Правителството на Орешарски не постигна успех в нито една сфера

"Няма нищо построено, само спрени проекти", коментира Борисов
26 юли 2014 15:58,
300
Правителството на Орешарски не постигна успех в нито една сфера
Снимка: ГЕРБ

Правителството не постигна успех в нито една сфера. Това каза пред журналисти в Царево председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му има тотален срив в икономическата, социалната, финансовата и политическата сфера в страната.

"Нито една партия досега не е изпадала в такова падение, в каквото изпадна БСП”, коментира лидерът на ГЕРБ.

Относно политическата обстановка в страната Бойко Борисов коментира, че през октомври положението може да стане много страшно дори апокалиптично, ако хората не посочат категорично кой да управлява България. Затова не изключвал вариант служебното правителство да управлява не два месеца, а много повече. Той заяви, че няма представа каква ще бъде структурата на служебното правителство.

Председателят на ГЕРБ се възмути от развоя в отношенията между доскорошните коалиционни партньори БСП и ДПС, които „цяла година се прегръщаха и целуваха, една година „Атака” ги подкрепяше, а сега се обиждат и воюват по между си“. Той упрекна правителството в оставка, че България взима 10 млрд. лева европейски средства и няма нищо построено, а само спрени проекти и европейски програми. Като пример лидерът на ГЕРБ посочи спряното изграждане на четирилентов път от Бургас до курорта "Слънчев бряг".

„Това ще остане в историята на политиката в България – мандатоносителят да бяга от парламента, да няма кворум заради него”, заяви още той.

Лидерът на ГЕРБ коментира предстоящия избор за нов председател на БСП, който ще се състои утре. „Пожелавам на БСП да си изберат лидер, но дано да е лидер, който да може да си управлява партията”, заяви Борисов.

Бойко Борисов коментира и твърденията в публичното пространство, че има сближаване между ГЕРБ и ДПС. По думите му всеки ход на партията е грешен, тъй като излизало, че подкрепят ли бюджета, ще бъдат „пришити” към ДПС, а, ако не го направят – че бламират президента Плевнелиев.

Борисов бе в Царево за откриването на фар-скулптура. Той заяви, че от ГЕРБ са вложили 120 хил. в направата на съоръжението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На този с жълтата блузка дадоха ли му вече жълтата книжка?
10
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя психично болен властолюбец срина цялата държава само и само пак да се докопа до властта, камерите и микрофоните. Пълен *** и самовлюбен ***.
9
5
 
20
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Давай Байко, цар си на простотиите и явно искаш да те изберат за цар на простите!С Местан ще си пиете кафенце и ще усвоявате отново пари. Това си е ревизирана коалиция НДСВ -ДПС. Спомням си Долорес що еко-чешмички, еко-беседки и еко-пътеки откри и колко екопари влязохо по разни каси. И ти беше от отбора им, по всички ТВ се пуйчеше, а после им стана двоен депутат!
8
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мутрата пак започна да реже ленти и да прави с чужда пита помен. Е нали Орешарски нищо не е построил, кви са тия ленти дето му ги режеш, а ?
7
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Резача на лентички пак се изказа.Толкова негативен човек до сега не сме имали в политиката.Как не каза добра дума за никой.Хвалипръцкото пак ще ни залива с нападки към предишните,както правеше 4 години преди това.Но този филм вече сме го гледали и той не ни харесва.В армията има един израз "най-добрата защита е нападението".Вече 5 години Борисов само напада и нито веднъж не призна свои грешки.Вече много ни омръзна.Ако не го сменим,страданията на които ни обрече ще продължат.
6
2
 
7
 
! Отговори
ga преди 9 години
С каквато съдба съдиш с такаваще ти отсъдят и с каквато мярка мериш с такава ще ти мерят.Не високоумствай но бой се.
5
5
 
20
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
А бре братоци, този с жълтата фланелка да не участвал в състезанието в колоездачното състезание: ролан гарос.Бре много се е изпотил горкия колоездач.Щото той и неговия отбор постигнаха толкова много успехи преди 1,5г.,че хората от отчаяние се палеха.Ама-аааа много успехи пожънаха.
4
3
 
14
 
! Отговори
chach преди 9 години
bb veche zapochna da se vjiviava vnovia si film.
3
8
 
22
 
! Отговори
Фон преди 9 години
Притъпи страха у хората от полицейщината на Бойко и направи опит за рестарт на икономиката което пак е нещо!
2
25
 
18
 
! Отговори
Да преди 9 години
За съжаление Боко е прав!
1
7
 
35
 
! Отговори
активен преди 9 години
Ле, ле пак се започна с лентите.