Борисов призова за повече американски инвестиции в страната ни

Лидерът на ГЕРБ се срещна със сенатор Кристофър Мърфи
13 юни 2014 10:29,
40
Борисов призова за повече американски инвестиции в страната ни
Снимка: ГЕРБ

Необходимо е икономическите отношения между България и САЩ да станат още по-активни, за да се разширят американските инвестиции в страната ни. Това призова лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на срещата си със сенатор Кристофър Мърфи в Сената на САЩ във Вашингтон, съобщиха от пресцентъра на партията.

Сенатор Мърфи е председател на Подкомисията по европейските въпроси в американския Сенат. Той се съгласи с призива на Бойко Борисов и благодари за активната роля на правителството на ГЕРБ в международните усилия срещу корупцията и организираната престъпност.

На срещата двамата обсъдиха резултатите от визитата на тримата американски сенатори в България миналата седмица. Разговаряха и за двустранните икономически и политически отношения  между България и САЩ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
2
 
! Отговори
Лошо Лошо преди 9 години
Нашите политици не разбират ли че като работят със сатанинската синагога на запад служат на дявола? Краят на дявола е в огненото езеро, краят на тези които са с него - също.
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя наш Бойко все още не може да излезе от образа на мутра, как само е застанал на снимката. Голям стойкаджия, голямо надуване.Чак вече ми се гади като го видя тоя.
25
0
 
2
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
До 11 През социализма само три вида хора можеха да пазарят в корекомите - моряци, строители, работещи в чужбина и тлъсти партийни ***.Баща ми работеше в БМФ, а единият ми вуйчо беше заварчик в Либия, Ирак, Нигерия.Дори капитаните си купуваха лади, а вуйчо ми получаваше 400 долара (по-малко отколкото изкарвам аз в момента в България). Следователно или лъжеш или си бил тлъста комунистическа ***. Като комунист,защо все си купуваш от капиталистите, а не караш 30 годишна лада,москвич,заз като останалите българи по соца?
24
0
 
2
 
! Отговори
да преди 9 години
инвестиции като 2-та американски ТЕЦ-а ли? дето им купуват тока 5-6 пъти по скъпо от другите ? е и аз ставам инвеститор така държавата като ми помага 20-30 години
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРЕСТЪПНАТА ИНВАЗИЯ НА САЩ В ИРАК ДОНЕСЕ АНАРХИЯ И ТЕРОР
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе тъпан с тъпан така ли не разбра америка обича да взема не да дава няма ли кой да го линчува тоя *** мръсен
21
1
 
8
 
! Отговори
soulburner преди 9 години
Г-н Борисов е решил изтиска българската страна до последната капчица. Ще я разпродаде на разрушителите от САЩ! Бях заклет ГЕРБер преди няколко години, но с последните му продажни клечения тотално го отписвам! Истината е, че няма за коя партия да се гласува. ГЕРБ, БСП, Реформаторски блок и ББЦ са национални предатели и слуги на западната зган. Атака и ДПС са вън от политическата сцена ако се въведе задължително гласуване. Та за кой да гласувам????
20
1
 
6
 
! Отговори
Боряна Бонева преди 9 години
е, и какво като се е срещнал. Ломотил е глупости и лъжи, разтягал е локуми, давал е неизпълними обещания и после сигурно е питал къде е най- близкия фитнес.
19
1
 
7
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 9 години
....и още нещо! Какви инвестиции можем да получим от СаЩ? Там работят само по военни технологии, които никога няма да ни дадат! Освен да инвестират в някоя частна армия тук, която да изземе функциите на унищожената ни държавна армия....или някоя банка, брокерска къща, клиника за смяна на пола или разни видове сектанти, повечето от които - откровени послушници на дявола! САЩ няма какво да инвестира! Там не се произвежда почти нищо тяхно! Дори кашните си внасят от Китай и ги плащат с "пресни" $!
18
0
 
8
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 9 години
Сенатор Мърфи е виден сатанист, близък сътрудник на негатива барак и апологет на неолибералния феодализъм! Известен е с подкрепата си за просатанисткия преврат в Украйна и с предложения по отношение продължаващото смесване на *** и бели в сащ! Следовникът на рогатия се среща с нашата послушна тиква неслучайно! Явно му е дал план график за работата по доунищожение на българската нация!
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БАТЕ. ТА ТЕ СЪЩО ТЪРСЯТ ИНВЕСТИТОРИ...ТИ ДА НЕ СИ ОБЪРКАЛ МЪРФИ С РОКФЕЛЕР ТА ТАКА СЕ УСМИХВАШ?
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов е ционистка марионетка и национален предател, той се опитва да продаде България на САЩ и затова не трябва и няма да бъде допуснат до властта от българския народ. България верднага трябва да излезе от всички евроатлантически терористични и фашистки структури и да стане необвързана държава.
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко Борисов е тръгнал като охрана на тато, минал през охранителните фирми, магистрален бандит, част от царския проект, избутан като самостоятелен, че и десен политик.
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Байдън добре си е свършил работата с формулирането на психо портрета на Боко - ограничен и самовлюбен. Явно са му дали моркова, да видим тоягата кога ще заиграе!
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В музиката си имаме Азис, в политиката Борисов. Честито!
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ай да си седят у тях. не им ги искаме и даром. поредната Иракска история не ни трябва.
11
2
 
11
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
НИЕ И НАШИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ГЛАВОРЕЗИ ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА НАСЪРЧАВАМЕ АМЕРИКАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ В ИЗТОЧНИТЕ КОЛОНИИ И ОПОРАТА СА НИ ТАКИВА - НЕ МНОГО УМНИ КАТО ББ ЗА КОИТО ВАЖНИ СА САМО ВЛАСТТА И ЖЕНИТЕ!НИЕ ХАРЕСВАМЕ ВАШИТЕ ПРИРОДНИ И ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ ЗА ТОВА ЩЕ ГИ АНИХИЛИРАМЕ !ПОСЛЕ ДЕМОКРАТИЧНО ЩЕ СИ ВИ ПРОДАВАМЕ ВАШ ПРИРОДЕН РЕСУРС НА ПАЗАРНИ ЦЕНИ !ПОДГОТВЕТЕ ОЩЕ БЕЗПЛАТНИ ВОЕННИ БАЗИ ЗА НАШАТА ОКУПАЦИЯ.
10
2
 
8
 
! Отговори
до 15 преди 9 години
Не пиши глупости - аз по времето на соца имах Опел Кадет. Не съм бил никога другар, нито голям, нито малък.Автомонтьор съм. Цял живот съм бачкал и съм си изкарвал с двете си ръце парите.
9
9
 
4
 
! Отговори
анти преди 9 години
До до 5Аха..от ..Кореком....Е на мен ми разрешиха" Шкода " да си купя по време оно....Толкова за бачкатора. Реното за по-голяяяяяям другар. Нищо, че парите са еднакви...по цвят..."гущерите" де. А "шевролет-та...." - само на снимка го гледах...
8
13
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Още 97-*** трябваше да избесим комунистите до крак, поводът беше добър, а основание винаги сме имали.Ако искат американците да имат някакво влияние в българската политика ще трябва да се бръкнат по-дълбоко под формата на инвестиции в производства, а не само някой друг милион, раздадени на политически партии и персони като подкуп за "демократизиране".