ББЦ готова с управленска програма до седмици

Бареков иска да има образователен ценз за детски надбавки
31
ББЦ готова с управленска програма до седмици
Снимка: ББЦ

Управленската програма на „България без цензура“ ще бъде готова и представена в средата на месеца, съобщи лидерът на партията Николай Бареков в Казанлък, цитиран от пресцентъра на политическата сила.

В програмата ще залегнат редица социални моменти като въвеждане на образователен ценз при получаването на детски надбавки. Така например семействата с висше образование ще вземат пълния им размер, тези със средно - между 80 и 90%, а онези с основно - 50%.

Бареков отново коментира и служебното правителство, което пое официално властта вчера. По думите му то има пълната подкрепа на ББЦ, ако намери начин как да отвори КТБ и хората да могат да си вземат парите.

"Тази банка е особено важна за регион като вашия, защото оръжейната ни индустрия, която е основна за градове като Казанлък, работеше с нея. Причината за това е, че никой по света, поради съображения за национална сигурност, не желае да работи с чужда банка, а КТБ беше една от малкото български и заради това беше свързана и с този тип производство", мотивира се Бареков.

Като цяло правителството не изглежда лошо, добави той.

Бареков смята, че в него има познати фигури, някои са спорни, а премиерът Георги Близнашки няма капацитет да заема подобен пост.

„Дано се справи“, пожела му все пак лидерът на ББЦ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
0
 
! Отговори
до 28 преди 9 години
Бойко не краде?! Така е - той направо си взема каца с меда!
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този *** с поредната му популистка изцепка. Никога няма да дойдеш на власт! Детски надбавки не трябва да има. Майчинството да е процент от заплатата на майката, а вместо детски надбавки - нарастващи за всяко дете проценти от легалните доходи на семействата. За безработните процент от социалната помощ. Това ще стимулира започването на работа, защото на част от хората просто не им се работи. Държавата да предприеме необходимото за осигуряване на работа за младите хора.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След костинбродският преврат на последните избори и аз заставам зад Бойко!Признавам си, че преди не ходих да гласувам!
25
1
 
4
 
! Отговори
до долния преди 9 години
единствения, който дискредитират от години, даже и преврат направиха, за да го свалят, е бойко и аз винаги ще гласувам за него! защото е неудобен за крадците! а *** е *** г*золизец, а тая програма е правена от близки на дпс хора!
24
0
 
6
 
! Отговори
намахания простак преди 9 години
Бареков казва: "...премиерът Георги Близнашки няма капацитет да заема подобен пост". Това изказване дефинира Бареков като абсолютен намахан ***. Той самия е една плюмка спрямо Близнаков, а се перчи, 1е ще бъде бъдещия министърпредседател.
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще управляваш онази ми работа!
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скрий си гнусната мутра бе национален предател!!!!!!!Фурнаджийска лопата!!!!!! Няма да влезеш в следващия парламент ,а камо ли да управляваш държавата.ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ!!!!!!! Мястото ти е в затвора заедно с безносия.Всички те напускат.ПАРИТЕ СВЪРШИХА!!!! Хората те мразят и мечтаят да те видят на подсъдимата скамейка.,а камо ли да гласуват за теб.Никой вече не вярва на кьорфишеци и лъжи от "НОВИЯ ПОЛИТИК"Откъде са парите ще пита и Брюксел.Ще трябва да отговориш иначе си аут и от ЕП!!!
21
9
 
1
 
! Отговори
Киро преди 9 години
Не Бареков беше с *** гласове, а ДПС и ГЕРБ, всеки човек го знае.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Барек добре ли е жена ти да се не трефожа
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков и с *** гласове пак няма да влезеш в парламента и ти много добре го знаеш
18
1
 
0
 
! Отговори
Ивелин преди 9 години
До ПешкоЖена ми може да е работила 10 години в чужбина и да дойде да роди тук. Годините стаж няма да се признаят. Опасяваш се от друго, че тази мярка рязко ще намали *** вот и ГЕРБ и ДПС няма да го позволят това.
17
6
 
1
 
! Отговори
Ани преди 9 години
От България без цензура предложиха много интересни идеи и за евровота. В останалите партии липсваше каквато и да е конкретика.
16
0
 
2
 
! Отговори
До 9 преди 9 години
Не е задължително да имаш пари за да учиш, който показва добри резултати държавата ще му дава стипендия както е по цял свят, още повече в България няма нужда от вишисти
15
2
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Има и положителна черта в усилията на баречката. Ще се повиши доста процента гласували. Заради него и и лудия задължително отивам до урната.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Емил Чолаков няма ли да бъде поне министър на нещо ? Нали и той е телевизионен говорител като Бареков и Росен Петров ? Продуцентската къща КТБ продължава да ни изненадва с нови предавания и през тоя сезон....
13
0
 
3
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
До Ивелинтъй де - популистко уж антиромска мярка, която ще се отрази и на много българи. Цензът трябва да е друг - трудов стаж. Ама Бюрека не смее да предложи такова нещо, щото и 50 лв на ромски глас няма да му стигнат
12
2
 
1
 
! Отговори
Ивелин преди 9 години
До АнонименНормално ли е една майка да взема 300 лева за дете и едва да го гледа със съпруга си, а *** да имат по пет и изобщо не се интересуват от това какво се случва с тях? Обори майките, който стачкуваха пред Борисов да те чуя!
11
0
 
4
 
! Отговори
в Москва съм преди 9 години
Хаха,тоя образ почна да подкрепя вески дето му се изпречи.Още малко и увисналия ми от безпаричие и мизеря у..й ще се наведе да подкрепи. Българската политика - кастинг за скъпо платени нискокачествени ***. На околомръсното има каде каде по-качествен матрял,че и по-"ефтин".Да е жив и здрав Дуди.
10
10
 
1
 
! Отговори
Киро преди 9 години
Оказа се, че млади и стари хора подкрепят Бареков срещу статуквото.
9
10
 
0
 
! Отговори
Харисън преди 9 години
Реално само те имат идеи, респективно и програма