Местан увери Миков в „градивната нагласа на ДПС“

Лидерът на ДПС приветства Миков, че не залага на дребнава партийност
Обновена: 28 юли 2014 14:07 | 28 юли 2014 13:01,
49
Местан увери Миков в „градивната нагласа на ДПС“
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ДПС Лютви Местан поздрави Михаил Миков за избирането му начело на БСП. В честитката си до новия лидер Местан му пожела „политическа авангардност“ и го увери в „градивната нагласа на ДПС“ за реформи.

Още по темата
Поздравителното писмо идва в момент на силно напрежение между доскорошните партньори. Искрите между БСП и ДПС прехвърчат цяла седмица, а кулминацията дойде в петък, когато ГЕРБ и ДПС прокараха свикване на извънредно заседание на парламента за актуализацията на бюджета въпреки нежеланието на БСП. Тогава социалистите обявиха, че има формирано ново мнозинство и заподозряха, че ГЕРБ и ДПС могат да направят правителство.

„Във Вас приветствам авторитета да се работи последователно в името на конструктивната политика без дребнавостта на самоцелната партийност за европейското бъдеще на България“, пише още председателят на ДПС.

Той изтъква победата на Миков на фона на оспорваната надпревара между знакови лица на БСП. „Ценя спечеления от Вас избор. В него различавам силата на собствената Ви политическа и парламентарна аура на опитен политик с европейска комуникативност и категорична самостойност“, се казва в поздравителния адрес на Местан.

„Преди да завърша с полагащото Ви се уважение, Ви уверявам в градивната нагласа – лична и на ДПС – да влагаме политическата си себестойност за националните приоритети, през които да преведем България през реформите за висок стандарт на гражданите и за стабилна демокрация в държавата“, пише още лидерът на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
24
 
! Отговори
гост преди 9 години
самостойна аура,комуникативност,себестойност- местанов що се правиш на градивен и уникален суперинтелектуалец политик с европейска комуникативност и световна значимост,след като е ясно,че не си нищо повече от дребен тарикат и хитрец с балканска насоченост и протурска ориентация.
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди избори винаги червени и турски манипулации, а след изборите БСП и ДПС все се оказват на един и същ бряг. Който не вярва - нека провери последните 10-15 г как е било. Ама докато има балами, ще има и измамници.
3
4
 
8
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Местане .....внимааааааааай чи вечи не си любимеца на падишаха ....има един тиквун дет ща измести ефенди
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може и пак да управлявате заедно с БСП, нали? Щом казваш, и БСП са на същото мнение. Народът обаче няма да ви даде възможност да имате мнозинство дори и с помощта на ББЦ.
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Градивна позиция... Миков в партер