Най-добрата формула - програмно правителство с мандат на ГЕРБ

Най-важният проблем е актуализацията на бюджета, смята Антоний Гълъбов
Обновена: 10 окт 2014 11:35 | 10 окт 2014 10:34, Екип на Bulgaria On Air
7
Най-добрата формула - програмно правителство с мандат на ГЕРБ
Снимка: bgonair.bg

Най-добрата формула за ситуацията, в която се намира България, е програмно правителство с мандат на ГЕРБ, което има достатъчна парламентарна подкрепа, смята политологът доц. Антоний Гълъбов.

В предаването Денят Он Ер той заяви, че най-важното в момента е дневният ред на България. Нужно е ГЕРБ да работят през следващата седмица за решаването на неотложните проблеми на страната ни, допълни доц. Гълъбов.

"Трябва да разберем, че този дневен ред, който ще следва правителството поне през следващите 7-8 месеца, е формиран от кабинета "Орешарски". Това не е дневният ред, за който са гласували българските граждани. Това е дневният ред, който е формиран през дефектите на бившото управление." - обясни доц. Гълъбов.

Според политолога първият и най-важен проблем е актуализацията на бюджета и параметрите, в които ще бъде увеличен държавният дълг.

"Аритметиката показва, че мандатите на ГЕРБ плюс мандатите на РБ и тези на Патриотичния фронт формират мнозинство от 126 народни представители. Онова, което е много важно да се разбере, е, че има съпротива срещу определени реформи, има отказ от разбиране за тяхната необходимост и е нужно да бъде постигнато съгласие, което наистина последователно да решава тези проблеми пред България, които са много сериозни", допълни доц. Гълъбов.

Вижте целия разговор с доц. Антоний Гълъбов във видеото на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
akud преди 9 години
доц. Антоний Гълъбов явно мечтае за правителство на дпс
3
0
 
1
 
! Отговори
пореднанеискреност преди 9 години
хубавото на програмните правителства е за олигархията и за партиите, гепи се а никоя партия все едно не е зад правителството а зад програмата...Антоний устата ти е крива, само инсинуации ръсиш. Ха си виж изказванията против орешарски, че това било много вредно такова правителство, че олигархията стои зад него и тн и тн. Всъщност докага ще получавате пари за говоренето на глупости и за изпълнения на 90, 180 и 360 градуса, за Барекоподобните си пируети и скечове от лицемерие които ни поднасяте.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Naj-dobrata formula - tazi na Gulubov - GERB, R(D)eformatorskija blok(Euglena Prumova & hieni) i Patriotichnija front (pijanitsi i komsomolski rukovoditeli) = tjurloju gjuvech s muhomorki, koito, sled obuchenieto na glavnija lider v USA, shte dousmurti bulgarite, koito napuk na 25 godini masiran teror i litesmerno skrivan genotsid, vse oshte murdat i dori si pozvoljavat da protestirat.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
така беше и след изборите 2013. Програмно правителство от експерти и... натресоха едно такова. Знае се как завърши.