Бжежински хвали Борисов: Вие сте най-знаковият политик

Двамата обсъдиха на среща политическата ситуация в България
13 юни 2014 11:56,
213
Бжежински хвали Борисов: Вие сте най-знаковият политик
Снимка: ГЕРБ

Вашето правителство беше най-доброто българско правителство, а Вие сте най-знаковият български политик за последните 25 години. Това заяви световноизвестният политолог Збигнев Бжежински при срещата си с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във Вашингтон, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Държавният съветник по сигурността на американския президент Джими Картър се обърна към Борисов, като подчерта, че в САЩ той е признат като политикът в България, който успешно се бори с корупцията и организираната престъпност.

По време на срещата си Бойко Борисов и Збигнев Бжежински обсъдиха политическата ситуация в България в контекста на световните политически процеси.

Двамата коментираха и ролята на страната ни като член на Европейския съюз и НАТО на фона на кризата в Украйна.

Политологът подчерта важността на евроатлантическата ориентация на България за успешното развитие на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отврат. против комунисто-турците съм, но съм твърдо против връщането на герб. Ще има пак турското робство и геноцид да се нарича "турски представители", спира строежа на оградата с прокълнатата турция и пак ще има ислямски ***. За далаверите и калинките няма да какво да говоря- просто отврат
61
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Вашето правителство беше най-доброто българско правителство, а Вие сте най-знаковия български политик за последните 25 години. Това заяви световноизвестният политолог Збигнев Бжежински при срещата си с председателя на ГЕРБ Бойко Борисов във Вашингтон"
60
3
 
27
 
! Отговори
слави преди 10 години
Борко е циркаджия и шут това вече е ясно на 80% от народа на България.Но американците го подкряпяха,подкрепят а явно и в бъдеще ще стоят зад него.Те подкрепяха и други световни диктатори поради техни си американски интереси а после им спретнаха революции и оставиха революционерите да ги обиждат по задните им части.Да поживеем, да видим а може и тука случая да е такъв...Като гледам тази снимка се срамувам че съм българин.В погледа на борко има толкова раболепност че не знам дали и кучетата я имат
59
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Вашето правителство беше най-доброто българско правителство, а Вие сте най-знаковият български политик за последните 25 години..." Бжежински пак е объркал реда за вземане на хапчетата. А той е *** - првъ виолетовото, после червеното, накрая шарените.
58
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Двама пещерни антикомунисти, живеещ в миналото. 1989 г. отмина и баламите в Източна Европа поизмряха. Тогава американските банкери съвместно с прогнилата върхушка на Изтока осъществиха обира на века. Временен успех, който тепърва ще се изплаща от организаторите му. Събитията в Крим и Украйна показаха за пореден път колко е умствения багаж на "стартега" Бжежински. Тепърва започват истинските ядове на световната спекулантска върхушка.
57
5
 
24
 
! Отговори
:)))) преди 10 години
Американците все повече ми падат в очите , как могат да хвалят човек с тъмно минало, че и настояще .
56
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако на предстоящите избори българите изберат ГЕРБ и те съставят правителство,значи българите са ОФЦЕ и заслужават да живеят в РОБСТВО!
55
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 39 optimistТОВА СЪЩЕСТВО ЛИ ОЛИЦЕТВОРЯВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ БЕ ....КО ***???
54
1
 
19
 
! Отговори
преведено значи преди 10 години
Ти ще слушкаш,а ние ще те хвалим!
53
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Правителството на Борисов е за съд, но комунистите ще го прикрият.Както и той прикри техните зулуми.
52
4
 
17
 
! Отговори
до 42 преди 10 години
Няма никаква обективна причина да се разваля сегашното правителство, което работи много добре.
51
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-скоро в смисъл на тръгнал като охрана на тато, минал през охранителните фирми, магистрален бандит, част от царския проект, избутан като самостоятелен, че и десен политик. Знаков си е всякак.
50
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Б.Б. огромото му Его, ще му изяде главата рано или късно... Не, че скромността някога е красяла когото и да било, но Б.Б. е много тежък случай на нарцисизъм.
49
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В музиката си имаме Азис, в политиката Борисов. Честито!
48
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов произнесе ли се вече от Вашингтон ? Много се заседя там, да не са го завели в някоя клиника за присаждане на мозък ?
47
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стара слава е Бзежински. Днес е просто изкуфял бръмбар.
46
4
 
19
 
! Отговори
До 42 преди 10 години
Ти не си икономист. България не е богата страна, за да се справя за 1 година с катастрофата, която Борисов направи.Трябва повече време.
45
3
 
15
 
! Отговори
До 44 преди 10 години
САЩ не ги интересува какво е било миналото на Борисов. САЩ гледат кой отстоява техните интереси тука и подкрепят него.Затова е логично, че Борисов и Цветанов ходят редовно до Вашингтон.
44
2
 
17
 
! Отговори
кк преди 10 години
Вашето правителство беше най-доброто българско правителство, а Вие сте най-знаковият български политик за последните 25 години. Това заяви Збигнев Бжежински при срещата си с Бойка Борисов във Вашингтон, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ."... Джими Картър се обърна към Борисов, като подчерта, че в САЩ той е признат като политикът в България, който успешно се бори с корупцията и организирана... Господи, каква извратена представа имат зад океана за България!!! Боже, Пази България!
43
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На какъв език си говорят?Може би на полски?Бжежински знае и руски.Може би на руски?Да научи български този пъпеш, защото е унизително да стои срещу нашия ЛИДЕР и нищо да не разбира!