Агонията в парламента е пълна, смята Цачева

Датата за изборите 5 октомври не е подкрепена от ГЕРБ, посочи тя
Обновена: 6 юли 2014 09:14 | 6 юли 2014 09:11, Красимир Ангелов
70
Агонията в парламента е пълна, смята Цачева
Снимка: Булфото

Агонията в парламента е пълна, ситуацията в държавата е ясна - предизборна, ясна е датата на изборите - 5 октомври, заяви зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева при посещението си в Плевен в събота вечер.

Бившият председател на парламента уточни, че "датата 5 октомври по някакъв начин не е подкрепена от ГЕРБ - не са верни и слуховете, че има задкулисна договорка изборите да бъдат точно тогава, когато се очакват много гости от български произход по повод на мюсюлманския празник".

Главният въпрос сега е кога Орешарски ще подаде оставка, посочи Цачева. Според нея на 6 август с два указа президентът трябва да свърши три неща - да насрочи изборите на 5 октомври, да разпусне НС и да назначи служебно правителство.

По думите на Цачева "номинацията на Орешарски за еврокомисар е ясна за всички - това е Сергей Станишев".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
11
 
! Отговори
1 преди 9 години
Моля като пишете за политека не поставяите снимка на тази жена.
30
3
 
10
 
! Отговори
Топли мъди преди 9 години
Иска да папка момичето, лошо нема
29
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цецкее и ти си агонияя и то голяма марш в Плевен в БСП за теб яма да гласува никой ти какво искаш да гласувам за Герби и ти да се намърдаш пак някъде ее няма да стане
28
4
 
10
 
! Отговори
До 35 преди 9 години
Браво на ГРОБ ? АХАХхАХАХА то прости прости прости НАЙ-ПРОСТИ сте всичките до един партиини подметки като тебе *** ! Колко трябва да си прогнил в ценностната си система и глупав ,че да подкрепяш анти-български партии = ВСИЧКИТЕ !!! ??? КОЛКО ? Поп Кръстьо е бил 1 ... сега България е ПЪЛНА с негови последователи но не и БЪЛГАРИ !!! Срам ме е от вас "сънародници" СРАМ и дедите ви ги е срам в какво сте се превърнали и как работите против брата си и семейството и сънародниците си !
27
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След 300 дни протести може би искате да ръкопляскаме на комунистите.Браво на ГЕРБ.Народа не желае Станишев да го освобождава отново а те се превърнаха в шаика бандити.
26
0
 
12
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Хм ,кой управлява тази агонираща страна -ДПС ли!?, за да се съгласяват всички за 5 октомври -когато ще има много "гости" в България?Парламета е като държавата в агония едните чакат изборите(5.10) -държавата чака еврозоната(някога или никога) .
25
4
 
13
 
! Отговори
ни съ знай преди 9 години
Агонията е пълна, опозицията издъхва бавно и смъртта е неизбежна.
24
6
 
21
 
! Отговори
Дойн преди 9 години
Пластичните хирурзи от крокодил човек правят, Цецка защо все я изпускат?Пионки си бяха, пионки ще си останат- дали на Бойко или на Местан....
23
7
 
25
 
! Отговори
681 преди 9 години
Каква ирония! Виновния за състоянието на този парламент да обвинява другите- агонията е благодарение на вас ,некадърна другарко!
22
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като им видя физиономиите на тия смърдели Цецка,Десислава и Лиляна винаги повръщам - що така? Някаква алергия сигурно? Ако ми предизвикваха дрисък, само за тях щях да гласувам!
21
6
 
20
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Агонията ще е пълна ако другарката-стругарка се върне в Парламента.
20
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе, защо герб предложиха тая дата? Какво задкулисие! Що не скачате на майдана или герб си похарчиха субсидията за почивки на море. Щото толкоз работят в Парламента.
19
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма такава наглост, та нали точно Тиквата предложи Байрама за дата на изборите и се тръшкаше, че пак ще фалира България ако не стане! Като опита му с банките!
18
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво лицемерие, тъкмо хората които докараха парламента до това състояние да риват угрижено за агония. Как е на морето? А и субсидия от народа за харчлък си имате! ***!
17
7
 
5
 
! Отговори
Суека преди 9 години
Който мрази комсомола = Всички "партии"(от 1945 досега) измислени и изкуствено създадени от партията майка терористите от БКП и иска да са по затвор или бесило палец нагоре , а който е *** и подкрепя статуквото и обича да лиже *** на чужди интереси и хора палец надолу !!!
16
5
 
25
 
! Отговори
данчето соколова преди 9 години
До агония докарахте България точно вие, нагла и проста партийна секретарке на ОНС - Плевен! Точно вие, с некадърното си, престъпно, прогизнало от корупция и просташко сикаджийско управление! Вие докарахте страната не до агония, направо я вкарахте в горба! Банкянската мутра и престъпниците около него като теб!
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"датата 5 октомври по някакъв начин не е подкрепена от ГЕРБ - не са верни и слуховете, че има задкулисна договорка ...."Ами защо не излязохте и не обяснихте на хората с какво се свързва датата от мюсюлманите?Можеше да има много по-големи протести от тези, които организираха "умните и красивите"!Тихомълком обаче излязохте и казахте, че изборите вече са насрочени, и нищо повече като коментар за датата. Т.е. съгласни бяхте да са на 5-ти октомври, но не по-рано, нали?
14
11
 
29
 
! Отговори
Молещ се преди 9 години
Боже, опази България от ГЕРБ!
13
5
 
30
 
! Отговори
Сценария преди 9 години
Сценария е ясен - Победа за ГЕРБ с помоща на Брюксел и Банана , Борисов става Премиер, Цачева председател на НС , идват избори за Президент, Мутрата се кандидатира и става Президент, Цачева шеф на ГЕРБ а Плевнята става пак министър.А Народа пак беден ,гладен , с 250 евро заплата и 100 евро пенсия , ама сме пък европейци и изпълняваме изискванията на Брюксел и пазим финансова дисциплина :)))
12
5
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Другарко, Цачева, защо се съгласихте да правим изборим по Байрама ?Нали тогава всички турци се прибират от гурбет и ще гласуват тук до един ?Това част от скритите договорки между ГЕРБ и ДПС ли е ?