Отдавна сме готови за оставка, ще бъде факт, увери Йовчев

"Поетото като ангажимент ще бъде спазено"
Обновена: 23 юли 2014 14:05 | 23 юли 2014 11:06, Веселина Йорданова
79
Отдавна сме готови за оставка, ще бъде факт, увери Йовчев
Цветлин Йовчев Снимка: архив, БТА

Министри от правителството потвърдиха, че оставката на кабинета ще бъде факт, но все още остава въпросът дали това ще се случи днес или утре.

Вицепремиерът и вътрешен министър Цветлин Йовчев заяви, че правителството е готово много отдавна за това, но единственото, което го спирало, е необходимостта всички процеси след това да бъдат управлявани.

Йовчев каза още, че е вероятно оставката на кабинета да бъде подадена днес, но напомни, че това е в правомощията на премиера.

„Това, което каза и пое като ангажимент, ще бъде спазено”, подчерта МВР шефът.

Военният министър Ангел Найденов пък очаква оставката на правителството да бъде внесена най-късно утре. „Дано всички се успокоят”, коментира той.

Найденов попита кой се интересува толкова много от оставката на правителството, при положение че има ясни срокове, в които да се проведат изборите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига сте говорили и вършили глупости. Изчезвайте вече. За ангажименти и отговорности ще говорят...Наглост.
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еееи едно правителство една София не може да оправи пък какво остава за една България
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще я подадете,ама ви трябва още малко време,за да заметете всичкиследи на откраднатите милиарди заеми
28
1
 
11
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Аз се интересувам от оставката на правителството г-н Найденов, аз. Подайте тази оставка най-накрая и изчезнете от политическия живот на България за възможно най-дълго време .
27
1
 
16
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 9 години
Понеже няма какво да кажат сега БСП ще викат до изборите как са качили пенсиите с 4.50 лв. и колко милеят за *** и пенсионерите. И както милеят Станишев, Местан и Орешарски както и тяхното обкръжение станаха мултимилионери, а баба Пена от с. Горно Камарци крета с 130 лв. Егати и демагозите и престъпниците.
26
1
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Като отдавна сте готови с тази оставка ,защо не я давате ? За какво чакате ? Малко ви беше една година да се ослушвате и работите за социалната политика на *** .До кога ще си играете със съдбата на един цял народ.*** за зеле не става от вас и се чудя как няма да ви е срам отново да се зъбите и лъжете отново за следващият парламент,по добре не манайте плакатите ,защото всеки път едни и същи маймуни висят по оградите.
25
1
 
8
 
! Отговори
mitko преди 9 години
Няма да има оставка. Интересно коя обществена поръчка на коя фирма близка до ДПС все още се чака да се раздаде и тогава оставка.
24
1
 
18
 
! Отговори
ХА ХА преди 9 години
Смешни сте бе некадърници! Букмейкърските къщи сигурно вече имат залагания, ще ли има оставка или няма да има! Отдавна били готови?! Наглеци, преди година трябваше да я дадете без да сте готови!ОСТАВКА!СБОГОМ, КОМУНИСТИЧЕСКИ КРАТУНИ!
23
1
 
2
 
! Отговори
Toi преди 9 години
Kade ste se razbarzali aide postoite oste malko ne se pritesnjavaite taka i taka koraba otdavna e potanal.
22
1
 
26
 
! Отговори
психолог преди 9 години
Цяла година Орешарски повтаря , че си носи оставката в джоба ама понеже бил отговорен няма да си е подаде. Айде стани малко без отговорен и си я подай, че като те гледам май ти хареса да гребеш с голямата лъжица.
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 21в много държави здравната система е на солидарен принцип но :1 на всички без изключение се удържат здравни вноски - в България - здравни вноски от пенсионери не се удържат а те са повече от осигуряващите се2 на държавните служители осигуровки не се удържат3 потребителската такса е за всички с изключение на здравните работници - в България е и за здравните работници но на пенсионери , *** (социално слаби ) не плащатето къде са парите от здравната каса
20
1
 
11
 
! Отговори
ЧЧЕРУПКАТА преди 9 години
Ореха е БОЛЕН и когато оздравей ще си я даде оставката.
19
1
 
11
 
! Отговори
Да преди 9 години
Мижитурка скапана...
18
18
 
3
 
! Отговори
Имана преди 9 години
До АнонименЗаради бате Бойко далаверата. Защо цената на тока е толкова бе пич? Кои изхарчи 8 млрд. резерв, бе пич ? Кой замрази пенсиите за 3.5 години, бе пич ? Най-вече не харесвам че ББ е един *** овчар и селски тарикат.ГЕРБ са не по-малка проказа от ДПС и БСП, да бяха оставили Орешака да си свърши работата сега всички заедно ще го береме плодовете.Алеко салам пич.
17
1
 
27
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Къде е Станишев мандатоносителят, този който обеща работа, този дето искаше социалната справедливост, а остави дългове, глад фалирала банка а в нея държавните пари. каде е? тоя душман!
16
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тръгване да си демонтирате и вземете оградата около народното събрание.
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва им още малко да довършат далаверите и да доскапят нещата до такава степен, че през следващите четири години и господ да дойде да ни управлява да се издъни.
14
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ СЪМ АДВОКАТ НА ГЕРБ, НИТО ГИ ХАРЕСВАМ! ИСКАМ САМО ТЕЗИ, КОИТО ГИ ПЛЮЯТ ДА КАЖАТ ЗАЩО ТОЧНО? ЗАПЛАТИТЕ БИЛИ МАЛКИ? ТОЛКОВА МОЖЕ ДА ДАДЕ ДЪРЖАВАТА! ТОКЪТ БИЛ СКЪП? ТОВА Е ЦЕНАТА! ВИДЯХМЕ КАКВО СТАНА КОГАТО Я СВАЛИХА - НЕК Е В ТЕХНИЧЕСКИ ФАЛИТ! И ДА БЯХА Я СВАЛИЛИ С ПОНЕ 10%, А ТО С НЯКАКВИ ЧАСТИ ОТ СТОТИНКАТА! НЯМАЛО ПАРИ ЗА БОЛНИЦИТЕ? СЕГА ДА НЕ БИ ДА ИМА? ГОРИВАТА СА СКЪПИ? ДА НЕ ГИ ОПРЕДЕЛЯ ББ? ПЕНСИИТЕ НИСКИ? УВЕЛИЧИХА ГИ С НЯКОЛКО ЛЕВЧЕТА! И КАКВО ИСКАТЕ? МНОГО ПАРИ, БЕЗ ДА РАБОТИТЕ?
13
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предлагам оставката да бъде подадена още днес, бюджетът на НЗОК да не бъде актуализиран, след което милиони български граждани да останат без каквато и да било здравна помощ.Очевидно само тогава от ГЕРБ биха останали напълно доволни. Останалите 7 и кусур милиона български граждани кучета ги яли. Те и без друго са си "лош човешки материал", "ши*ан народ" и "кучета, които трябва да бъдат държани изкъсо на каишка".
12
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЙОВЧЕВ Е ОТ КРЪЖОКА НА БЪРЗИ,СМЕЛИ ,СРЪЧНИ,НЕНАСИТНИ,КРАДЛИВИ,НАГЛИ И ГЪНСУРАТЛИИ. НО СЕГА СА В УЖАС ,ЗАЩОТО ЦВЕТАНОВ ПАК ЩЕ ИМ БРЪКНЕ ВЪВ ВЕЧНО АЛЧНИТЕ ,ЧЕРВЕНИ ***.......НА ТОЗИ ОТ СНИМКАТА МУ ПОЖЕЛАВАМ СЛЕД КАТО ЦАЦАТИ СИ ДАДЕ ОСТАВКАТА И ДА ТРЪГНЕ ПО ПЪТЯ НА ЦВЕТАНОВ....