Кампания по време на потоп: ГЕРБ нагази в калта

Кандидат-депутати и министри сложиха ботушите
Обновена: 9 сеп 2014 14:07 | 9 сеп 2014 11:40,
243

Бившият строителен министър Лиляна Павлова отиде до село Старнско в община Димитровград. В съобщението, изпратено от пресцентъра на ГЕРБ, се разказва, че тя и колегата и Делян Добрев, който беше енергиен министър, разчистват къщата на баба Велика и дядо Жельо. "Двамата се заеха да съберат и подредят дървата за огрев, които водата е отнесла", съобщиха от ГЕРБ. Снимка: ГЕРБ

Няколко седмици преди изборите ГЕРБ тръгна от двор на двор в буквалния смисъл на думата. За това свидетелстват кадри, разпространени от пресцентъра на партията.

Кандидатите на ГЕРБ за депутати, сред които бивши министри и спрягани за бъдещи, обуха ботуши и се впуснаха в помощ на пострадалите от наводненията.

Кадрите и информацията за свършеното от тях идва ден след като от партията обявиха, че спират временно предизборната си кампания, а кандидат-депутатите отиват в помощ на хората.

Спирането на предизборните мероприятия стана един ден след като ГЕРБ откри кампанията с грандиозно мероприятие в зала „Арена Армеец“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още по темата: наводнениеизбориГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБЕРУГИИИИ КАТО ВЗЕМЕТЕ ВЛАСТА ЩЕ ИДВАТЕ ЛИ ПАК В КАЛТА БЕЕЕ
196
1
 
1
 
! Отговори
ДАРДАМАН преди 9 години
ПО ТО4НО ГЕРБ НАГАЗИ В ЛАИНАТА СРАНИ ОТ БСП
195
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На снимката: КЮФТЕ С КРАЧКА!
194
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Големи актьори са тези наши любими политици.
193
7
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!!!!!!НИКОЙ НЕ ПОСМЯ ДА ПРЕКРАТИ ЗА МАЛКО ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ.ДОРИ И ПАТРИОТИТЕ ОТ ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ ,КОИТО СА БУРГАЗЛИИ И "МИСЛЯТ" ЗА НАРОДА.ВСИЧКИ ПРЕДПОЧЕТОХА ДА ЛЪЖАТ ОТ ТРИБУНИТЕ ВМЕСТО ДА ПОМОГНАТ.НАЛИ ТЕ НЕ СА ПОТЪРПЕВШИ.ОЩЕ ВЕДНАЖ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ГЕРБ.
192
0
 
6
 
! Отговори
Спенс нерапара преди 9 години
До Анонимен 224"От ГЕРБ поне са народни хора"Ха-ха-ха, комедия .Който да хванеш и да удариш, няма да сбъркаш .Всичките са мафиоти и са за затвора .Само в България, бандити с висящи дела управляват държавата .То май всички кадърни заминаха в чужбина .
191
2
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ НЕ БЛАГОДАРЯ преди 9 години
Мисля, че е нормално всеки един депутат да не говори колко е загрижен, а да си продаде един от мерцедесите и парите да ги дари на бедните бедстващи хора .Стига общи приказки . Боко хубаво ги прати клоуните, ама вече никой не ви вярва : АСФАЛТ НЕ СЕ ЯДЕ .
190
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е те така се ловят шарани на гола кука!
189
4
 
10
 
! Отговори
Даола преди 9 години
Ами там да си останат, защо се бутат във властта.
188
6
 
11
 
! Отговори
и какво стана преди 9 години
лилето остави чантата гучи,съблечи костюмчето шанел и въпреки ,че издайнически продължи да ухае на булгари ,въздъхна ,с погнуса обу гумените ботуши и си помисли-дано и така бочи ме хареса както и тъпия електорат,ей герберуги -тая песен вече съм я слушал и тия кадри съм ги виждал преди повече от 25г.нищо ново под слънцето,лилито върви по стъпките на устата си баба лиляна,злобарата деси ,дори като се усмихва изглежда зловещо,абе за едната власт се правят на маймуни,готови са на дядото и дедовия да
187
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От ГЕРБ поне са народни хора, а не като Станишко, който само приказваше заучени фразички, а не казваше нищо в същото време и с фалшива усмивка слизаше при пенсионерите! Ако ще Боко тука да прави нарко тунели на Балканите - само пари и работа да даде!
186
10
 
8
 
! Отговори
NORMALEN преди 9 години
DOBAR TRIK.PRAH V OCITE NA PENSIONERITE.GLASUVAU ZA GERB, SLED TOVA POTOP ZA BALGARIA.
185
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е една седмица-месец прах в очите не електората, и после авиоотряд 28 пак ще лети, пак ще плющят килограми ядки и ще пият каси марков алкохол, а за електората - постна пица и монополи.
184
20
 
18
 
! Отговори
Митко преди 9 години
Аз подкрепям ГЕРБ, за пореден път виждам човечност, съпричастност, желание да се помогне. Тези хора които пострадаха - те не са сами, това е важното. А всички вие които пишете тези грозни коментари - отидете да гласувате, за който и да е, важното е да гласувате - това е начина да покажете какво искате, най лесното е да пишете и унижавате, а най правилното е да дадете своя глас за този който подкрепяте: ако искате за БСП, за Бареков, за ДПС, за който и да е. Важното е да гласувате.
183
3
 
2
 
! Отговори
до 217 преди 9 години
Чудя се защо още не са те изтрили Кутевите цензури, както изтриха мен!
182
11
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
МАЗНА ДЕБЕЛА ***
181
12
 
12
 
! Отговори
Йоши преди 9 години
Баба Велика и дядо Жельо много да внимават, този добрев е много крадлив. Не е виновен, от *** му произход е.
180
6
 
9
 
! Отговори
Илия преди 9 години
Ботушите на Цеци били нови и чисти, но скоро щели да станат мръсни - но никога колкото ръцете му
179
4
 
7
 
! Отговори
ханко преди 9 години
36-годишен германец опита да насили 7-килограмов шаран. Секс маниакът се възползвал от една анатомична особеност на сладководната риба. Тя може да отваря устата доста широко и не разполага със зъби. Да внимават много родните шарани, Тиквата на лоши работи бързо се учи.
178
5
 
10
 
! Отговори
правилно преди 9 години
Вместо с билбордовете си да кичат магистралите, политиците на ГЕРБ са при бедстващите.С парите пръснати за билбордове /за да хранят Егото на политичето/ можеха да се покрият непосредствени нужди на гладните.......