Станишев няма да се поблазни да стане еврокомисар!

Мерджанов: Всеки, който е отписал БСП, греши
Обновена: 6 юли 2014 18:34 | 6 юли 2014 18:09,
61
Станишев няма да се поблазни да стане еврокомисар!
Атанас Мерджанов. Снимка: БТА

Председателят на „Коалиция за България“ Атанас Меджанов не допуска Сергей Станишев да стане еврокомисар.

Еврокомисарят е високопоставен чиновник, а Сергей Станишев е политик и за това време се проявявал политически, едва ли би го поблазнила идеята да бъде еврокомисар. Лично аз не допускам да той да стане еврокомисар, такива са били разговорите ни от последните дни“, коментира той пред Нова телевизия.

Според него кандидатурата за еврокомисар в сегашната ситуация трябва да бъде функция на разбирателство на главните политически сили.

„БСП ще има своята позиция тогава, когато бъдат обявени консултации при президента или при премиера“, заяви Мерджанов.

Той беше категоричен, че ГЕРБ блокира работата на парламента, което определи като „ удар под кръста“.  По думите му хората на Борисов се опитват да делегитимират най-важната институция в държавата.

Това, което смятам, че е необходимо да се направи във вторник, е отново да се съберем и да изпълним програмата, която беше приета предишната седмица. Има консенсус по нея, можем да я изпълним, можем да се договорим, смята Мерджанов.

Той не допуска и варианта да няма избори на пети октомври. По думите му оставката на Орешарски не я бави БСП, а "тя ще дойде съвсем закономерно".

Мерджанов беше категоричен, че всеки, който  е отписал БСП, греши. Той прогнозира солиден резултат за левицата на предстоящите предсрочни избори. Червеният депутат се обяви против анти-ДПС говоренето от свои съпартийци.

Всяка политика и крачка на изолационизъм само може да отслаби нашата позиция, заяви той по повод думи на зам.-председателя на НС Мая Манолова, че БСП два пъти е сгрешила с ДПС и трети път няма да има.

"Ние докарахме нещата дотук и ние трябва с вещина да се опитаме да ги оправим, с лице към бедните и прошка", каза още Мерджанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моника вече е поблазнена а станишев няма право на глас.
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП е оперативния център на мафията в България. Естествено че никой не може да ги отпише. От колко хора точат пари.. Ако не си плащаш я ще ти отвлекът детето, я ще ти гръмнат колата
46
0
 
7
 
! Отговори
Pensioner преди 9 години
Tипичен партиен секретар от 80те години на миналия век...
45
2
 
3
 
! Отговори
Нацисти и фащисти преди 9 години
Ами ако стане еврокомисар, да ти се изплюем ли във мутрата. Айде стига. Каквото и да правите, БСП-то сте социалдемократи в услуга на олигархията. Много пъти съм казвал, че по своите програми и изпълнения ГЕРБ са нацисти, а БСП фашисти. Резултатйт е един и същи - ограбване до шушка. Не сте партии за Българите, а близачи на чуждото.
44
0
 
6
 
! Отговори
да ви отпише някой? преди 9 години
как може, такива изпечени лъжци и крадци!
43
8
 
0
 
! Отговори
дядо преди 9 години
Интересни са коментарите на ***,може би според тях илитерата Буда би бил подходящ за евро комисар-другари комунисти от герб,вашия идол е абсолютен *** и в ЕС може да бъде само разклащач на шменти капели ;)
42
0
 
2
 
! Отговори
Loyko преди 9 години
Zbogom BSP.Istorija vi chaka.Idva Nova Bulgaria,dosta lazi i obeshtanija izprikazvahte,vreme e za ottegliane v zabvenie.Napanite sa izlishni.Lek put kam istorijata.
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Късно е либе за китка при тези шалвари.
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм я отписал...И не мисля,че греша.А думите,че спинишев не иска да е еврокомисар само показват колко е слънчасал този дрОгар.Спинишев за някое постче и майка си на *** ще шитне.
39
0
 
10
 
! Отговори
bb преди 9 години
този е същата злоба като станишгей!! ...и той няма да издигне партията...просто злобните хора нямат шанс!!
38
0
 
4
 
! Отговори
адам 1966 преди 9 години
До БКП: Не се и съмнявам- такива водеха и настаняваха едно време *** по елитните тогава столични квартали. За "тях" софийското гражданство не беше нито проблем нито пречка. По полит-линия им го даваха на място.
37
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Александър СтанинскиНяма нужда никой да го праща Борисов, него го приемат и Меркел и Обама, че и Путин, а вашите *** само във Виетнам и Азърбейджан ги канят.И още нещо, "тиква" ще викаш на мъжа, който подозираш, че ти е биологичен баща.
36
0
 
12
 
! Отговори
БКП преди 9 години
До адам 1966--37; Тоя ,Мерджанов ,Тръгнал от Елхово. Там бил Комсомолски секретар в Яница.Абе Елховска ТРОНКА.
35
0
 
12
 
! Отговори
пенсионер- преди 9 години
А бе Наско чедо зашто се наемаш да го заштитаваш,че няма да се съблазни за евро комисар .той и за евро депутат нямаше да ходи а изпързаля Корумбашев .Той се чуди по какъв начин да се отскубне от бг.за тези 13 години толкова тиня нанесе че тази която сега чистят в АСПАРУХОВО ништожество.
34
0
 
16
 
! Отговори
Smile преди 9 години
Докато не бъде изтребена и заличена тая долна и безродна пасмина, никога няма да има България.Всичко останало са празни приказки.
33
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те това *** наглост, най гнусните червени крадци/милионери/..да плачят за бедните...
32
0
 
20
 
! Отговори
адам 1966 преди 9 години
Тоя кир от снимката навремето живееше в Иван Вазов до Камен дел. Той и семейството му се наслаждаваха на най-различни Западни Капиталистически символи - малкия Мерджанов носеше маратонки Найк и караше Тойота Селика. Една от първите в София. А иначе учеха колко лош бил капитализъма и колко велик социализъма! Шайка изпечени ***!
31
0
 
15
 
! Отговори
американецо преди 9 години
Поредната жмел-врътка на *** - Сергей Димитриевич Станишев - в главната роля - Хем го махат от шефското място на БСП(к), Хем изобретяват нов пост - шеф на Коалиция За България, с други думи, ни-така ни-вака, както казва баба Гицка от Долно *** със 130-те лева пенсийка. Бравос на Сирьожа, добър ученик и последовател на кремълския си вожд-лилипут! И ония така, като му изтече мандата на президент си се самоназначава за нещо друго - например Премиер. И т.н. Позната комунистическа демагогия.
30
0
 
14
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Да бе, няма да се поблазни. Това Станишев ли го обеща? Щото той и евродепутат нямаше да се поблазни да стане ама като видя, че работата става дебела все, че се поблазни.
29
2
 
10
 
! Отговори
От чужбина преди 9 години
Правилно! Първо ви разстрелвам и после ви отписвам (задрасквам по списъка) !