Фискалната политика не е повод за крайни негативни оценки!

Орешарски: Финансовите ни показатели са сред най-добрите в ЕС
Обновена: 13 юни 2014 09:50 | 13 юни 2014 09:45, Веселина Йорданова
20
Фискалната политика не е повод за крайни негативни оценки!
Снимка: архив, БТА

Фискалната политика не е повод за крайни негативни оценки, беше категоричен премиерът Пламен Орешарски, след като депутатите отхвърлиха вота на недоверие към правителството за фискалната политика.

Той добави, че финансовите ни показатели са измежду най-добрите за 28-те страни-членки на ЕС.

Още по темата
Премиерът попита за колко още сектори може да се каже същото.

Края на април приходите съставляват 30.5% от планираните и това е най-добрият резултат за последните 5 години, даде пример той.

Орешарски отново изтъкна, че опозицията атакува с вотове на недоверие политики на кабинета, по които са се провалили най-видимо в управленския си период.

По думите му изтъкват се забавени реформи „сякаш в предходния мандат се направиха каквито и да е реформи“.

Орешарски призна, че има забавяне в някои от структурните мерки, но според него това не е повод за драматизиране.

Премиерът благодари на народните представители, които отхвърлиха вота на недоверие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не си мислех, че тоя е чак толкова нагъл, безсрамен и явно човека има сериозни психични проблеми. Няма друго обяснение за такова изказване.
10
1
 
1
 
! Отговори
Killuminati преди 9 години
лукавияt на снимката май наистина е слуга на Лукавия, същия онзи който четеше в Света Гора молитвата Отче Наш по следния начин: "както и вие прощавате на длъжниците си и не ни навеждай в изкупление на избрания ни от лукавия (?!)"
9
0
 
1
 
! Отговори
Никой преди 9 години
Това ако наистина го е казал Орешарски, че сме имали най-добри показатели след ЕС. Не знам, аз го имах за много умен човек.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕДОСТОЙНА МАФИОТСКА МУТРА СИ ТИ ОЛИГАРСКИ ! И ЗАТОВА САМО КЪМ ТВОЙТА ЛИЧНОСТ Е ИМАЛО ТОЛКОВА МНОГО НЕЗАППОМНЕНИ ПРОТЕСТИ. ЩЕ ТЕ ЗАПОМНИМ С ТЪРСЕНЕТО НА ЗАДНИ ВХОДОВЕ ПО КОИТО СЕ ДВИЖЕШЕ ТИ ДАЛИ ЗАЩОТНО СИ МНОГО ПРОЗРАЧЕН ,ТАЗИ ДУМА ,КОЯТО ВИНАГИ НЕПРОЦЗРАЧНИТЕ КОМУНИСТИ ИЗПОЛЗВАТ !
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ama razbira se molya vi se ako Oresharo ne, beshe milioner , a bezraboten sashto nyama negativna finansova ocenka. Puka mu skoro shte e bezraboten milioner!
6
1
 
2
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"Орешарски не е доволен от работата на НАП и митниците"-февруари 2014г."България отлага ударното усвояване на 15 млрд.евро след 2016 г.Помощта от ЕС е за периода 2014-2020 г.Именно на еврофондовете разчиташе и бизнесът,но в момента кранчето е пред пресъхване - България е със замразени еврофондове по две програми"Околна среда"и"Регионално развитие",с реален риск да бъдат спрени и парите по"Конкурентоспособност"и Програмата за селските райони."Колко още да чакаме? Какво да чакаме?Оставка !!!
5
2
 
5
 
! Отговори
С.Дянков преди 9 години
Честит рожден ден другарю Борисов,аз не съм крал пари,но забегнах за всеки случай.
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
....Както и при предишните четири неуспешни вота на недоверие, при влизането на министрите в пленарната зала депутатите от ГЕРБ скандираха "Оставка".... Викат "оставка" пък на гласуването 10 човека си бъркат в носа... вие знаетели изобщо кво искате ве? ***.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И като падне, на следващия Ден Господ Бог слиза и веè България е Швейцария. *** , какво следва ГЕРБ+ДПС или БСП+Барекофф? РБ са на 4%... КОЙ идва питам аз, не Кой сложи Пеевски? КОЙ ИДВА? ДС и БКП пак=ГЕРБ+БСП+ДПС+РБ+БАРЕКОФФ+АТАКА.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде са депутатите от ГЕРБ.Искат оставка, но ги няма в залата когато се гласува вота на недоверие?Ако всички депутати от ГЕРБ бяха в залата, с подкрепата на независимите и Атака вота щеше да мине.
1
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалките и некадърни тиквени правратаджии, какви ли номера и селски хитрини не прилагат цяла година, Вождат Тиква дори на инструктаж, чак в Щатско отиде и пак не могат да бутнат законноизбраното правитлество на Република България.Ама то от Циркаждии, какво друго да очакваш ...