Борисов иска стабилен кабинет след вота

Добре, че си отидоха, сринаха всички системи, отсече той
Обновена: 23 авг 2014 17:35 | 23 авг 2014 17:31, Веселина Йорданова
341
Борисов иска стабилен кабинет след вота
Бойко Борисов в Мадан. Снимка: ГЕРБ

Да има стабилно правителство след предсрочните избори на 5 октомври, пожела лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при на откриването на новия рудник „Върба-Батанци“ в Мадан.

„Добре, че си отидоха“, коментира той бившите управляващи и изрази надежда бъдещият кабинет да реши проблемите, иначе по думите му „зимата ще е катастрофа".

„Сринаха всички системи, самите те се разпаднаха като коалиции, като партии, псуваха се в парламента. Какво ще предложат на своите избиратели сега, ако дойдат на власт? Ще отворят „Белене” ли? Година и два месеца не го пуснаха. Ще започнат „Южен поток” ли? Орешарски и Стойнев казаха, че са го спрели. Ще правят 7 блок на АЕЦ „Козлодуй”, с какви пари?”, попита Борисов.

Според него се оценява това, което от ГЕРБ са направили.

„За съжаление, сега всички проекти са спрени, програмите са спрели. Надявам се поне това служебно правителство да започне, за да може бързо след това да ги възстановим”, коментира още той, цитиран от „Фокус“.

Преди една година тук нямаше какво да работите, а днес с откриването на рудника „Върба-Батанци” разкриваме над 150 работни места, които до края на годината ще станат 200 и ще се увеличават още, се обърна Борисов към миньорите.

Той подчерта, че само за последната година от управлението на ГЕРБ неговото правителство и икономическият министър Делян Добрев са отдали над 80 такива концесии, чрез които са разкрити хиляди работни места и от тях на година държавата е печелила по 190 млн. лева.

„Докато ние сме направили това, другите партии са закривали рудници както този през 1990 година, защото бил наводнен. Много искам някой ден старите партии да обяснят, ако ние сме управлявали четири години, те за 24 години какво направиха и кой и кога ще понесе отговорност за стореното”, каза още Борисов пред миньорите.

Председателят на ГЕРБ пожела на миньорите здраве и концесионерите да им дават повече заплати. „И Мадан, и Рудозем да влязат в „А” група”, пожела им още Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По добре е ГЕРБ от колкото БСПБСП (БКП) ОБРАХА БЪЛГАРИЯБСП ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ
9
16
 
9
 
! Отговори
МАКЕ преди 9 години
Боико сложи по един маркуч на всеки комунист ти си знаеш каде .
8
4
 
21
 
! Отговори
Kit Chelin преди 9 години
Е тоя няма спиране. Как всичко хубаво той го е сътворил, а всичко лошо другите. Ако той беше на власт през последната година в тази обстановка, която създаваше с платени протести, окупации, слугински медии и постоянно "топене" в Европа и половината нямаше да направи, а щеше само да се оправдава. Трябва да направим един сайт "БББ"- Без Бойко Борисов и да описваме всичките му простотии, които ръси. Защо от предходното служебно правителство не показаха какво завариха от неговото некадърно управлени
7
4
 
21
 
! Отговори
наган преди 9 години
Тиквата е ренесансов пич, от футбол до енергетика всичко му е ясно. *** е наистина, но със самочувствие. Само да кажа какво ще последва, ако Бойко Тиквата се завърне на власт. Ще го екзекутираме с камъни на третия ден. Не се бутай между шамарите, мутро!
6
9
 
22
 
! Отговори
Шишо преди 9 години
Много гнусна тиква. Ако дойде 9. 09. 1944г. ще одриска гащите.
5
6
 
27
 
! Отговори
Йоши преди 9 години
Нямаше късмет този Парламент. Тиквата влезе там само за да саботира работата му, и след година успя. Браво, Тикво, гад мизерна! Сега за пореден път ще гледаме "Бай *** прави избори". Писнало ни е отдавна, но друго за гледане няма да има. За съжаление деградацията е пълна. Крадците и убийците са героите на деня, а бай *** Банкянски се кани да управлява пак...
4
6
 
31
 
! Отговори
ak47 преди 9 години
Кого плаши тоя ***, забрави ли как го изгонихме с камъни именно заради тока? То бива наглост, но това неговото е прекалено!
3
4
 
26
 
! Отговори
софиянец преди 9 години
кучият син на цру па се обажда от коневръза - няма да имаш мнозинство наркотрафиканте - пак ще плачеш в ноща след изборите колкото и да фалшифицирате с помияра близнашки - ще ходиш пак до посолството и пак ще те удари кръвното, колко бързо само му спряха делата за убийство и злоупотреба с власт, явно цру има защо да се притеснява, а вие ако имате ъкъл в празните кратуни гласувайте, иначе хунтата ще ни направи такъв геноцид, та дянковият ще ви се стори като почивка на минерални извори...
2
7
 
31
 
! Отговори
Фотев преди 9 години
Борисов е психопат, до вечерта може два пъти да си промени мнението. Най-добре е да не му се вярва за нищо, патологичен лъжец е.
1
12
 
35
 
! Отговори
Спас преди 9 години
Орешарски е в пъти по-добър премиер от Тиквата и беше съвсем закономерно да си изкара целия мандат. А Тиквата отдавна трябваше да е в затвора, никаква справедливост не е това.