Бареков поиска Петър Стоянов за служебен премиер

България без цензура е с три предложения за финансов министър
Обновена: 29 юни 2014 15:08 | 29 юни 2014 14:55,
221
Бареков поиска Петър Стоянов за служебен премиер
Снимка: БТА

Лидерът на България без цензура Николай Бареков ще предложи Петър Стоянов за служебен премиер. Това посочи политикът на влизане в Президентството за консултациите на партийните лидери при държавния глава.

Освен за министър-председател Бареков ще направи и три номинации за поста финансов министър – Светослав Гаврийски, Красимир Ангарски и Калин Христов. „Надявам се днес да постигнем национален консенсус”, каза още Бареков.

Лидерът на ББЦ обяви, че на днешните консултации при президента идва с три предложения. Първото е чуждестранните банки да застанат зад българските. „Трябват няколко милиарда, за да подкрепят системата и хората да са спокойни“, мотивира се Бареков. Според него пари в резерва има, но идеята е той да бъде подсилен. Второто му предложение ще бъде за създаване на правителство на националното съгласие. Според него то трябва да бъде без политическо участие и да бъде подкрепено от президента, за да може след това да поеме функциите и на служебно правителство.

Преди консултациите Бареков коментира, че истерията около банките трябва да спре. По думите му тя е създадена от Борисов с единствената цел да се върне на власт. Лидерът на ББЦ настоя, че за да се излезе от ситуацията, премиерът Орешарски трябва още тази вечер да подаде оставка и правителството на националното съгласие да бъде гласувано още четвъртък-петък.

„Единственото, от което няма да отстъпя, е да не се проведат изборите на 5 октомври и да няма решения, с които да бъдат подкрепени банките“, отсече Бареков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
2
 
! Отговори
щирлиц преди 9 години
Подозирах,че този не е на център,ама толкова да е изтрещял...
149
0
 
4
 
! Отговори
VESELA преди 9 години
GRESHITE GOSPODIN BAREKOV V STRUKTURATA VI V BLAGOEVGRAD IMATE PODHODQSHTI HORA ZA TOQ POST I DORI NQKOI DRUG , PREDLOJETE VIOLINA ASENOVA IVANOVA OSAJDANATA ZA IZMAMI V OSOBENO GOLQM RAZMER NEQ ZA SLUJEBEN PREMIER TQ E TOSHNO ZA TOQ POST ILI IZVAN BRACHNIQT I SIN KRIMINALNO PROQVEN DENISLAV TEQ HORA SO TOSHNO ZA UPRAVLQVASHTI I BG SHTE PREUSPEE STRAHOTNI SHLENOVE IMATE BRAVO BRAVOOOOOOO
148
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков си е една грешка на природата,която демонстрира възкресенията си на пазара за кебапчета и бюреци.Само че паричките секнаха и сега ще му остане само голямата уста.По нея си приличат със съратничката по манипулации Мая Манолова.Сътвориха заедно преврата по ТВ7 и получиха награди от управляващите,изразени в пари и постове.Само че големите лъжи се последваха от големи излагации и ..."тя танцува само едно лято".Жалко за народа.За поразиите ще си платят по закон с промените в съдебната система
147
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков вече си няма телевизия и се чуди откъде да се покаже, за да сипе *** си монолози. Не спря да сипе обиди, защото това, дето ти иде отвътре няма как да го спреш. Като евродепутат си мисли,че законът не го лови, но дори не му идва и на ум, че това държание го показва във все по-ясна светлина.Избирателите му няма да се излъжат да повторят вота си.Няма как и да избяга завинаги от закона за извършените измами и престъпления срещу народа и държавата. Аман от възкресенията му.
146
0
 
0
 
! Отговори
Еърбагът преди 9 години
Тоя като го видя по Алфа ТВ си държа кисия до мене за да повръщам.
145
0
 
1
 
! Отговори
rustam преди 9 години
АЗ ИСКАМ ДРУГАРЯ ЖИВКОВ ДА БЪДЕ ГЕН.СЕКРЕТАР И САМО ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА, СЛЕД ТОВА ОТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ ДЕПУТАТИ СОКОЛИ ГАРГИ И ВСЯКЪКВА ДРУГА *** НЯМА ДАЖЕ И СПОМЕН ДА ОСТАНЕ, искам ама няма.
144
1
 
2
 
! Отговори
Божо преди 9 години
бардуков заминава в четвърта глуха заедно с предишното нищо сидеров !!! България започва да се чисти от тинята !!!
143
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 162 - ти ненормален лви си бе? оня петър Стояно е сумиста - мутра, нашият говорият за президенат петър стоянов? нима мисилш че само един човек се казав петър Стоянов?
142
0
 
5
 
! Отговори
загуби преди 9 години
Бареков,сега вече ще загубиш и наивниците,които гласуваха за теб.С какво те спечели бракоразводното пловдивско адвокатче,освен че е пловдивска майна.Нещо да направи за България,освен да стане за смях със шавливата си амбициозна булка,увековечена във филм?
141
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се кое му е по ***.Че беше първи венцеславец на Бойко ден до оставката или, че сега се прави на него.
140
0
 
4
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
един от двамата е луд. но кой е вие сами си отговорете.
139
0
 
20
 
! Отговори
Бареков е преди 9 години
Бареков е извънземно!Забележете, как ушите му са залепени със скоч! Също така клепача му се движи отстрани!Живо доказателство, че Бареков е РЕПТИЛ!!!
138
1
 
11
 
! Отговори
Дудука преди 9 години
***, новия спонсор на Троловете!
137
0
 
2
 
! Отговори
tur4in преди 9 години
predlagam dogan za premier,2 mes dani upravlyava tur4in
136
1
 
19
 
! Отговори
bo преди 9 години
Kой ти иска мнението бе, плашиипутак! Горко на тоз народ ако ходи и гласува за лекенца като тоя.
135
1
 
16
 
! Отговори
казах преди 9 години
АКО ТОЯ СТАНЕ ПРЕМИЕР. ТО СКАПАНАТА НИ ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЛЕЕ С БЕТОН, И ДА СТАНЕ СМЕТИЩЕТО НА ЕВРОПА. А ПРОСТИЯТ НИ НАРОД , ДА СПРЕ ДА СЪЩЕсТВУВА!!!
134
0
 
14
 
! Отговори
саранчо преди 9 години
БАТ САЛИ-служебен премиер
133
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Погледнете го само, може ли един депутат, политическо лице или каквато и там длъжност да заема, да ходи така небрежно брадясъл.
132
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предлагам референдум за изгонването на *** от България.
131
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Петър Стоянов веднъж се подлъга и се зарече да не се повтаря. Точно това е човекът, който никога няма да се съгласи.