Южен поток" е необходим за България и трябва да се случи със или без Орешарски. Той в момента полага усилия да се въведе ред в този проект”, изтъкна Ерменков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
17
 
! Отговори
киро преди 9 години
Какъв хаос бе ***? По голям хаос от това няма .
71
0
 
21
 
! Отговори
ии преди 9 години
г-н Ерменков няма незаменими хора няма!г-н Орешарски ще го прежаля точно за 2 сек.... зорлем!Не че обичам тиквата ама 3 МИЛИАРДА ЕВРО ми идват в ПОВЕЧЕ!Как ще ги ПЛАЩАМ ?!?
70
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние с ДПС винаги сме били в различен политически спектър. Това, че тази година управляваме заедно е въпрос на избор на българските граждани.--------------------------------Ей това е да си дупетат от КБ(БСП)!!! Нагъл , нагъъъл ...
69
4
 
14
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
до П.Петров: Издънки като твоите ги слушаме вече една година. Но никой не иска вече Дянковщина.
68
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коалиция за България да ходят да се коалират с *** в затвора. Един шанс имаха да докажат че не са само крадци и пиявици, смучещи България и те го използваха също както използваха Белене. И продължават да се опитват да го използват. Да *** по пандизите, както са мрели опонентите ба бащите и дядовците им! Само смучите пари, лъжете и мажете по медиите и нищо не правите. Цирей с наклонности на пиявица сте, крадлива зган червена!
67
0
 
15
 
! Отговори
тролчо преди 9 години
сигурно има предвид хаос-парти.. ;-)
66
1
 
19
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
То сега един ред и държавност цари!Избори-издънки,полиция-издънки,здравеопазване-издънки,правосъдие-издънки,еврофондове-издънки, финанси-заеми,икономика-дефлация.По-голям хаос в държавата от това само бунт и война може да го докарат.Набързо коригирайте простотиите на Манолова в изборния кодекс и си подавайте оставките всичките!Служебно правителство и избори веднага след летните отпуски!БСП и ДПС имат една идеология-облажването за сметка на народа и държавата!
65
0
 
16
 
! Отговори
baba преди 9 години
Е хайде пък да видим как ще настъпи този хаос. Само вие сте най-добрите. Плаши Пеьо гаргите, по-голем хаос от този нема накъде.Този казал, онзи разбрал, трети недочул, артисти. Ама на коисионните всички чакате, нали. Долни лицемери!!!!
64
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Под хаос разбирайте всенародни чествания !!!
63
1
 
23
 
! Отговори
Кой-Той преди 9 години
Какъв е този премиер,който след като е загубил подкрепата от мандатоносителят БСП и подкрепящатата го партия ДПС и не си подава оставката,няма такъв *** и ***,по-голямо мекотело и безхарактерен политик няма.
62
1
 
24
 
! Отговори
ТОЗИ Е ЛУД преди 9 години
ЗА КАКВО НИ Е ТОЗИ ПРЕМИЕР !! ЗА КАКВО НИ Е ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ !!НАЛИ ИМА АМЕРИКАНСКИ ПОСЛАННИК - г-жата я върши вместо вас !!ВИЕ СТЕ ЕДНИ НИКУМО НЕНУЖНИ *** !!!!!НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НЯМА ДА СЪБЕРЕТИ И 2% !!МРЪСНИ ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ !!! УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ ГАДОВЕ ТАКИВА !!
61
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбира се, прав си. Страхотен хаос ще настъпи при ***. Ще се чудят къде да се денат. В Сибир е най-подходящата дестинация след Северна Корея.
60
1
 
20
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Ако "премиерът" не подаде оставка ще ви е.. п... л... Ясно ли ти е червен ***? Марш и дим да ви няма продажници гадни!
59
1
 
22
 
! Отговори
българин преди 9 години
Ето, Таско Ерменков, това недоразумение на природата - мекерето от БСП, което с безумните си "юридически" предложения за изключване морската част на трасето на Южен поток от юрисдикцията на ЕС им даде повод да го забранят. От лакомия, от бързане на БСП и Атака да започнат строежа, да оправдаят рушветите от путинци и заедно с тях да крадат от строежа, забатачиха проекта окончателно. Сега си измиват ръцете с американците (намериха *** ката Маккейн да дойде баш сега да им даде извинение).
58
1
 
25
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
Ерменков айде стига бе, смешни сте вече! Всичко така го извъртате че все прави да излезете! Комунистическа им работа! Абе комунизма падна бе, информация има навсякъде, има интернет, ако не си разбрал! Стига с тия стари пропаганди, крайно време е да ни освободите от присъствието си! Щял да настъпи хаос?! Ха ха, аз пък казвам че ще спре хаоса като се махнете!НАТРАПНИЦИ!НЕКАДЪРНИЦИ!ОСТАВКА!СЪД!
57
2
 
17
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
До Анонимен63Престави се ,че не всички *** са на жица ,жица ...пълна паница ,както и не всички българи мият кенефите или разнасят вар и пици по Европата , както и на не всички българи майките им ,жените им .....работят из ЕвропаТА -гледат стари хора ... а ти не си от тези които да чакат на жените си да им изпратят някое евро и да "бият по цЕл ден клавиатурата ,нали ) !?
56
2
 
22
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
След вчершнато решение на Орешарски в обкържението на трима американски сентаори да се предаде и да спре Южен поток , то най-добре ще е да си поададе оставка .Всеки здравомислещ човек би постъпил тъй ,а аз Орешарски го имам за здравомислещ човек и оставката му е само въпрос на време , освен ако не му наложат някои (като тоз Ерменков или Местан ...) някакви забрани да си подава оставката . Но мисля ,че за Орешарски след вчерешното решение ще е най-добре за него да си подаде ОСТАВКАТА .
55
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя да не е оня дето в главата си има радиоточка на радио москва.
54
2
 
26
 
! Отговори
Тоя другар преди 9 години
Ако не знае какво е ХАОС дано прогледне и види РЕАЛНОСТТА в България.
53
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя да не е оня дето в главата си има радиоточка на радио москва.