ББЦ иска участие в служебния кабинет

"Временният кабинет да бъде избран от всички победители във евровота"
Обновена: 17 юни 2014 15:18 | 17 юни 2014 15:15,
30
ББЦ иска участие в служебния кабинет
Снимка: "България без цензура"

„България без цензура“ да получи представителство в служебното правителство и веднага след изборите всички партии да седнат на кръгла маса по изработване на национална стратегия. Това поиска зам.-председателят на ББЦ Ангел Славчев на огранизирана от партията кръгла маса. Той настоя временният кабинет да бъде избран от всички победители във евровота, за да се гарантират честни парламентарни избори.

Славчев е категоричен, че всички политически лидери трябват да постигнат консенсус за развитието на държавата по сектори и то веднага след като бъде избран следващият парламент.

Един от най-важните сектори е енергетиката, посочи Славчев. "Енергетиката е в катастрофа, спешно е нужно национално съгласие за дългосрочна концепция за развитие", около тази теза се обединиха участниците във форума. Трябват ни мерки за вчера и дори сме закъснели, предупреди Ангел Божилов от КТ „Подкрепа“.

Управляващите да извадят публично договора за „Южен поток“, иначе да бъдат дадени на прокурор. Това поиска енергийният експерт Христо Казанджиев и получи подкрепата на останалите участници. По начина, по който проектът е структуриран и по който ще се изпълнява, носи фатални последици за страната и я обрича на бедност, категоричен е той.

Казанджиев поиска експертите, присъстващи на дискусията, да изискат публично обявяване на клаузите по този договор и търсене на отговорност за тях. „Южен поток“ е абсолютен рекордьор по скъпотия, цената му на линеен метър надвишава четири пъти реалната. Този проект ще е колосален паметник на тоталната политическа корупция, обяви Казанджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВМРО загуби и без това малкото си поддръжници с тая коалиция с шута Бареков!Сбогом!
25
0
 
8
 
! Отговори
Божо преди 9 години
бардуков Без Центове - още един вариант, или бардуков Баламосва *** :))))
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
barkov e pomiar tova si le4i :oshte ne e vlezal v vlasta i zapo4na da se dani s komentari kato:vseki koito e v politikata ne e mnogo 4ist.
23
0
 
9
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков е убеден, че ще бъде или премиер, или лидер на опозицията в следващия парламент"И евродепутат,и лидер на ББЦ...и от CNN правеше репортажи великият ни журналист!Цирк Дьо Барек !
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
pobediteli bili vijte se be plazmodii takiva .mirizlivi kycheta.
21
0
 
13
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
ББЦ - Бареков без ценности - иска власт без да е обяснил от къде са милионите за европейските избори.Много силно мирише около ББЦ. Прокуратурата загуби ли си обонянието.
20
0
 
9
 
! Отговори
Бай Реков преди 9 години
Дудук .Страхотни европейски ценности А Дудук кончита вурст не щеш ли
19
0
 
8
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Вица от деня:"Предвид обстоятелствата от последните дни ПП България без цензура (ББЦ) свиква извънреден конгрес, на който партията ще се преименува на България без спонсора (ББС). За да се съхрани абревиатурата, някои членове предлагат просто България без Цецо." ОFF News 17.06.2014г.
18
0
 
12
 
! Отговори
kristko67 преди 9 години
Аз предлагам да поканиш и твоя спонсор Цветан Василев ,за да може и той да намаже.Малко ли пари ти даде за изборите!Тъкмо ще си ги върне от парите на хората!Не че и друугите не ги е крал!
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рибата в морето, те тигана сложили. Че кой ви е казал,че ще има служебно правителство, бе тъпънари. Говорят за предсрочни избори, а не за оставка на правителството, от която следва служебно такова. Няма лошо и такава процедура,че като виждаме какви уста сте зяпнали за власт и пари.май по-добре да я караме кротко.
16
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 9 години
Пък,Янаки С остро осъдил запалването на бсп знамето пред Президентството днес.Че може да са ги объркали хората със съветското или то май си е едно.
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ангел Славчев бърза, нали е свикнал от предаването си в ТВ7 да контролира другите и да отправя в духа на лидера си Бареков ултимативни предложения. Само че това не ти е ТВ7, нито ББЦ. Да си натиска парцалите и много, много да не се обажда, че знае само да ги ръси врели - некипели и да предава другарите си в името на властта и облагите от нея. Бюрека и другото ангелче отлетяха към Европа. Ангел Че, ще оправя бакиите с "чистите ръце", че им лъснаха далаверите и хората ги разбраха що за търгаши са
14
0
 
18
 
! Отговори
*_* преди 9 години
ХА ХА ХА! Министър-председател не щете ли!
13
0
 
19
 
! Отговори
qwer преди 9 години
Тук има само един пингвин защитник и фен на *** от ББЦ и това е много радостно, намалели са *** Бг кратуни. Браво България има шанс.
12
0
 
23
 
! Отговори
Цццццц преди 9 години
И това нищо ,,България без ценности'' ли ще ни управлява?НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.
11
0
 
21
 
! Отговори
мда преди 9 години
И от позицията на какви се изказват тези поплювковци?По презумция служебното правителство не е партийно и там представителства и квоти НЯМА.Поредната безочлива наглост от тези ***.
10
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първо кажи КОЙ ти даде парите и след това искай. Нещастен крадлив ***.
9
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещастни българи-гласували за *** бюреков!!!!
8
1
 
29
 
! Отговори
ДОБРОЖЕЛАТЕЛ преди 9 години
БЪЛГАРИЯ БЕЗ БЮРЕКОВ!!!
7
1
 
37
 
! Отговори
Биолог преди 9 години
Само искам да видя мутрите на тези, които са гласували за този ***! Искам да видя как изглеждат на живо такива същества - по колко крака имат, имат ли глави, очи, учи...От чисто научен интерес искам да ги изследвам!