Представят програмата на ГЕРБ следващата седмица

Цветанов очаква компромати от опонентите
Обновена: 29 авг 2014 11:59 | 29 авг 2014 11:58, Веселина Йорданова
54
Представят програмата на ГЕРБ следващата седмица
Цветан Цветанов във Варна. Снимка: БТА

ГЕРБ ще участва в предстоящите избори с много силен управленски екип и с аргументирана програма, която ще бъде представена в края на следващата седмица.

Това заяви днес във Варна зам.-председателят на партията Цветан Цветанов, който участва в седмия редовен летен университет на младежката структура на ГЕРБ.

Той коментира, че от партията очакват от опонентите си да се придържат към "традиционния си начин на работа" - компромати, дискредитиране на опонента и бягане от политически смислен дебат.

Нашият призив е всички български граждани да отидат и да упражнят конституционното си право да гласуват, за да може с висока избирателна активност да има реална представителност в парламента, заяви Цветанов, цитиран от БТА.

Зам.- председателят на партията каза, че ГЕРБ се стреми след изборите да има 120 и повече депутати, за да може да формира силно дясноцентристко управление. Според Цветанов такова управление ще допринесе за стабилността на страната.

На въпрос за проектодокумента "Визия 2020: България в НАТО и в Европейската отбрана", който предизвика дебат и служебният кабинет оттегли, Цветанов коментира, че не приема в кратък мандат на едно правителство, каквото е служебното, да се излиза с такъв важен стратегически документ.

По думите му в сектора за сигурност винаги трябва да се търси политически консенсус, като трябва да се съобразяваме на първо място с евроатлантическите си партньори.

Седмият редовен летен университет на младежката структура на ГЕРБ се провежда от днес до неделя. Той ще премине под мотото "Ние сме на ход", като в него участват повече от 140 младежи от цялата страна.

Лектори в семинара ще бъдат евродепутатите от ГЕРБ, както и бивши депутати от партията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този път хунта ако пак прибара властта ,май ще има революция !
18
1
 
6
 
! Отговори
Край преди 9 години
МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА са истинските демократични избори НО ТЕ В БЪЛГАРИЯ са забранени. Разрешават ви всякакви други изгъзици само не и изборите които могат да променят нещо.
17
1
 
4
 
! Отговори
край преди 9 години
Само че за да се проведат такива МАЖОРИТАРНИ избори народа трябва да разбере първо какво е това и второ да ГИ НАЛОЖИ на досегашните политици. До тогава ще гласува но няма да избира. И ще им се радва на тъповатите муцуни дето ги гледа от 20 и повече години.
16
5
 
11
 
! Отговори
Край преди 9 години
Реват - гласувайте че ще дойдат турците - БСП или не знам си кои. Аз при тази система дето назначават депутатите с листи вече не гласувам. От сега мога да ви кажа поименно 80% от депутатите. Е Вие какво избирате. Избирате 20% от тях. дали и толко. При мажоритарни избори този убавец горе няма да помирише парламент.
15
3
 
20
 
! Отговори
Край преди 9 години
Идат тоя и началника му - най умните хора в България - акъл ще ни дават. Що бе хора не им наложим на тия едни мажоритарни избори и да ги извметем от политиката.
14
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цветан Цветанов завършил помощно училище Вършец
13
14
 
4
 
! Отговори
do 1 преди 9 години
Ми разманден ли да ходи. Ама вие комунистите сте си прости в гените! Не можа ли да измислип някое компроматче поне, да е по-интересно.
12
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Програмата на ГЕРБ е ясна и проста:Той МИ даде. Аз МУ взех.
11
27
 
13
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 9 години
Програмата на ГЕРБ е ясна: - сроим магистрали, *** ленти, усвояваме европари, градим БългарияПрограмата на БСП също е ясна: - крадем заеми, фалираме банки, затваряме болници, спират ни европарите,
10
3
 
20
 
! Отговори
дядо преди 9 години
Програмата ние си я знаем бе,какво ще ни я представят-постни пици,глад и мор за Народеца и круизни и ро-ро кораби и мнооооого кинти за Цветелина Бориславова и хунтата гроб
9
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дънки+закопчана догоре риза+ закопчано официално сако = милиционер.
8
2
 
18
 
! Отговори
onq преди 9 години
ГЕРБ и програма...аа, може би за такава имат предвид: Понеделник-тенис,Вторник-футбол с тигрите, Сряда-рязане на ленти, Четвъртък-медийни изяви и празни приказни, Петък-подготовка за почивката през уикенда, Събота и Неделя-почивка.
7
2
 
20
 
! Отговори
АЧО преди 9 години
Ама надейте да им четете програмата,защото бай Георги ГЕРБЕРА от нашият блок ми я каза!Ето на въпроса ми "каква е програмата на партия ГЕРБ?"той какво ми отговори:"КАКВОТО КАЖЕ БОЙКО"-това е нашата програма!ЪКА,Мъка онемях като ми каза това и дума не можах да обеля,на компетентният ГЕРБЕР.Запомнете я приятели!
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Любомир Левчев написа преди много години Бездарието е фашизъм!------------------------------------------------така нереализираните от комунизма станаха демократи
5
7
 
24
 
! Отговори
Бимбо преди 9 години
*** *** си мислят, че който е срещу тях е комунист, забравяйки, че и Цвъки и Тиквата са такива, даже са служили и в ДС!
4
6
 
23
 
! Отговори
Бимбо преди 9 години
Тоя защо не е в затвора? По голям компромат за Герб от това няма, един осъден престъпник да реди листи и да вкарва себеподобни в управлението.
3
7
 
11
 
! Отговори
avg преди 9 години
Предвид експертният потенциал на ГЕРБ, начело с вожда им ми е много интересно с каква програма ще излязат на изборите. Все пак имат прогрес - тоя път ще имат програма. Явно партията се развива.
2
23
 
7
 
! Отговори
избирател-безпартиен преди 9 години
Всичко, което казва и прави Б.Борисов , още веднъж подчертава, че в момента той е най- подготвения Държавник. Искаме или не той трябва да бъде Премиер. На другарите ще им кажа да избират . Мишето Миков-пиянде и ***, Бареков-наркоман и луд за връзване, Радан Кънев-мижитурка и пудел на Иван Костов. Това предлага политическата сергия в момента. Иначе е лесно да се псува , но Премиера трябва да има опит и качества. Б.Борисов е бил Гл.секретар на МВР, Кмет на София , Министър председател .
1
8
 
11
 
! Отговори
КАКВИ КОМПРОМАТИ преди 9 години
ВСИЧКО Е ИСТИНА