Президентът акцентира върху евроатлантическите ценности пред ПФ

Патриотите се обявиха за съхраняването на българската идентичност
Обновена: 3 ное 2014 20:53 | 3 ное 2014 18:46, Камелия Цветанова
23
Президентът акцентира върху евроатлантическите ценности пред ПФ
Снимка: Булфото

По време разговорите си с представители на парламентарната група на “Патриотичен фронт“ президентът Росен Плевнелиев посочи за важно отстояването на евроатлантическите ценности като първостепенен фактор във външната политика на страната. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Още по темата
От „Патриотичен фронт“ допълниха, че външната политика трябва да се води и от идеята за съхраняване на българската идентичност  на общностите ни зад граница.
 
Държавният глава отбеляза като неотложни задачи в момента актуализацията на бюджета за 2014 г. и работата по бюджета за следващата година. Приоритетите в областта на земеделието, енергетиката, европейските фондове и други ключови сектори също бяха обсъдени в рамките на консултациите. По време на срещата президентът постави на дневен ред и ролята на регулаторните органи в страната, които е необходимо да бъдат подсилени и трябва да се положат усилия за тяхната независимост. 
 
Представителите на „Патриотичен фронт“ обявиха, че продължават да стоят на позицията си, че е необходимо правителство само с ясна програма за управление и конкретни приоритети. Те заявиха, че биха застанали зад политики в подкрепа на малкия и среден бизнес; за цялостна ревизия в сектор „Енергетика“; преодоляване на демографската криза; ефективна борба с корупцията и битовата престъпност. 
 
Утре президентът продължава консултациите с „Реформаторския блок“ и с ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: ПФПлевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
3
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
ПРЕЗИДЕНТА ДА МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА СИ, ВМЕСТО ЗА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ, ЧЕ ТО В БЪЛГАРИЯ НЕ ОСТАНАХА ВЕЧЕ ЦЕННОСТИ! ИМА ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА ДО КРАЯ НА МАНДАТА МУ КОЛКО ЛИ ОЩЕ ИЗЦЕПКИ ЩЕ ПРАВИ, ТА ДА НИ ПРАВИ ЗА СМЯХ ПРЕД СВЕТА.
10
1
 
3
 
! Отговори
Категоричен съм преди 9 години
Отпадъчния продукт от храненето на УЖ прочелия Винету, осмърдява с вонята си всичко.Бойкооооо, поне едно свястно -АЙНО да беше изтаковал за президент. А то ................. д*сок някакъв!
9
1
 
6
 
! Отговори
питащ преди 9 години
ПреЦиденте, я ни ги изреди тия евроатлантически "ценности" за да те подсетим ще изредим няколко, а ти продължи-гейпаради, прави краставици, щастливи кокошки, съсипване на икономика, армия, здравеопазване, социална система, еднополови бракове, трети пол....и мога да продължавам много, но който иска да продължи, може и приЦидента да продължи списъка.Ха да видим този май коментар, ще остане ли , или ще бъде изтрит.
8
1
 
10
 
! Отговори
Овен на хълма преди 9 години
Г-н Плевнелиев акцентира върху евроатлантическите ценности, защото си няма идея от българските такива. Имаше едно време един филм "Дърво без корен...." Мда тъжнооо
7
1
 
10
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 9 години
Естествено, че ще акцентира на евроатлантическите ценности. Нали езикът му е там някъде - зад граница.
6
1
 
8
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Роска, срам ме е заради теб, пфу!
5
1
 
18
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Членът на БКП др. Плевнелиев изобщо не му дреме когато плюе партията , която го е дундуркала докато се усети , че е евроантлантик . Когато ИДИЛ дойде тук ще видим следващото му превъплъщение !
4
1
 
16
 
! Отговори
бррр преди 9 години
а пред вратата му жена изгоря !
3
1
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
***, сигурно си се припотил пред войводите докато "акцентираш в/у евроатлантическите ценности". Представи си Каракачанов да беше президент и да те привика да обсъдите политиката "България на три морета!".
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SRAMUVAM SE OT TOZI TAKA NARECEN PREZIDENT
1
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какви ценности бе ***, хората хляб нямат приоритет е повишаване благосъстоянието на населението другото са глупости