БСП откри скромно кампанията, дарява пари за Мизия

Миков зове всички партии "да отделят по нещо"
Обновена: 5 сеп 2014 15:29 | 5 сеп 2014 15:27, Веселина Йорданова
54
БСП откри скромно кампанията, дарява пари за Мизия
Михаил Миков. Снимка: БТА

Коалиция "БСП лява България" откри скромно предизборната си кампания за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври.

В зала 6 на НДК присъстваха ръководството на БСП, на коалиционните партньори, водачите на листи, евродепутати, областни управители.

Още по темата
От левицата ще дарят средства за две училища в Мизия, предаде БТА.

Бедна България има нужда от социална чувствителност, каза днес председателят на БСП Михаил Миков.

"Водачите на листи и кандидатите за народни представители трябва да покажем, че можем да бъдем социално чувствителни в едно безчувствено време.

Именно затова решихме да направим това скромно откриване и да решим проблемите с отоплението през зимата в две училища в Мизия, в които учат около 350 деца", посочи соцлидерът.

Миков призова всички политически партии "да отделят по нещо".

От левицата бяха ангажирали за откриването само симфоничен оркестър и почерпиха с по чаша вино.

Предстои ни една тежка кампания, в която българската десница ще мобилизира финансов, медиен и организационен ресурс, за да прекъсне това, което започнахме по лявата политика по време на краткия ни мандат, заяви председателят на БСП.

По думите му българските граждани искат друго, лява България иска защита на труда, независимо дали на работника на полето, или на академичния преподавател, иска повече справедливост за малкия и среден бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: Мизиябсп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
1
 
! Отговори
салих преди 9 години
Скромно ли? Тези хора нямат представа от скромност. От демагогия и лъжи -да , но от скромност- абсурд!
45
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия комуносоциаглисти....са СКРОМНИ,колкото са СКРОМНИ проститутките от "5-тте кюшета" в София...
44
2
 
3
 
! Отговори
До 46 преди 9 години
Борисов е член на БКП и като такъв се е клел най-тържествено и доброволно, по убеждение, в свещеното дело на Партията (БКП), идеалите на Марксизма-Ленинизма и на Комунизма.Цецка Цачева завърши РабФак-а с отличие и беше главен секретар на градския комитет на БКП в Плевен.Красю Велчев е член на БКП. Кристалина Георгиева е член на БКП преди да стане неолибералка. Дядото на Лилито Павлова беше в Политбюро на БКП.Цветанов бяше нисш индивид в ДС. Умственото ограничение не му позволи кариера там.
43
2
 
2
 
! Отговори
ц преди 9 години
И в мъката на хората си провеждат предизборните агитации. Дарили пари... Ами ако не бяха крали и яли на гърба на народа, щеше да е различно положението. Не може да се презастроява, да се изсичат гори, и после да се вайкаме, че много дъжд паднал. Не дъжда е причина, а беззаконията години наред.
42
1
 
0
 
! Отговори
NORMALEN преди 9 години
ALKOHOLICI, KRADCI I LICEMERI--SAMO NARODEN SAD STE VI OPRAVI VSICKI V ZATVORA.
41
2
 
2
 
! Отговори
666 преди 9 години
Скромно тавариши, няма как, няма КТБ, няма кинти! Толкова животи сте погубили, спокойно ще има видов ден!
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Георги Близнашки- съветник на Тодор Живков и кандидат член на политбюро на ЦК на БКП!На погребението на заместника на Тодор Живков- Йордан Йотов!Близнашки "Чичо Дачо борбата продължава до пълната и окончателна победа на комунизма в България"А сега демократ и Бойковист и герберуга И чакате с подобни милата ни и изстрадала родина да се оправи! Вие всички ли сте такива бивши!
39
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комунист да дарява .Хайде бе ! И да го видя ,трудно ще ми е да повярвам !
38
3
 
7
 
! Отговори
иван преди 9 години
вече ми писна от избори тези мръсни гербери нямат наяване.Народа срещу герб на 5.10 марш на плевнята, близалката и тиквата.
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ne samo BSP ai drugite vampiri da dariavat NA postradalite
36
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами той и почетния председател на БСП другаря Тодор Живков даряваше постоянно пари за разрушената Стражица, ама ето че все още там живеят на фургони и то 20 години след *** на правешкия цар. Извода: хора не разчитайте на политическата пасмина, запрятайте ръкави и се оправяйте както можете.
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как така чак преди изборите се сетиха? Ама много интересно. И кво? Ако Мизия не гласува за БСП ще искат парите обратно ли?
34
2
 
1
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Кой каквото успял да открадне ,сега да отдели нещичко.
33
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хехе, ако червените си мислят че с престорена скромност и невинност ще накарат някой заблуден да гласува за тях, жестоко се лъжат. Да отделят милиард от откраднатото за Мизия и Берковица! Пак ще им останат доста за имения в чужбина.
32
3
 
1
 
! Отговори
N преди 9 години
Ами те толкова крадаха за една година че все нещо е останало което да им се откъсне от душата и нали е предизборно,навремето преди 10год. когато имаше наводнения обещаваха на хората че ще построят селата им наново а все още тези хора живеят в каравани и бунгала!
31
2
 
1
 
! Отговори
в преди 9 години
нали дадоха за училищата,айде дайте и на хорицата за по един покрив..мафия
30
2
 
3
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 години
Безродни копе...и.Толнова ли се откъсна от сърцето бе Гащници.Откраднахте поне 6 милиарда от КТБ и се правите на бедняци.
29
1
 
2
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
Дарявате преди изборите, но след изборите ще забравите за всичко. До сега къде бяхте 1 година, че чак сега се сетихте предизборно да дарявате? Герберите и те като вас даряват предизборно, а 3,5 години ощетяваха държавата и не само, че не дариха на хората в нужда, а ги лишиха от правото на обезщетения и най-лошото е, че спряха икономиката с техните магистрали и почнаха свирепо да орязват бюджети да да лапат до дупка, като в същото време си раздават сами бонуси, а за останалите - постна пица.
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ ХВЪРЛЯЙТЕ ТРОХИТЕ НА НАРОДА ,ЗАЩОТО ТОЙ ВЕЧЕ ЕДВА МЪРДА АМИ СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ МИЛИОНИТЕ-СУБСИДИИ. ПРЕДЛАГАМ ВАКАНЦИЯ НА ПОЛИТИЦИТЕ ОТ ДЪРЖАВНАТА ИЗДРЪЖКА. ИЗОБЩО НЕ СА МИ ПО-МИЛИ НАЛЯЛИТЕ СЕ ПОЛИТИЦИ ОТ ПЛАЧЕЩИТЕ МЪЖЕ ОТ МИЗИЯ,ДОБРИЧ,АСПАРУХОВО......
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ами те и резултатите им ще бъдат скромни ,защото самите те като крадят нямат скромност и докараха държавата до фалит !