Кой кой е в служебния кабинет на Плевнелиев

Вижте биографиите на министрите от служебното правителство
Обновена: 5 авг 2014 14:04 | 5 авг 2014 11:45, Красимир Ангелов
194

Проф. Георги Близнашки – министър председател. Роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска област. Възпитаник е на Английската езикова гимназия и на Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Право“. От 1983 до 1987 г. е асистент, до 1990 г. е старши асистент, а от 1988 г. е доктор по конституционно право с тема на дисертацията „Правно положение на постоянните комисии в Народното събрание“. От 1990 г. до 2004 г. е главен асистент по Конституционно право на Република България, Катедра „Конституционноправни науки” на Юридически факултет на СУ. От 2009 г. е професор по конституционно право на Република България. През февруари 2014 г. оглавява Инициативния комитет за произвеждане на референдум за изборна реформа. Автора е на повече от 70 научни трудове на конституционно-правна тематика – монографии, студии и статии. Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
35
 
! Отговори
Пешо Харварда преди 9 години
И как стана така, че почти всички от тези са специализирали в САЩ, Англия и Германия, т.е. са "Харвардски възпитаници" напр. Интересното е, че при всяко запитване обаче от отсрещната страна до момента винаги отговарят, че нямат информация такова лице да е завършило там. Смях. Те може и да си стават, ама защо е необходимо така грозно да ги пудрите.
94
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Расиме, направо трябваше да извикаш Маккейн и да му дадеш той да стане премиер и да си състави кабинета.Би било по-прозрачно...
93
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Силно впечатление правят визитките на повечето служебни министри, но тези на Ангелкова и Щонов направо са потресаващи! Какво общо има първата с транспорта, информационните технологии и съобщенията?! А какво да кажем за втория - с няколко специалности от американски университети, експерт по сливане и придобивания на висока позиция и накрая - шеф на маркетинга в треторазрядна софийска кабеларка! Явно на всяка цена трябва да изпълнят поръченията на отвъдокеанските си господари! Горко му на народа.
92
14
 
15
 
! Отговори
Минко Танев преди 9 години
Г-н Анонимен 115, при цялото ми уважение към Вас, но явно Вие не уважавате по-голямата част от правната мисъл на България. Новият премиер бе активен протестиращ, което му прави чест, но преди всичко той е доказан специалист в областта на конституционното право. А това, че се изправи срещу собствената си шайка...пардон - партия, доказва и смелост. А на фона на Борисов и Орешарски, проф. Близнашки е направо недостижима галактика.
91
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти ли си цунамито бе селски?
90
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Споко на 5 Октомври *** ще ги удари цунамито.
89
3
 
21
 
! Отговори
Vankata преди 9 години
0. Честито на Заслужилите!!!Усмивка Това са така наречените "Бели якички на Прехода", които останаха скрити за Широката публика!!!Усмивка Отличителна черта на тези мериносани играчи е пряката им кръвна връзка с най-яките комунисти от Нафталина(ЦК на БКП), които действаха от по-заден план и нямаха естествен цвят!!!Усмивка
88
3
 
6
 
! Отговори
Vankata преди 9 години
1. Основният им принцип беше Измекярския, но това ги е съхранило за да се изправят днес, в сегашното си величие пред Вас - въпрос на оцеляване и безпрекословно спазване на директивите на Партията!!!Усмивка Усмивка Усмивка
87
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредните парашутисти!
86
4
 
2
 
! Отговори
Vankata преди 9 години
2. Тези хора не правят компромис със себе си, те вече са го направили - те си имат свой български отбор и са вкоренени в него, те не могат да избират, за тях величието е най-важно на света, а техният величествен свят е в България - ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГИ!!!
85
2
 
5
 
! Отговори
Vankata преди 9 години
3 Те се имат за патриоти, но тяхната добавена стойност, досега, беше партийно-конюнктурна, а днес Вие ги поставяте в светлините на Прожекторите - ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ, НЕ ИМ ПРОЩАВАЙТЕ НИЩО, ТЕ НАЙ-МНОГО СА СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ, ТЕ НАЙ-МНОГО Й ДЪЛЖАТ - УПОТРЕБЕТЕ ГИ ЗА ПО-ВИСШИ ЦЕЛИ!!!
84
2
 
1
 
! Отговори
Vankata преди 9 години
4. 5.Ако всичко е "Берое", накарайте ги да го направят най-ценностният и първокласен отбор на Народа - накарайте ги да заслужат величието си, за което толкова милеят!!!Усмивка Усмивка Усмивка - РЕАЛНО И ЧЕСТНО ПОКРИТИЕ, АЗ, ТАКА ГИ РАЗБИРАМ НЕЩАТА, БИДЕЙКИ ЧАСТ ОТ НАРОДА!!!Усмивка Усмивка Усмивкa
83
2
 
4
 
! Отговори
Vankata преди 9 години
5. ПОИСКАЙ СЛАВА И ВЕЛИЧИЕ, ДРАГИ МИ, БЪЛГАРИНО, не се свени - скромността е за тези, които нямат какво друго да предложат!!! - ... а ти си давАЛ, даВАЛ, дАВАЛ, ДАВАЛ, ДАВАЛ ТОЛКОВА МНОГО, ЧЕ МЕ Е СРАМ ОТ ТЕБ, ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПОИСКАШ НИЩО, ОТ НАЙ-ПРЕКИТЕ СИ ДУШМАНИ!!!
82
3
 
2
 
! Отговори
Vankata преди 9 години
6.P.S. За Недоразбралите:ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА, ОЗНАЧАВА: ВСИЧКИТЕ СА МАСКАРИ(без никакви изключения)!!!Усмивка Усмивка Усмивка На България й трябва много малко, но поради естеството на манталитета й, само душманите й могат да я оправят - иначе ще трябва да пусне много кръв за да се излекува, ако се излекува!!!Историята е един кръговрат, в който рано или късно, всички потъват в праха й!!!
81
3
 
22
 
! Отговори
Истината преди 9 години
Приличат на рояк Калинки на ГЕРБ.Живуркали си до август 2009 и после изведнъж стремително парашутиране от ГЕРБ на висши длъжности, а по-голямата част от тях тогава са били на по 30-37 години, т.е. никакъв опит в управлението.
80
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как пък само Раданова не предизивква негативна реакция в мен?
79
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредното ято Бойкови калинки.до:80 Сигурен ли си ,че му куркат червата.Тоя не е стоял със скръстени ръце. А КТБ на кого е дело?!?!?!
78
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След не много време кой ли ще спасява България от тези герберасти? Орешарски едва ли ще се навие пак да е премиер, а и положението ще е много по-тежко в сравнение с 2013-та.
77
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В сравнение с Орешарски тези не струват.
76
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След тези спешно ще търсите Орешарски .