Сидеров очаква "Атака" да участва в следващия парламент

Не прогнозира обаче какво ще е разпределението на силите
24 юли 2014 17:56,
192
Сидеров очаква "Атака" да участва в следващия парламент
Волен Сидеров, Снимка: БТА

Волен Сидеров очаква „Атака“ да участва в следващия парламент. Той обаче не прогнозира какво ще бъде разпределението на силите, „тъй като атмосферата е изключително замърсена". 

"Аз прогнозирам поредица от политически кризи от типа на италианските, тъй като не виждам стабилност, която да се очертава, така че да има стабилно управление и то на базата на интересите на българското общество“, каза Сидеров на пресконференция в Силистра.

Още по темата
На пресконференцията Волен Сидеров определи водената от правителствата през последните години политика като колониална.

Според Сидеров страната ни губи от членството си в ЕС и в НАТО и "трябва да се проведе референдум дали България да бъде член на тези два съюза". "Отвън ни налагат политика, която е вредна за страната ни", заяви Волен Сидеров.

Той смята, че българските политици трябва да престанат да играят политически хазарт с българите и заяви, че „имаме нужда от държавници, които могат да работят за интереса на България“.

Сидеров посочи, че през следващите месеци ще има много срещи с българските граждани. "Ще бъда сред хората на България, за да им обясня от какво робство трябва да се освободят и който се събуди - събуди, който не успее, да не се сърди след това на живота, който живее", подчерта националистът.

"Българите трябва да избират по идеология, иначе няма да заживеят по-добре", заяви Сидеров. Той подчерта, че ръководената от него партия разчита на ясната си идеологическа програма, която изисква връщането на държавата в икономиката.

Националистът съобщи, че останалите днес в парламента депутати на партията са гласували за оставката на правителството. 

Сидеров и ръководители и дейци на "Атака" днес имат срещи с жители на Алфатар и с. Калипетрово, а довечера ще се срещнат и с граждани на Силистра, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
10
 
4
 
! Отговори
з преди 9 години
абее мноооооого ми е интересно с тези безмозъчни амеби от Атака и най-вече този откровено луд откачалник продажен Сидеров кой иска да се среща по градчета и селца, че ми били обикаляли да се срещат с хората...единственото заради което бих се срещнал с *** като Чуколов и останалите е да му кажа, че няма как едноклетъчни да ме управляват мен и да ме убеждават как те щели да ми оправят живота....ай сектир беее, не мога да повярвам как може да има такива политици и даже да гласува някой за тяхПрочети още на: dnes.bg/politika/2014/07/24/prezidentyt-poiska-ot-ns-poveche-prava-za-sl
50
7
 
4
 
! Отговори
избирател преди 9 години
Тоя маняк дали си пее.''А ДАНО,АМА НАДА ЛИ...''?!
49
7
 
9
 
! Отговори
Коко преди 9 години
Гладен Воленчо, депутатско място сънува. :)
48
4
 
7
 
! Отговори
Божо преди 9 години
До атакистЕДНАКВО ГНУСНИ СА !!!
47
11
 
6
 
! Отговори
бизнес дaмa преди 9 години
Aве вие луди ли сте дa глaсувaте зa този!Всичко политици и олигaрси и монополисти кaзвaт пaри зa по високи доходи нямaНеможе дa имaме рaaзвитa икономикa, зaщото см3 мaймуни и лош мaт'рялЯсно е че еди премиер трябвa дa вдигa токa' дa бъде брутaлен диктaтор и дa мaчкaКой ще глaсувa зa тояЕй рaзберете' Бългaрия нямa шaнсов3 дa. Е нормaлнa държaвaНямa кaк дa стaнеВсичко нaопaки е популизъмДеее'''a долния ти гнус3н пaтриот' ей стигa лъгa хорaтa бе!!!!
46
10
 
10
 
! Отговори
ицо преди 9 години
Сидера може да очаква само още по-голямо натирване в миша дупка....Долен *** ,пак се натиска,ама няма господин редакторе,излизаш в пенсия и почваш да си пишеш там твоите си виждания,бръщолевения и т.н. и да ги издаваш в ограничен тираж,само за *** като твоята свита от крякащи патки,недо...ни кокошки и трътлести пехливани.Парламент за вас ЙОК,нали знаеш какво е ЙОК...близки сте си там,не може да не знаеш
45
10
 
23
 
! Отговори
Национален предател преди 9 години
Сидере, кремълска подлого, какво още правиш тука? Разкрит си вече, ***!!!
44
9
 
19
 
! Отговори
демократ преди 9 години
Тия руски сепаратисти -Атака да си ходят при Путин.
43
8
 
19
 
! Отговори
... преди 9 години
Я , бЕлата Златка !? Само един въпрос към него... Благодарение на КОЙ или КОЯ партия съществуваше тази коалиция между БСП и ДПС? Нима ако бЕлата Златка беше против ДПС и комунистите щеше да им бутне рамо? Когато има факти всички останали да мълчат. Никой мислещ човек няма да гласува за тая пародия - Болен !
42
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
45 В кaбинетa Орешaрски се подкрепяше повече от годинa от русофилa Сидерович, туркофилa Местaн, сaмо незнaм кaк дa вместим Серго в ролятa нa нaционaлистa, той човекa писaл зa съвецкaтa военнa униформa, някaк си не се връзвa...
41
5
 
3
 
! Отговори
ооххоо преди 9 години
Да можеш да чакаш,да знаеш да чакаш.
40
16
 
10
 
! Отговори
e room преди 9 години
Крaйно време дa смaчкaме пaртии герб бсп и дпс!Крaйно време е естествените монополи отново дa сa държaвни, кaкто е в рaзвитите стрaниКрaйно време е Бългaррия дa бъд3 изведенa от комaтa
39
6
 
16
 
! Отговори
Joro преди 9 години
Ще ти се, ама няма. Каквото беше, беше. Търси работа ...
38
8
 
31
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Аз съм БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТ и ме е гнус от такива АНТИБЪЛГАРИ като сидеров и каракачанов !!!!
37
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще ти се ...
36
3
 
8
 
! Отговори
до 38 преди 9 години
Не виждам връзката между националист, русофил (така се пише на български) и туркофил. Ама щом ти я виждаш така да бъде. Просто имаш дефектни принципи и разбирания. А какъв съм въобще не е твоя работа. Пич съм. Ей такъв съм.
35
12
 
11
 
! Отговори
FMC преди 9 години
До Да, ама неТук може би си прав. Аз също се надявах Сидеров да направи кабинет с Борисов, защото не вървеше с ДПС. Но пък впоследствие се оказа, че ГЕРБ не са точно това, за което се представяхме и в което вярвахме. Прекалено много далавери, прекалено много СРС-та, прекалено много лъжа и демагогия.
34
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще се връткате,връткате,връткате ...........след време отново на ...а на Сидеров и АТАКА ще кацнете!!!!!Ако до тогава не са ни .....ли мамата на всички!!!!
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
40 ти пък си един " историк"...
32
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МОЖЕ АМА В МОСКВА....